בירה מילר

בירה מילר

היכן ניתן להשיג בירושלים בירה מילר (כמו בדרו קארי)? תודה נ.ב. בקשר לשירשור לגבי משקאות בנים\בנות הרייני להפריך את התיאוריה. אני חובבת ויסקי וודקות סטרייט מושבעת. משקאות על שמנת עושים לי בחילה והבא שישים לי עוד מונין בכוס אני אעשה לו מונין והמבין יבין.

MidNight Flame

New member
נצל"ש בתור חובב גינס הייתי בטוח ש..

אוהב מרפי'ס ובעצם זו אולי הייתה הבירה הכי מגעילה שאי פעם יצא לי לשתות.

Naughtius

New member
אם זאת הייתה הבירה הכי מגעילה ששתית

סיכויים סבירים ששתית מרפי'ס מקולקלת. כמובן שהיא פחות טובה מגינס (שום דבר בעולם לא מתקרב לגינס), אבל זאת בירה טובה מאד, הרבה יותר טוב מרוב הבירות בשוק (לא בעיה גדולה). אני גם יכול להמליץ לך על "בימיש", גם כמובן פחות טובה מגינס, אבל לדעתי יותר טובה ממרפי'ס.

גנגליון

New member
מעדיף מרפ'יס על גינס..

המרקם של מרפ'יס סמיך וקרמי - ממש תענוג. לגינס יש קצת יותר נוכחות אבל היא פחות חלקה ונעימה לשתייה. עושה רושם שמגישים לך מרפ'יס בארץ שאין נפילות תמיד תקבל את אותו מרקם מושלם. מגינס אני לא ממש נהנה באותה צורה רציפה ולכן מוותר עליה בדרך כלל.

MidNight Flame

New member
מרפי'ס סמיכה? ../images/Emo12.gif

המרפיס שנתנו לי היה מיימי לחלוטין! זה חלק ממה שהיה דוחה בה... אתה טוען שהיא לא אמורה להיות ככה?

Naughtius

New member
לא, זה לא אמור להיות ככה :)

ההימור שלי שהמרפיז ששתית הייתה מקולקלת, דבר שכבר קרה לי פעמיים (!) בארץ... עם זאת, האפטר-טייסט של גינס כ"כ הרבה יותר טוב משל מריפיז שזה כואב :)

עוNר

New member
לדעתי אין, פשוט אין על מרפ'יס...

ואני אומר לכם את זה אחרי מאות כוסות מרפ'יס ולא פחות כוסות גינס ששתיתי בעשרות פאבים... זה כמובן עניין של טעם, אבל מרפ'יס היא הבירה האהובה עלי בז'אנר של ה-stout. ההילה סביב גינס מובנת לי, אבל סורי, אני חושב שלמרפ'יס יש הרבה יותר מה להציע, עם מרקם מושלם ו'גוף' שקצת חסר לי בגינס... ביימיש אגב, שתיתי רק פעמיים - אבל זו אחלה של בירה.

MidNight Flame

New member
כהות, שחורות וגורמות לך לרצות לבכות

עם כל לגימה

Naughtius

New member
לבכות מאושר כמובן :)

אני חייב להגיד שכוס גינס טובה, בפאב טוב מזיין בטוסיק כל רמי מרטן XO. גינס זאת חוויה רוחנית ופיסית כאחד, פשוט תענוג, כל לגימה טובה יותר מקודמתה... אושר מוחלט. וואי, איך בא לי גינס.

למעלה