בירוקרטיה

yonit7

New member
בירוקרטיה

מישהי שמעה על התנייה הדבילית הזאת שמי שלא חברה שנתיים במאוחדת לא ניתן לאשר לה הפריות באסותא? אני חייבת לציין שאין סוף לאטימות, לחוסר יעילות, לטפסים המשובצים... עוד לא התחלתי בהליך ההפריה ואני כבר מותשת. התישו אותי והוציאו לי את כל הרוח, רוח הלחימה והאופטימיות. ואני בסך הכל רציתי להגיע לפרופ' משיח, הייתי מוכנה לשלם 1000$ להפרייה אחת ועכשיו אומרים לי שגם זה בלתי אפשרי.. פרופ' משיח עובד ביחידות נוספות???. ואיזה יחידות נוספות מומלצות על ידכן??? פתחתנו תיק כבר בשתי יחידות בארץ, וכנראה נאלץ לפתוח תיק במקום אחר כי המצב שלי מורכב ומסובך אחרי שני ניתוחים בשנה וחצי ורופאים לא רוצים לקחת אחריות..ואוף כבר אין לי כוח ... אני מתה להתחיל כבר, לדעת שיש ביציות מתה כבר להגיע ל- 14 ימי ציפיה הארורים האלו - למה הכל הולך לי כ"כ ק ששששששששששש ה???.

TWEETY =^.^=

New member
מבחינת הביטוחים המשלמים זה נכון

אבל אם את רוצה ללכת באופן פרטי, אפ אחד לא יעצור אותך.

Galit29

New member
אני יודעת על תקופות אכשרה

של הביטוחים המשלימים אבל עוד לא שמעתי על שנתיים. בכל מקרה היה פה שירשור לפני כמה זמן על מכבי שמסכימים לתת את כל התנאים אם עוברים אליהם עכשיו ואין צורך לחכות לתקופת האכשרה. שווה לך לבדוק אחורה בשירשורים. בהצלחה!

רוית ב

New member
תשמעי כפרה.....

ממה שהבנתי מהבנות פה בפורום - אגב תקראי קצת בעיקר את שושא הטיפול באסותא הוא לא פסגת החלומות פרופסור משיח הוא אומנם אליל רב מעללים אבל יש רבים וטובים נוספים את לא צריכה בכלל להתייאש או להילחץ אני בכלל בכללית והפנו אותי כמו סוס עיוור לביה"ח - סתם ביה"ח קפלן כי זה קרוב למרום המגורים שלי היחס היה מדהים הטיפול גם וכולם התפללו איתי בגלל שלא היו תורים ל IVF שוב נשלחתי לביה"ח אחר - והפתעה נעימה כולם היו נהדרים ועדינים (אסף הרופא) בסה"כ הטיפול הוא אותו טיפול אצל כולם - חשוב היחס והתמיכה גם מהצוות הרפואי ויש בפורום גם לוח מודעות עם המלצות - גם אותו כדאי שתקראי. בקיצור- אל תינעלי על כיוון אחד - זה מיותר וכמובן - בהצלחה בהמשך הדרך!!!!!! בקרוב את אמא אינשאללה

בולה101

New member
חייבת להגיד משהו

בנוגע למנהלי מחלקות ולפרופסורים ששמם לא הולך אלא רץ לפניהם כגון משיח. אין לי ניסיון אישי איתו ולכן לא אגיד עליו לא לטוב ולא לרע. ממליצה לך לקרוא דברים שכתבו פה אחרות בנוגע אליו... ובכלל - כל הריצה המטורפת הזו לכל המומחים האלו , ובמיוחד על פרטי. מה את חושבת שלא תקבלי את אותו הטיפול בציבורי?? ולמה לרוץ אחריהם ככה??? את יודעת (וזה ממקור בכיר המקורב אליו למשיח) את יודעת שאלו שהם מנהלי מחלקות תמיד כל כך עסוקים ואין להם זמן לנו המטופלות ?? ואת חושבת שמנהלי המחלקות הם בהכרח יותר טובים משאר הרופאים במחלקה??? או נותנים לך יחס יותר אישי מהשאר???? לא לא ושוב לא. ההיפך הוא הנכון. אז אני מצטערת שככה התעצבנתי והייתי אולי קצת בוטה. כל אחת עושה מה שהיא רוצה. אבל באמת ובעדינות- תקראי את כל מה שכותבים פה בנוגע לאסותא ובכלל פרטי ציבורי וכדו' ותביני לבד. היקר הוא לא תמיד הכי טוב. ושוב, מצטערת שככה התפרצתי- ההורמונים וההמתנה לבטא מטריפים אותי ומוציאים אותי מהאיזון. אז זה היה חייב לצאת וסורי אם זה יצא עלייך. בכל מקרה בהצלחה רבה לך עם כל מי שתבחרי ובכלל. מכל הלב.

בולה - מילים כדורבנות../images/Emo70.gif

כל כך נכון מה שאת כותבת, ובכלל - למה להוציא כל כך הרבה כסף, כשרבים מאותם רופאים מקבלים בד"כ גם דרך הרפואה הציבורית. אני יכולה לספר לכן, שהרופא שלי (פרופסור) עובד בכללית, גם במכבי והוא גם מנהל מחלקה בבית חולים. ויש כאלו שהולכות אליו פרטי. למה? נאלצתי ללכת אליו פרטי רק פעם אחת (כי זה היה חירום), ונוכחתי לדעת שני דברים: א' זה יקר רצח בק הוא לא התייחס אלי בשום צורה יותר לבבית או נפלאה מהוא מתייחס אלי בקופ"ח. אני בעד רפואה ציבורית, ואת מה שאין ברירה - פרטי.

hyb

New member
בולה יקרה

אני מבינה שחזרת מחופשה... איך היה? אל תתעצבני זה לא בריא לעוברים החמודים שלך... עדיין מחזיקה לך אצבעות

פּוֹנְג

New member
בולה, "כתבתי" לך שיר ../images/Emo79.gif

אני אשתגע עד שתבוא הבטא אני לא מבינה איך הגעתי עד עתה אם היא תהיה שלילית זה יהיה גיהינום מושלם קשה יותר ממות זה יהיה כמעט סוף העולם סיוט כזה עולה על כל דימיון בוא ויחד נזרז את השעון זוהי המְתנה שאין בה היגיון אולי זו המְתנה שתיגמר בהריון? אני לא יכולה לנשום הרי זה שיגעון מחניק לי בגרון IVF ראשון הייתַ ואולי האחרון.

בולה101

New member
פןנגית מקסימה שלי../images/Emo24.gif

אני
ואני
הכל מעורבב לי ביחד. לא יודעת איך את עוברת את ההמתנה אבל אני מאתמול מתחילה לאבד שפיות. ניסיתי לא ליפול עליכן הפעם (כמו בשבת לפני שבועיים לילה לפני השאיבה). אבל גרמת לי עם השיר הכל כך אמיתי שלך לצאת מהארון. כנראה שמוצאי שבת זה זמן לא טוב בשבילי. אני כותבת לך ובוכה וקוראת את המילים שוב ושוב ורואה אותי, אותך ואת כל הממתינות לדבר המעצבן הזה שקוראים לו בטא. מה אני אגיד לך ולכולכן בנות- אני שוב יוצאת מהאיפוס. אבל די !!!!! נצא מהפסימיות ונחזור לאופטימיות. פונגית- לא יודעת מתי הבטא שלך אבל נדמה לי שמחר מחרתיים. אז הלוואי הלוואי שתהיה חיובית, וגם שלי וגם של כל הממתינות. אז שיהיה לנו שבוע מלא הפתעות חיוביות. אמן

פּוֹנְג

New member
אל תבכי ../images/Emo79.gif

אל תבכי אני בוכה בשבילך אל תתיאשי אני אחזיק עבורך עד כלות אצבעות ידי וגופי .... בקיצור - נינט שרה את זה לא רע

בולה101

New member
ופונגית- עוד דבר

העולם פשוט יפסיד אם את לא מוציאה את כל השירים המקסימים- גם המפגרים שבינהם- לאור. זה יהיה כל כך בזבוז אם לא תעשי את זה. ויפה שעה אחת קודם. אז יאלה לעסק. ושוב בהצלחה

למעלה