בירה מי שותה בירה איכותית ומי שותה בירה מסריחה??? (מסריחה=קלסברג, הייניקן ועוד בירות פשוטות...)
N nethanel3 New member 6/11/05 #1 בירה מי שותה בירה איכותית ומי שותה בירה מסריחה??? (מסריחה=קלסברג, הייניקן ועוד בירות פשוטות...)
P PunkPash New member 10/11/05 #17 וודקה זה מאפן קונים את זה כי זה זול אבל זה ממש מגעיל אבל ממש אבל דופקים מזה תראש אז זה טוב אבל בירה זה בן זונה
וודקה זה מאפן קונים את זה כי זה זול אבל זה ממש מגעיל אבל ממש אבל דופקים מזה תראש אז זה טוב אבל בירה זה בן זונה
G Green mnm New member 10/11/05 #18 לאודווקא זול.. למרות שאני הספקתי לשתות וודקה בעשרה שקלים חח.. אבל דפקה לי תראש כמו שצריך בירה זה גם מגעיל וגם לא דופק את הראש. סתם מפגר..
לאודווקא זול.. למרות שאני הספקתי לשתות וודקה בעשרה שקלים חח.. אבל דפקה לי תראש כמו שצריך בירה זה גם מגעיל וגם לא דופק את הראש. סתם מפגר..
H holly shit New member 10/11/05 #20 לא מעפן בכלל..! מערבבים את זה עם משהו נחמד ואז זה גם טעים וגם דופק תראש! מה יותר טוב מזה??
N nethanel3 New member 9/11/05 #16 סליחה שלא עניתי..!!! בירה איכותית זה מגינס ומעלה כמו למשל לף וכאלה וודקה זה ממש חרא ודרך אגב אני עכשיו בספריה ויש פה בקבוק בריזר!!(תוספת לא קשורה)
סליחה שלא עניתי..!!! בירה איכותית זה מגינס ומעלה כמו למשל לף וכאלה וודקה זה ממש חרא ודרך אגב אני עכשיו בספריה ויש פה בקבוק בריזר!!(תוספת לא קשורה)