בירה ונשירה

גנגי

New member
ואני חייבת להבין אחת ולתמיד:

יש קשר בין בירה ונשירה?
זה מסביר כמה דברים על הגברים שיושבים בפאבים...

נו"ן פתוחה

הכל אני צריך להסביר לך? ואם עדיין בבירה עסקינן אני חייב (כן, חייב) להעלות באוב את שני הפאבים הכי הכי שהכרתי: בקופנהאגן נתקלתי בפאב שבכל יום ראשון בערב הוא מתחיל בספירת בירות לשולחן, ההזמנה היא לא אישית אלא שולחנית, ב-1 בלילה בדיוק מפסיקים את ההגשה והשתיה, המלצרים עוברים בין השולחנות וסופרים את הבקבוקים שנשתו עד תומם. השולחן שגמר הכי הרבה בקבוקי בירה לא משלם. מה שקורה זה שברבע לאחת האנשים מתחילים לגרגר כמויות בלתי נתפסות והמחזה נע על הציר המלבב שבין ההתלהבות לגועל נפש. בפאריס ישבתי פעם בבר שמצהיר שיש לו בירה מכל מקום בעולם, הם לא טורחים להדפיס תפריט כי זה בלתי ריאלי וניתן להזמין "על עיוור" בירה על פי שם מדינה בלי לדעת איזו פירמה תגיע, הקטע של ישראל לא היה חוכמה מיוחדת, היו להם גם גולדסטאר וגם מכבי, אבל אנשים התחרעו שם על הזמנת בירות מאימפריות של בירה דוגמת פרגואי ומונגוליה. ההסתייגות היחידה (והיא כתובה בגיר על לוח בכניסה) היא שלא מספקים בירה מארצות שלא מייצרות אותה, ככה שאת הבדיחה של בירה מערב הסעודית הם לא קונים.

גנגי

New member
התכוונת לנון קמוצה?

לא חשוב, אנחנו נעמיד פנים כאילו לא ענית לי בכלל ולא השפלת את עצמך לביבים חסרי הומור שכאלה... תמיד ביבים הם חסרי הומור, שמת לב? או שצריך להסביר לך גם את זה?

אני דוקא זוכר

על המעבורת בין דובר לקאלה רוח, גלים, אוניה מתנדנדת, 15 בירות לבנאדם, שני קוקנים שהיו איתי באותו שולחן החליטו להתנדנד לכיוון השירותים וביקשו שאלווה אותם כי עוד הייתי יציב (נעצרתי בבירה השלישית), כשנכנסנו לשירותים אחד מהם התכופף אל האסלה ועם תנופה קטנה של הגלים איבד שיווי משקל ומצא את עצמו בודק את חוש ההומור של הביבים שאותו הזכרת.

motorist

New member
שאלה מעצבנת על בירה

למה הבירות בארץ כל כך יקרות?!

גנגי

New member
סליחה?!

וחמישה- חמישה וחצי דולאר לבירה (טובה) בפאב כאן (אחת, אחת, לא חבית שלמה) זה לא הרבה?! בירה פשוטה אפשר להשיג גם במחיר של בערך שלושה דולאר לכוס, אבל זה נראה לי בדיוק כמו בארץ. לא משלמים על קרלסברג ועל הוגרדן אותו מחיר. ובצדק.

motorist

New member
בתור חובב בירה

אני לא מבין מה כולם מתלהבים מהוגרדן

אטיוד5

Active member
אני מסכן עכשיו ...

את עתידי עם גנגי ואת מעמדי החברתי בפורום הזה ובמערכת תפוז בכלל: לא אוהב בירה. בתור הולנדי מלידה אני יכול להעיד שבירה היינקן סבילה בקושי רב.

למעלה