בירור- ובבקשה תעזרו...

smgfan

New member
בירור- ובבקשה תעזרו...

הורדתי virtual dub כדי להפריד את הסאונד והסרט. לאחר מכן הכנסתי את הסאונד (mono) לתוכנת -SSA. וככה עשיתי תרגום: הכנסתי את הקול ע"י timing-time from wav, אחרי זה פשוט לחצתי על play row זה ניגן לי קטע קטן ורשמתי במלבן הלבן את התרגום ולחצתי enter הקטע שרשמתי הוכנס למטה לשורה ועבר לשורה הבאה- ניגנתי play row עוד פעם וחוזר חלילה... כשסיימתי פשוט לחצתי save as ושמרתי את זה, ניסיתי להפעיל אותו ב-BsPlayer אבל הוא לא מקבל קובץ כזה- אז פתחתי אותו שוב ב-SSA והלכתי ל-save as text or csv ושם שמרתי אותו כקובץ txt. ניסיתי לפתוח אותו שוב ב-BsPlayer והוא לא ניגן אותו (הקובץ והסרט היו באותו שם ובאותה תיקייה), הוא פשוט רושם לי ש"תרגום לא נמצא" כאילו לא פתחתי אותו בכלל! ניסיתי גם בתוכנה RadLight אבל בכל פעם שאני מנסה לפתוח שם קובץ של תרגום הוא רושם לי-"error opening subtitles!!" הורדתי vob sub כדי להכניס את הכתוביות למדיה פלייר -מישהו יכול להסביר לי איך מפעילים את התוכנה הזאת????

webmasterN

New member
אולי תעלי את התרגום לפה

ככה יהיה הרבה יותר קל להבין מה לא בסדר.

URNFS

New member
כל התוכנות שטוענות שהן תומכות בSSA

(מלבד לVOBSUB) רוב התוכנות בללו מתכונות שהן תומכות בSSA גרסה 2 או 3.אתצ יוצרת את גרסה 4 שרוב התוכנות עדיין לא תומכות בו (כי יש את העניין של הצבעים והמיקום על המסך).אני ממליץ להוריד תוכנת המרה של SSA לפורמט אחר,וזאת רק כדי לבדוק את הסינכרון. ד"א אל תשמשי בממיר שנמצא בתוכנה SSA כי בפעמים היחידות שזה בכלל עובד,זה בד"כ הופך אותיות בעברית לקישקושים (ואני לא מדבר על ג´יבריש,אלא אשכרה קישקושים: , & 5$ ע$# ,. וכו´

URNFS

New member
אגב,הקובץ ששלחת.

קבצי SSA,כשהם נשלחים דרך הרשת,הם נפגמים.זאת משום שיש בהם תווים מיוחדים שכמעלים לרשת,אז נמחקים (אני לא אסביר לך למה).שלחי את הקובץ שוב אבל אחרי שקיבצת אותו בZIP.

webmasterN

New member
לפי מה שראיתי

הקובץ שלה פשוט לא "ערוך" עד הסוף,זה נראה כמו קובץ SSA סטנדרטי אבל חסר בו משהו , אולי באמת חלק מהמידע שלו נעלם ברשת, אני מצרף קובץ שלא בזיפ (כמו ששלחה smrgfn) דוגמה לאיך צריך להיראות קובץ SSA רגיל, תשוו בין השניים ותגלו שחסר מידע בקובץ . פיתחי את שני הכתוביות בעזרת wordpad ותביני מה קורה, אולי בתוכנה שלך את צריכה להוסיף מידע לכתובית שלך או משהו.

webmasterN

New member
ואגב

אל חשש מגירסאות 4 של SSA - התוכנה Time Adjuster תומכת בה, להבהיר שאת ה-SSA ממירים לאחר התרגום לפורמט נוח יותר כמו microDVD או Sub .

למעלה