נו"ן פתוחה
הכל אני צריך להסביר לך? ואם עדיין בבירה עסקינן אני חייב (כן, חייב) להעלות באוב את שני הפאבים הכי הכי שהכרתי: בקופנהאגן נתקלתי בפאב שבכל יום ראשון בערב הוא מתחיל בספירת בירות לשולחן, ההזמנה היא לא אישית אלא שולחנית, ב-1 בלילה בדיוק מפסיקים את ההגשה והשתיה, המלצרים עוברים בין השולחנות וסופרים את הבקבוקים שנשתו עד תומם. השולחן שגמר הכי הרבה בקבוקי בירה לא משלם. מה שקורה זה שברבע לאחת האנשים מתחילים לגרגר כמויות בלתי נתפסות והמחזה נע על הציר המלבב שבין ההתלהבות לגועל נפש. בפאריס ישבתי פעם בבר שמצהיר שיש לו בירה מכל מקום בעולם, הם לא טורחים להדפיס תפריט כי זה בלתי ריאלי וניתן להזמין "על עיוור" בירה על פי שם מדינה בלי לדעת איזו פירמה תגיע, הקטע של ישראל לא היה חוכמה מיוחדת, היו להם גם גולדסטאר וגם מכבי, אבל אנשים התחרעו שם על הזמנת בירות מאימפריות של בירה דוגמת פרגואי ומונגוליה. ההסתייגות היחידה (והיא כתובה בגיר על לוח בכניסה) היא שלא מספקים בירה מארצות שלא מייצרות אותה, ככה שאת הבדיחה של בירה מערב הסעודית הם לא קונים.