בירוקרטיה מסריחה ....

בירוקרטיה מסריחה ....

היי בנות המון זמן לא הייתי פה בגלל פסח והניקיונות חדר הכושר והריצות בקשר לניתוח של בעלי .. האימבולזציה של ד"ר גת וגורן הייתי אצל הרופא לקבוע תור לניתוח פרטי במעיני הישועה אך אין ניתוחים לבנתיים ובטח אתם שואלים למה ??? הריי שום דבר לא יכול ללכת חלק בחיים שלי !! אז ככה לפני חודש פצינט של ד"ר גת תבע את מכבי אחרי שעבר את השיטה אצל גת [היא עולה 4000-5000 דולר] והיה אסור לו לבקש גרוש ממכבי כי הם לא מכירים בשיטה אךהוא הלך איתם ראש בראש ודרש חלק מסכום הניתוח ע"י תביעה אז מכבי הפסיקה זמנית את הניתוחים [שעושים אותו במעיני הישועה פרטי ]גלל התביעה של הבחור שגורמת לבעיות הרופא אמר שאצלצל אליו עוד כמעט חודש לדעת מה מכבי החליטה ויש עוד 15 זוגות שמחכים לניתוח והכי מרגיז שזה פרטי אני משלמת הכל מכיסי ועוד חוסמים אותי מלעשות אותו בגלל בחור שהחליט לעשות בעיות זהו אז החלטנו שעושים את הניתוח בארץ מוצאו בבלגיה הטיסות והניתוח עצמו יעלו לנו חצי מהארץ ועושים את הניתוח אצל הרופא שלימד את ד"ר גת את השיטה אז מה אתן אומרות מכבי וגת פיספסו פצינטית .. אוהבת את כולם ומאחלת רק בשורות טובות !! שבת שלום יונית החיובית

בירוקרוטיה מסריחה, אבל הרווחתם

גם חצי מהעלות גם הניתוח יתבצע בידי המורה וגם למרות שמהות הנסיעה היא ניתוח, עדיין תהיו במציאות שונה מזו שבארץ. יונית, הבירוקרטיה אומנם מסריחה, אבל בהודעתך ראיתי רק כמה טוב היא עשתה לכם. בהצלחה גדולה טליה

יונית יקרה - בירוקרטיה שמירוקרטיה

בסוף, באמת, הסתדר לכם. סעו, תנותחו, תנוחו ותחזרו בשלום. סיגל היי-טק

עמית@

New member
יונית- מסכימה עם טליה

אולי מסריחה אבל בלי ספק הרווחתם אתם גם יותר זול וגם מקצועי וגם טיול קצר לבלגיה. בהצלחה בכל עמית

אולה *

New member
מסכימה, אלא מה?!

בהצלחה, יונית חמודה. אל תשכחו להינות קצת, טוב? אולה

עינתפ

New member
וואו, איזה חדשות

אז זה מה שרצית לספר לי ב
, באותו היום. צילצלתי וצילצלתי ולא היית. (אמרת שאת בניקיונות לחג וברחת מהבית הה
??). שיהיה בהצלחה ו
נעימה. נדבר.... עינת

מרב.

New member
מעז יצא מתוק...

בסופו של דבר גם תצאו בעלות נמוכה בהרבה, גם תקוויחו טיול לבלגיה שללא ספק ינקה את הראש מה"מצב" וגם מהלחץ שלכם, וגם תביאו איתכם שלל שוקולדים בלגיים
יוניקה, מקוה שהאביב הזה יביא עימו בשורות טעימות בטעם שוקולד ותינוקות... חיבוק גדול, מרב

נועם@בת

New member
הרווחתם בגדול

גם יצא זול יותר, וגם תקפצו לביקור בבלגיה. תקני לך בגדים חדשים ואת כל השוקלדים שרק יכנסו למזוודה. נקווה שהניתוח יצליח, ושתהיי חיובית לגמרי גם בלי שום טיפול
שבוע טוב נועם

מיכל ק-ש

New member
יונית

נשמע כי בסופו של דבר, רק הרווחתם. המון איחולי הצלחה בניתוח ובהמשך. מיכל

תודה בנות כל מה שצריכים עכשיו..

זה להוציא דרכון וזה יקרה אחרי פסח למרות שזה זול יותר אני רוצה לברר יותר פרטים על זה שלא נטוס על עיור ושבעלי יהיה בידיים טובות .. האם מישהו עבר כזה ניתוח בחו"ל ? אשמח לשמוע חות דעת

למעלה