בירור לגבי תוצאה...

שי789

New member
בירור לגבי תוצאה...

הי בנות,מה שלומכן? ביצעת היוםי את הבדיקה CA-125 להלן התוצאות: ערכי נורמה0.00-35 יחידות -U/ml תוצאה-13.80 בנוסף צוינה הערה ובה נכתב דם המוליטי. למישהי יש מושג במה מדובר? זה קשור באנדו??? תודה רבה.

היי שי

דם המוליטי זה קשור למשהו בלקיחה של הדם אין קשר לאנדו. התוצאה של הבדיקה תקינה, תוצאה תקינה אינה בהכרח שוללת אנדו.

שי789

New member
הי מייקילולי :)

אז אם ככה אני לא אמורה לבצע את הבדיקה שוב? כי רציתי לקחת את התוצאה למרפאת תל השומר. דבר נוסף,יש חשיבות לימים שאני באה למרפאה שם כלומר לפני/אחרי מחזור?? (לפי החישובים שלי בדיוק ייצא לי על המחזור מה שאומר שאני צריכה להזיז את התור) אוףףףףף

לא

אין צורך לעשות את הבדיקה שוב. אחפש לך תכף מה זה בדיוק דם המוליטי. אין חשיבות למתי את מגיעה למרפאה ביחס למחזור, כעקרון לרופאים זה לא מפריע רק שלנו לא כל כך נעים להיבדק במצב הזה. תעשי מה שאת מרגישה, לא נעים לך אז תזיזי את התור, תנסי להתקשר למרפאה אולי במקרה יתבטל תור יותר קרוב.

מצאתי לך הסבר

דם המוליטי: דם המוליטי אומר שבזמן לקיחת הדם חלק מהכדוריות האדומות נשברו או התפוצצו, וזה גורם לשינויים מסוימים בבדיקות היות והחומרים שבתוך הכדוריות מצטרפים לחומרים הנמדדים בפלזמה. אני מסייגת את תשובתי ממקודם, תתייעצי אם הרופא שלך, לדעתי אין השפעה על בדיקת CA125, אני חושבת שאם הייתה השפעה על הבדיקה התוצאה הייתה גבוהה ולא בנורמה. אבל אני כמובן לא רופאה...

שי789

New member
תודה מיקילולי :))))

מקווה שיהיה בסדר אני כבר רוצה ללכת לבדיקה ושיגידו לי אחת ולתמיד מה יש או אין לי.. השבוע דווקא הסקס היה מצוין לא כאב ... הרופאה שלי אומרת שיכול להיות שבזמן הביוץ קורים כל מיני דבריםשמשגעים את הגוף מה שגורם לכאבים ביחסים ... אני כבר השתגעתי בקיצור אההההה

למעלה