בירה, רבותיי, בירה

Aphelion

New member
בירה, רבותיי, בירה

טוב, קודם כל לרגל השקת הגינס החדשה, בירה מבקבוק בטעם של חבית, מעניין אותי לדעת מה אתם חושבים עליה? אהבתם? לא אהבתם? אני באופן אישי חושבת שהיא הרבה יותר מוצלחת מהקודמת, הטעם והמרקם שלה מזכירים את הגינס מהחבית אך עדיין זה לא זה. אבל בשביל בירה מבקבוק ללא ספק מדובר פה בחידוש מרענן. מילר! כבר כמה פעמים שאני עוברת במדף של הבירות ואני מתלבטת אם לנסות אותה. הצבע שלה מרתיע אותי ולכן אני תמיד מעדיפה לקחת משהו אחר, אני מפסידה משהו? ולסיום, לא רחוק מביתי שוכנת צרכניה של רוסים עם מוצרים ממזרח אירופה וביניהם גם בירות מצ'כיה, ולפי מה שאני יודעת יש לצ'כים האלה בירות טובות, אולי יש לכם המלצות?

Orrza

New member
אוקיי! יש לי המלצה חמה!

אמנם בירה בלגית, אבל הטובה ביותר שטעמתי. שמה "מק-שופ" ויש גם בהירה יותר "לה-שופ" "Chouffe" הבקבוק נראה כהה, ומצוייר עליו גמד גינה. אני לא חובב בירות, אבל זה היה פשוט מדהים: הטעם הפירותי, העכירות והסמיכות של הבירה, הקצף המטורף.... אני קניתי פעם ב"דרך היין" אני לא יודע אם עדיין מחזיקים את זה. אני אפתח נושא חדש בעצם, ואשאל אם מישהו יודע איפה יש בארץ מהחבית... אתר הבית:

Javelin

New member
יש

בדבלין בכניסה לאזור תעשיה של רחובות, ראיתי מספר לא מבוטל של בקבוקים כאלה שהייתי שם ביום חמישי, לא הזמנתי אבל אני אשמח לנסות בפעם הבאה שאהיה שם. הסבר נוסף בשאלה הקודמת שלך על פאבים טובים במרכז.

thenewone

New member
המילר היא

בירה אמריקאית קלילה כזאת. אם את/ה בקטע של בירה קלה, משהו נוסח באדוויזר, קרסלברג רק עוד יותר קליל, זה הקטע. הבירות הצ'כיות נחשבות מעולות, גם הבדוויזר המקורית (לא האמריקאית כמובן) גם הסטראופרמן, ויש עוד בירות צ'כיות מוכרות יותר או פחות שנחשבות מעולות.

לפי דעתי גינס בבקבוק זה...

כמו השיר החדש של משינה.... אם להקה אחרת הייתה מבצעת את השיר זה הי השיר מדהים שמרים את הלהקה בטירוף אבל בגלל שזה משינה השיר הוא סביר...

rustynail

New member
גינס בבקבוק...עבור הצרכן הביתי

שאוהב גינס לא כל אחד יש לו חבית בבית ולא תמיד שבא לך גינס יש לך כוח לשבת בפאב בארץ שלא כמו באירופה אין תרבות צהריים בפאב בכל מקום אלא פאב זה להתלבש להתגנדר ולחזור מסריח סיפור רציני בשביל כמה חצאים במיקרה הטוב וממש באסה בשביל שליש לגרון לכן יש לנו גינס חדש בבקבוק בטעם של גינס מהחבית דיי מוצלח לדעתי

cloclo

New member
אם כבר מכולת של רוסים, אז

תקני בירה "בלטיקה". חביבה מאוד. יש המון סוגים בחוזקים שונים, מבדילים ביניהם לפי מספר (בלטיקה 1, בלטיקה 3 וכו') וצבע התווית. מזקקה צעירה, בסך הכל 13 שנים. הנה פירוט הסוגים מהאתר שלהם. הנה פירוט רחב קצת יותר וגם צילומי התוויות, בשביל ההתמצאות. לי באופן אישי היא הזכירה גולדסטאר משודרגת מאוד.

סניפטר

New member
אך באלטיקה איזו בירה ניפלאה

יש להם כמה סדרות ואפילו בירה לבנה ללא אלכוהול .

למעלה