בירוקרטיה גם אצלנו....

שחר ויג

New member
בירוקרטיה גם אצלנו....

ולנסי נכבד הרשה לי להודות לך על כך ששלחתה לי את טופס הבקשה לדרגה 3 בחזרה לאחר שטרחתי לשלוח אותו לאלון שויצר שחתם עליו וטרח לשלוח אותו חזרה אלי ואנוכי שלחתי את המכתב אליך בדואר כבקשתך , אני אשמח לדעת למה החתימה של אלון שאני בטוח שיכולת לודא בשיחת טלפון קצרה שהיא אותנתית. לא מספקת? מה בגלל שזה עבר בפקס? לא עבר קידוד והצפנה במחלקה לזיופי מסמכים? תרשה לי להעביר אותך לשנה שאתה חי בה 2004 ודי בדרך ל 2005 ,שבוע שעבר חתמתי על טופס ביטוח של האגודה הישראלית לצלילה ושלחתי בפקס, ביטלתי קו בבזק ...כן כן בפקס , אז אנה ממך הסבר לי ולנסי יקר למה דוקא באגודה הישראלית לגלישה אווירית שכולנו פחות אן יותר יודעים מי זה מי ,אני צריך לנסוע במיוחד לאלון שיחתום ( צריך עד לודא שאלון לא מפברק את החתימה של עצמו? נוטריון? עד מדינה?) על הטופס(שוב)ושוב לשלוח אותו אליך? על תיפגע מדברי מליצה של חבר באגודה ..אבל בחיאת רבק תחליף את היונים במחשיר פקס בסדר.... ןלשאר החברים תגובות בבקשה

ג ל נ ט י

New member
שחר היקר

תגובתך בפורום לא לענין - כנס לפרופורציות. שלח לי מסמכים חתומים בחתימה מקורית בלבד ותזכה לדרגתך הנכספת - כל כך קשה להבין ? שאתרגם להונגרית ?

חגי

New member
למה זה לא לעניין - הפורום הוא בול

המקום בו מומלץ לשפוך את כל מה שעל ליבנו.

שחר ויג

New member
מה הבעיה להסביר למה אי אפשר בפקס

אם צריך אני אשלח , אבל אני חושב שכולם וכרגע במיוחד אני נשמח לדעת למה פקס לא מספיק, ולמה משהו שצריך להיות מאוד פשוט לעשות אותו צריך להפוך לטופס טיולים.

ג ל נ ט י

New member
אף פעם

לא ראיתי בן אדם ששולח פקס בדואר ישראל... הכי מצחיק, זה שדיברת איתי בטלפון, ביקשתי שתשלח אלי מקור, ושלחת פקס בדואר... תגיד אתה קרוע ? ... חייב לרדת עליך קצת בהזדמנות הזו. תשמע, אולי גם תשלם לאגודה על ידי זה שתפקסס שיק לחגי, עזוב, צלם את השיק ושלח אליו את הצילום בדואר... אתה נראה לי בן אדם אמין, אז בטח יכבדו את השיק שלך.

שחר ויג

New member
לא אמרת מקור אבל לא משנה..

ועדיין לא נתת תשובה למה לא בפקס, מה שאומר שכנראה אין לך תשובה הגיונית. צ'ק זה לא טופס וזאת הערה ממש מפגרת מצידך אבל אם זה עשה לך טוב כשכתבת את זה נו שוין.. , אני מצטער אם מה שכתבתי בהתחלה היה מוגזם אבל אני עדין רוצה תשובה למה פקס לא מספיק.. הסיבה שקיבלת פקס בדואר היא בדיוק בגלל ששאלתי אם לשלוח לך פקס ואתה אמרת לשלוח בדואר..הנחתי שאין לך פקס ושלחתי את מה שאלון שלח לי, מקווה שזה הסתדר לך בראש, אם לא ,לא נורא.

ג ל נ ט י

New member
אתה מזכיר לי

את המוכר ההוא מ מונטי פיטון, בסרט בריאן כוכב עליון (אני חושב) בשוק שהיה חייב שיתמקחו איתו לפני שקונים סחורה. לא רוצה להתמקח (להתווכח)...

די כבר../images/Emo70.gif

בתור ועדת ביקורת אני מפריד ביניכם עד להודעה חדשה! בספר עזר המבצעי לא ראיתי שכתוב שום דבר על טפסי מקור עבור דרגה. לא ברור לי כ"כ על איזו דרגה מדובר כי ידוע לי ששחר מחזיק בדרגה 3 כבר זמן מה. בכל מקרה אני מציע למשה - אשר לשחר את הדרגה על סמך ההעתק ובהזדמנות הראשונה בה תפגשו (אפילו הערב אצל אילן) תקח ממנו את הטופס המקורי. שחר, באחריותך לדאוג להחזיק את הטופס איתך, אפילו בריתמה אם צריך, ואם אין לך אותו תדאג להשיג אותו. משה חליק, הבנאדם נוסע בקרוב לשנה...קצת גמישות.

ג ל נ ט י

New member
בתור אחד שיודע איך האגודה מתנהלת

וראה אולי אגודות אחרות בעולם, אני מתפלא עליך.

למעלה