בירוקרטיה

mekopelet

New member
ויזה לארה"ב

בטח טחנו את הנושא הזה בפורום אז אני מתנצלת מראש אני ממלאת עכשיו את טופס 156 באינטרנט כדי להביא אותו לראיון ונתקלתי בכמה בעיות דבר ראשון יש דבר שנקרא איזור והם בטח מתכוונים לחלוקה של ארצות הברית כי בארץ זה לא קיים נכון? במקומות שאין מה לכתוב צריך לכתוב Not Applicable המחשב לא מקבל את זה אז כתבתי NONE ורק אז זה המשיך האם זה בסדר? כמובן שאי אפשר להזמין מלון עוד לפני שקיבלת ויזה אז נתתי שם של מלון שכביכול אני אשהה שם, עכשיו בשאלה אחרי זה מבקשים שם של אדם שאני אשהה אצלו או אבקר אותו למטרות תיירות, אני לא מכירה שם אף אחד ואני שוהה במלון, האם צריך לכתוב את השם של המלון או חובה של אדם או שבכלל אפשר להשאיר את זה ריק? תודה מראש

שאלה דחופה בקשר לטרולים

אני בדיוק באמצע אריזה עכשיו ואחרי ויכוח ער עם ההורים שלי בקשר לגודל הטרול המותר לעליה למטוס אשמח מאוד לשמוע את חוות דעתכם. להורים שלי קרה בעבר משהו שפשוט גובל באבסורד. יש להם שני טרולים ממש זהים בגודלם. בטיסה אחת כן הרשו להם לעלות עם הטרול ובטיסה השניה בשום אופן לא הרשו בטענה שהטרול גדול מדי. לי יש טיסה לארה"ב דרך חברת דלתא איירליינס עם החלפת יעדים באטלנטה ואני מנסה לשבור את הראש כדי לקחת טרול שלא יעשה לי בעיות בעליה למטוס כי הדבר האחרון שאני רוצה הוא למצוא את עצמי עולה למטוס בסופו של דבר עם שקיות ניילון. המון תודה מראש לכל מי שיוכל להמליץ לי על טרול מתאים.

השכרת רכב בארה"ב

שלום, האם עדיף להשכיר רכב מהארץ או להשכיר בשדה התעופה (אורלנדו) ?

טרומן

New member
קצת שאלות, טס מחר...

אז ככה: אני טס מחר, יום שני, לאוסטרליה לתקופה בלתי-מוגבלת. הטיסה ב-22:30, תשובות לפני יתקבלו בברכה. :) א. האם מותר להעלות לאפטופ לטיסה? לא יעשו לי בעיות עם העסק המחשמל הזה?? ב. הטיסה מתל-אביב, עצירה של 9 שעות בהונג-קונג, והמשך לסידני. יש למישהו המלצות מה ניתן לעשות 9 שעות בהונג-קונג, מבלי לפספס את טיסת ההמשך, בטעות, לסידני? :) ג. אני חושב שזהו בינתיים. אם יהיו לי שאלות נוספות - אחזור. תודה לכולם!

mekopelet

New member
שאל קטנה נוספת

האם צריך להדפיס את הכל ולשלוח להם מבעוד מועד או שאפשר להביא הכל ביום הראיון?

אורניהו

New member
זה ממש לא חשוב,הכן לך תיק כלשהו

שבו תכניס מצלמה+מטען+מסמכים+תרופות+כלי שיניים+משקפיים+בקבוק מים קטן+נייר טואלט+וכל מיני אבזרי טיול קטנים..זהו,למה אתה צריך את מזוודת הטרול במטוב לצידך? זרוק הכל למטען המטוס אין לך צורך בזאת. כל תיק שיכיל את מה שציינתי יספיק והאמן לי ששנים רבות אני טס ככה..!

zipotsa

New member
תשובות

א. אפשר להעלות לפטופ למטוס. ב. 9 שעות בהונג קונג, לפני שאתה יוצא מהשדה עשה צ'ק אין לטיסה לסידני. סע לויקטוריה פיק אם מזג אויר יפה. חוויה. אם אתה בעניין של קניות סע לקאולון. טיסה נעימה!!!

SPnage

New member
המלצה

קח את ה-airpost express, קנה כרטיס הלוך-חזור ואז זה יוצא יותר זול. קצת יקר בהשוואה לאוטובוס, אבל תגיע למרכז הונג קונג ב-20 דקות במקום שעה (אל תחשוב על מונית, יקר ויש פקקים). כמו שנאמר, ויקטוריה פיק זה אפשרות טובה, סיבוב במרכז העיר, נסיעה בטראם לאורך האי, חובה שייט בין הונג קונג לקאולון לאורך מפרץ ויקטוריה, הטיילת והתצפית על האי הונג קונג בצד של קאולון, תאכל באיזה מסעדה מקומית טובה, אם יש כמה שעות פנויות נסיעה לסטנלי בדרום האי וסיבוב בשוק ובטייל, ואת הקניות תשמור לדרך חזרה...

daphid

New member
לטיסה לארה"ב לא ניתן לעלות למטוס

נוזלים מכל סוג שהוא כולל בקבוק מים. כנ"ל משחת שיניים. לגבי תרופות מרשם - יש צורך להציג מרשם מרופא באנגלית. אני לא יודעת מה הדין לגבי תרופות שאינן במרשם. באופן עקרוני לגבי תיק יד יש הגבלת משקל של עד 10 ק"ג. לגבי הממדים כדי לברר בחברת התעופה עצמה כי יש הבדל בין החברות.

ואגב

טרולי. טרול זה מי שמציק לאחרים באינטרנט..... אני חושב שבאתר של אל-על יש רישום של מידות התיק (חוץ מהעובדה שאסור לו לשקול מעבר למשקל מסויים)

א מ צ י ה

New member
הכי זול יצא לי באינטרנט מכאן

השכרתי בבאדג'ט, יצא לי 150$ זול יותר מכל הצעה אחרת.

הנסיעה לאיטליה - כך שיש צורך ביורו.

מה גם שיש לי סכום מסויים בדולרים שאותו אני מעוניין להמיר ליורו - האם מקומות בארץ עושים המרה ישירות מדולר ליורו או עושים המרה כפולה - מדולר לשקל ומשקל ליורו?

nitsansh

New member
תחליף באיטליה

בישראל לא ממירים ישירות בין 2 מטבעות זרים.

springgirl

New member
מדפיסים את הטופס המלא

ומביאים לראיון. אם אין אדם ששוהים אצלו, צריך לרשום: NONE בהצלחה!

mekopelet

New member
אולי מישהו יכול לכתוב תשובה טיפה

יותר מפורטת? אבל תודה בכל מקרה

למעלה