בירה בגן עדן../images/Emo72.gif
איזה חודש לא כתבתי, וכשאני סופסוף מתפנה לזה, אז אני כותב על שטויות. החיים יפים. הורדתי לתומי, באופן בלתי חוקי בעליל, קבצי מוזיקה שונים מהאינטרנט, הידועים באזורים היותר אפלים של בני ברק כ"אעמפס", ונתקלתי בשיר המתהדר בכותרת: No Beer In Heaven. השיר, המשתייך לסגנון המוזיקלי "פולקה" (נדמה לי, אני לא ממש מתמצא בנושא), ובשמיעה ראשונית היו לו מילים ממש מגניבות. שוטטי עוד מעט במרחב האינטרנט הוירטואלי, לו אני קורא בית, ונתקלתי, כמובן, במילים: [בית ראשון]
איזה חודש לא כתבתי, וכשאני סופסוף מתפנה לזה, אז אני כותב על שטויות. החיים יפים. הורדתי לתומי, באופן בלתי חוקי בעליל, קבצי מוזיקה שונים מהאינטרנט, הידועים באזורים היותר אפלים של בני ברק כ"אעמפס", ונתקלתי בשיר המתהדר בכותרת: No Beer In Heaven. השיר, המשתייך לסגנון המוזיקלי "פולקה" (נדמה לי, אני לא ממש מתמצא בנושא), ובשמיעה ראשונית היו לו מילים ממש מגניבות. שוטטי עוד מעט במרחב האינטרנט הוירטואלי, לו אני קורא בית, ונתקלתי, כמובן, במילים: [בית ראשון]
In Heaven there is no beer That's why we drink it here And When we're gone from here All our friends will be drinking all our beer
עכשיו כאן מתחיל הקטע המעניין. המשך המילים בטקסט שמצאתי, לא היו דומות למילים בשיר ששמעתי. המשכתי לחפש מעט עוד, ומצאתי בערך 7 גרסאות שונות לשיר הזה. [כמה בתים שנאספו מכמה גרסאות שונות]
In Heaven there is no wine Lets drink til we feel fine And When it comes our time All our friends will be drinking all our wine In Heaven there is no beer Let's stay and Drink it here And When our friends aren't here We will be drinking all their beer In Heaven there is no fear So we worry too much here And we drink ourselves full of beer To help us when we deal with the fear. In Heaven there are no drugs That's why we hang with thugs And when the Lord pulls the plug All the thugs will still be selling drugs, yeah. In Heaven there is no sex So let's do that next And when our muscles no longer flex Someone else will be having sex. In Heaven there are no wars Or cars, or movie stars And when we no longer are The world will probably still be having wars.
ועכשיו לסיום הגדול: [הבית שאני, עבדיכם הנאמן, הבועZון הראשון לציון, כתב חיבר הלחין וגמגם]
In Heaven there is no god So please don't blow my mind And before we leave this world Let's have fun and drink some gold [star]
תודה, תודה