שווים, שווים. קצת חלשים, אבל נחמדים מדי פעם.
E epitaph New member 2/5/07 #33 יש שם רחת לוקום... למרות שהם עדיין רבים עם היוונים מי המציא את זה קודם. (אם אתה שואל אותי, לא כזו גאווה גדולה)
יש שם רחת לוקום... למרות שהם עדיין רבים עם היוונים מי המציא את זה קודם. (אם אתה שואל אותי, לא כזו גאווה גדולה)
F fire witch New member 3/5/07 #38 Turkish delight כשחושבים על זה , זה נשמע כמו תפריט של בית זונות משולב בחמאם טורקי
M Mercury Dogi New member 3/5/07 #40 בית זונות טורקי? הבית זונות האחרון שהייתי נכנס אליו הוא טורקי.... בוא נגיד שלא יזיק לטורקיות שיעור או שתיים על היגיינה
בית זונות טורקי? הבית זונות האחרון שהייתי נכנס אליו הוא טורקי.... בוא נגיד שלא יזיק לטורקיות שיעור או שתיים על היגיינה
F fire witch New member 3/5/07 #41 טוב , זו לא הייתה המלצה כן ? סתם אסוציאציה שעלתה לי מצמד המילים Turkish delight
« «Jimmy Page» New member 30/4/07 #19 נופ... למען האמת, אני די חסר גיוון בקטע הזה. כמעט תמיד דופל בוק וג'ק דניאלס. אבל תודה.
« «Jimmy Page» New member 30/4/07 #21 ותודה לאל... כבר חשבתי שאתה עוד אחד מאלה שרק התגייס והתחיל לקטלג אנשים לפי גיל. אבל הצדקת את עצמך P: