בירה חינם כל הערב

nit123

New member
בירה חינם כל הערב

מסיבת סוף סוף רוק באיזור השרון ליד כפר סבא 11.05.07 נרגילות חופשי כל הערב זולה ענקית מוזיקת רוק טהורה אנשים איכותיים כמובן אוכל ופינוקים נוספים לפרטים נוספים כנסו לאתר המסיבה או ניצן - 0542027067 יואב - 0544980530

nit123

New member
מסיבת רוק תיכוניסטים

המסיבה מיועדת לתיכון + בעיקר י"א י"ב

«Jimmy Page»

New member
או יה

גם בירה חינם כל הערב וגם מסיבת תיכוניסטים? נשמע חזק. מקווה להגיע :ם

fire witch

New member
מסיבת תיכוניסטים ובירה חופשי כל הערב ...

נשמע כמו משהו לא חוקי

«Jimmy Page»

New member
בהחלט...

אבל לי זה לא מציק במיוחד. מספיק מתאמצים להיכנס לברים בגיל הזה, על הזדמנויות כאלה קופצים.

yotamn9

New member
עדיף כבר לקנות כמה בירות ולשבת עם חברים בבית

מאשר ללכת למקום מפוקפק שעובר על החוק.

«Jimmy Page»

New member
גם נכון...

מה גם שאם מדובר בבירה חינם כל הערב, סביר להניח שלא מדובר במשהו יותר איכותי מגולדסטאר. כשחושבים על זה, ההצהרות הגאות והסותרות באמת די צורמות...

M e n s R e a

New member
גולדסטאר היא אחלה בירה, הבעיה היא

שבמועדוני שתיה חינם, נוטים למהול אותה במים או משהו, ואז זה יוצא מזעזע. וכן, תיכוניסטים + שתיה חינם לא חוקי, אז אל תבנו על המסיבות האלה לאורך זמן...

«Jimmy Page»

New member
מצטער...

אבל אחרי ששותים דופל בוק, לה שוף, בלאק בירד... אי אפשר לחזור ולהגיד על גולדסטאר שהיא בירה טובה. למרות שגולדסטאר תמיד הרגישה לי כמו התחתית של הטובורג רד. וזה לא מאוד סימפטי אחרי הכל. :ם

M e n s R e a

New member
אז מה, אתה שותה כל בירה שמייבאים מאיזה חור

באירופה? כל הסטלות ארטואזיות וכו' למניהן?

«Jimmy Page»

New member
לא,

למען האמת, אני מוצא את עצמי יותר פעמים עם טובורג וכו' ביד. אבל אם יושבים במקום שמחזיק בירות כאלה מהחבית, למה לא. בד"כ דופל בוק, אחת האהובות עליי. :}

yotamn9

New member
לא יודע מה אתכם

אבל בשבילי הייניקן זה אחלה. אני לא שותה הרבה בירה, ואני לא מת על בירות מאוד חזקות, ככה שהייניקן זה בדיוק מה שאני מחפש.

«Jimmy Page»

New member
הו!

עוד מישהו שלא חושב שהייניקן זה חרא. אף פעם לא הבנתי למה. הרגישה לי מאוד דומה לטובורג למיניהן. אני, בכל אופן, אוהב אותן חזקות, בינתיים, כך שההעדפות בהתאם.

וואלק לא מכיר תבירות האלה

אבל מה, אם אתה בעד בירה אירופאית, אז כדאי לך לטעום את הטעם הנהדר של הבאלטיקה(Балтика). בירה שמיוצרת אי שם על חופי הים הבלטי שהגלים מתנפצים ברקע. בירה גם חזקה, ממליץ בעיקר על סדרה 6 או 9(היא מחולקת לסדרות שלפיהם רמת האלכוהול, 6 = 7 % אלכוהול ו-9 = 10% ולפעמים יש גם 12%)!

Mercury Dogi

New member
אני יותר בקטע של....

לף ואפס פילזן מי אמר שהטורקים לא שווים כלום?

למעלה