ביראן וג'סטין

tony16 yy y

New member
ביראן וג'סטין

נכון שבריאן וג'סטין הם הזוג הי חמוד שיש למרות שבריאן טיפה בדופיל הם עדיין זוג חמוד ומתוק!!!!!

Franz Ferdinand

New member
נצל"ש

נכון שהיה היום פרק ממש יפה...? פרק מצויין לסיים עונה! סוף טוב-הכל טוב... (חוץ מהעובדה שבריאן איבד הכל) טוב, לא הכל, כמו שנאמר - יש לו עדיין את ג'סטין!!! בקשה קטנה: למי שראה את העונה הרביעית, אתם יכולים בבקשה לתת לי תקציר לפרק הראשון של העונה הרביעית כי אני פשוט לא יכולה לחכות עד שבוע הבא! (תרגישו חופשיים לספיילר כמה שבא לכם...)

ofrikit

New member
טוב... נו:)../images/Emo58.gif עונה 4 פרק 1

טוב הפרק מתחיל באיזה דראג קווין ששר לאורך כל הפרק נדמה לי.. סצינה 1: בריאן וג'סטין מדברים להם ג'סטין שואל אותו מה הוא עושה בריאן אומר שזה הזמן לשלם חשבונות ג'סטין שואל איך הוא מתכוון לשלם על הכל,ובריאן בציניות החמודה שלו שואל "כמה מציצות אתה יכול לתת בשעה?" גסטין בתגובה "לא מספיק,אפילו לא קרוב". בריאן אומר שהוא יצטרך למצוא דרך אחרת כדי למצוא כסף.. ג'סטין מציע להלוות לו כסף כי הם מכרו הרבה עותקים של ריי'ג, בריאן מסרב וג'סטין שואל אותו "למה לא?!" בריאן מצחקק ואומר שהוא לא ייקח את הכסף שלו (של ג'סטין) -והנה מגיעה החלק היפה: ג'סטין "חשבתי שאנחנו שותפים?!" בריאן"אנחנו כן" ושוב ג'סטין שואל למה הוא לא מסכים לקחת את הכסף(?) וכמובן בריאן אומר שהוא לא צריך עזרה ושהוא לא צריך את העזרה של אפחד.. לפתע פתאום מגיחה לה סצינה 2:בריאן וג'סטין בבילון ג'סטין רואה את בריאן מזמין שתיה ואומר לו משו "אתה אולי עני (אני לא בטוחה שזאת המילה כי לא ממש הבנתי) אבל אתה שותה כמו נסיך, ג'סטין מזמין אותו למשקה ובריאן לא מוכן שהוא ישלם עליו ג'סטין "מתעצבן" שהוא אפילו לא נותן לו להזמין אותו לדרינק. הם שוב מדברים על זה וג'סטין לא מבין את בריאן והוא אומר לבריאן שהוא עוזר לכולם אז למה הוא לא מוכן שיעזרו לו קצת לשם שינוי?! אה וכל זה שהם נכנסים ל"באק רום" בבילון. בריאן מצמיד את ג'סטין לקיר בזמן שג'סטין מסביר לבריאן למה הוא לא מוכן לקבל עזרה מאפחד והסיבה היא תם תם תם תם: "כי אתה תמיד חייב להיות בפיקוד זה שבשליטה" "the one who's on top" בריאן מסובב את בריאן בעוד הוא מוצמד לקיר ואומר "you got it" ומוריד לג'סטין את המכנס. סצינה 3:אמא של האנטר מגיעה לבן ומייקל לבית והיא פוגשת את בן בחוץ והיא שואלת את בן "איפה הוא עכשיו?" ומתחילה לצעוק עליו בן אומר לה שמייקל הסתלק עם האנטר והוא לא יודע איפה הם היא טוענת שהוא משקר נראה לי,היא אומר שהיא תבוא ביום שלישי ואם היא לא תמצא את האנטר היא תערב את המשטרה ואומרת שהיא תלך עם זה לבית משפט ואם מייקל לקח אותו סתם ככה זה נקרא חטיפה ושהיא יכולה לעצור אותו בלה בלה בלה קיצר בן הולך.. סצינה 4: מלינדזי קוראות את כללל הדואר שהן קיבלו שה כנראה כלמיני דברים שרוצים שהם יתרמו (שזה כנראה נורא מענין
) אמט נכנס "שלום בנות" אומר לבנות שהוא צריך וויק מתכננים אירוע לחולי H.I.V.p, בלה בלה בלה אמט רואה צמח בבית שלהן שוופס נראה בדיוק כמו צמח שהיה לטדי בבית הוא מדבר על השם של הצמח (הממ) ששמו דרופי קיצור של משו ומל אומר לו "תגיד שלום לדרופי" מה שאומר שזה הצמח של טד,הוא שואל אותן מה הן עושות איתו?! והיא אומר שהוא התקשר (טד) וביקש שישמרו על הצמח והדואר שלו. עד כה זאת סצינה מאוד מעניינת ומרתקת. אמט שואל באיזה מסיבה הוא נמצא עכשיו? ומל מספרת לו שהוא בגמילה *שתיקה בחדר* ואז הן אומרות לו שהן הולכות לבקר אותו ומה דעתו על לבוא איתן? הוא מנסה להתחמק מלבוא. מל אומר שהוא יצטרך את התמיכה שלו ואמט קצצת מעצבן כי מקודם היא כעסה עליו ומה קרה פתאום?! היא אומרת שהוא מנסה לעזור לו והוא צריך תמיכה. סצינה 5:מייקל והאנטר במלון מייקל כתמיד מעוצבן מעט על הבלאגן שהאנטר עושה ושהוא אוכל למייקל את כל האוכל,האנטר שואל כמה זמן הם עוד צריכים להשאר שם..כנראה שיש סופה בחוץ מייקל לא ממש עונה תשובה ברורה ואז האנטר מתחיל לדבר על מה הם יעשו הלאה ואולי הם יסעו למקסיקו בלה בלה מייקל אומר שנגמר להם הכסף מהר מאוד והם לא יכולים להשתמש בכרטיסי אשראי בגלל המשטרה או משו,פתאום יש למייקל טלפון וזה בן האנטר לוחק את הטלפון בלה בלה בלה לא משו חשוב ואז מייקל לוקח את הטלפון ובן מספר לו כל מה שהיה עם אמא של האנטר ואומר לו שהם חייבים לחזור מייקל לא רוצה שהיא תיקח אותו ובן אומר לו שהם לא יכולים להתחבא לנצח מייקל מתעקש ואומר שהם יהיו בסדר בן מתחנן ושאול איפה הם מייקל אומר שהוא לא רוצה שהוא יסתבך והוא סתם יצטרך לשקר אז הוא ניתק,בן מתרגז.. סצינה 6: בדיינר של דבי בריאן בן ומלינדזי יושבים ליד השולחן מקשיבים לדבי מתעצבנת שעברו כבר שלושה ימים והיא לא שמעה מהם כלום אה ופתאום משומקום ג'סטין מופיע מאחורי בריאן אהמ כן נחזור לדבי בקיצור היא אומר שהיא לא שמעה מהם חוץ מהודעה אחת "הכל בסדר" ובן אומר שהוא רק דיבר איתו והכל בסדר דבי מתעקשת שהוא לא בסדר ואומרת שאמא תמיד יודעת לקרוא בין השורות. היא אומרת שאף פעם לא קרה שהם לא דיברו לפחות 3 פעמים ביום,ג'סטין שואל "שלוש?!" ובריאן אומר "אני יודע,זה מסביר כל כך הרבה" חחחח ושוב דבי,אומרת שפעם באה שהוא מדבר איתו שיגיד לו שהיא אוהבת אותו עד השמיים ושאם הוא לא מגיע מייד היא תוריד לו ת'ביצים". מל מציאה שהיא תעשה כמה טלפון לברר אם יש משו שהיא יכולה לעשות. בן מודה לה ואומר שזה יכול להיות מעולה. דב מחלקת את החשבונות של כולם ובריאן שואל אותה איפה החשבון שלו והיא אומרת לו שלא ידאג שיחזיר לה בפעם אחרת ואז הוא לוקח את החשבונות של כולם ומשלם על כולם כולם אומרים לו "זה בסדר בלה בלה בלה" והוא מספר להם שהוא מתכוון לחזור לעבודה שלו ולקבל משכורת טובה מאוד כולם אומרים לו כמה שזה נהדר ג'סטין מתפאל שוואנס מחזיר אותו ובריאן הולך.

ofrikit

New member
......

סצינה 7: שוב הדראג המזמר חוזר לו ומגיעים לסצינה עם טדי היקר (בע) הוא מספר לכולם את הסיפור שגרם לו להבין שהוא צריך גמילה.. הוא יוצא החוצה עם הבלונדיני (ששכחתי את שמו) והוא אומר לו שלא ידאג שאפחד לא שופט אותו כולם היו במצב שלו בלה בלה טד מודה לו שבזכותו הוא מצליח לאט לאט וטד אומר לבלונדיני שזה גורל ושהוא שמח לפגוש אותו שוב ורוצה ללכת איתו לצהריים טד הבלונדיני מסכים. טד הולך ליד חדר ושם הוא רואה את אמט מחכה לו הוןא ניכנס ואומר לו שזאת באמת הפתעה אמט מספר לו שמלינדזי סיפרו לו שהוא שם. אמט אומר לו שהוא שמח שהוא הלך לגמילה טד מתבדח בצורה מעצבנת ואומר שהוא בסדר אמט דואג לו קצת ואומר לו להזהר שלא יחזור לסמים טד מחפש ממש על מה להתעצבן עליו הוא כועס עליו שהוא בא בלייק (הבלונדיני) נכנס לחדר וטד מספר לאמט שהוא עכשיו היועץ שלו. אמט הולך דיי נעלב. והדראג קווין המזמר שוב מופיע,כמה נחמד.(הוא יופיע עוד בפרקים ד"א) סצינה 8:בריאן ווואנס במשרד מדברים על סטוקוול מעט לא משו מיוחד וואנס אומר שבריאן ייתן מחיר בשביל לחזור ושהוא צריך אותו חזזרה בריאן אומר שזה לא רק הכסף בריאן אומר את חלק מהתנאים שלו וואנס מסכים ובא ללחוץ לו את היד,לוחצים ידיים.. הוא נותן לבריאן טופס "נאמנות" ובריאן שואל אותו אם זאת הסיבה שהוא רצה שהוא יחזור אם זה בגלל שהוא פחד שבריאן ייקח לו לקוחות או משו, וואנס אומר שזה רק לביטחון זאת שיחה נמשכת כזאת על הלקוחות וואנס מנסה לשכנע אותו שזאת לא הסיבה לא הולך לו ובריאן לא מסכים לעבודה. סצינה9: מקודם בסצינה הקודמת שכחתי להזכיר שהאנטר הלך להביא אוכל, מסתבר שהוא לא חזר ואז רואים את מייקל מתאר לאישה אחת את המראה של האנטר כי מסתבר שהוא עוד לא חזר מייקל יוצא מהחנות של האישה ורואה את האנטר יורד ממשאית מייקל צועק עליו ושואל אותו לאן הוא נעלם האנטר מראה לו את הכסף ואומר לו שהוא השיג כל כך הרבה ורק ממציצה מייקל מתעצבן ואומר לו שהם חוזרים לפיטבורג האנטר לא רוצה ומייקל אומר שהוא ילחם עליו והוא עדיין עצבני על כל העניין והם הולכים. סצינה 10:רואים את טד מנקה את הרצפה מדבר עם בלייק שהוא עצבני בלייק אומר שהוא יודע מה הוא עובר בלה בלה בלה הם מדברים על העבר שלהם ביחד..בלייק צריך ללכת לדייט הוא הולך וטד נראה מאוכזב. סצינה11: מייקל ובן מתנשקים כולם התגעגעו לכולם. סצינה12:מייקל הביא לבריאן את האוטו המאוד מטונף בריאן אומר "לפחות הוא עדיין בחתיכה אחת שלמה" מייקל נעלב ואומר שהוא והאנטר גם בסדר ותודה שהוא שאל הוא מחזיר לו את המפתחות בריאן מתעצבן שהם אכלו לו באוטו בריאן מתחיל להגיד שזאת הפעם האחרונה שהוא מלווה לו משו ואז מייקל בנשיקה שתסתום לו את הפה ולהגיד תודה על האוטו. בריאן נוסע לו לדבר עם כל הלקוחות שהוא הביא לחברה של וואנס. סצינה13:שוב הדראג המזמר... ואז בריאן מדבר עם הלקוחות ואומר לכל אחד שהוא מחשיב אותו לחשוב מאוד בלה בלה בלה ואומר להם שהוא פותח חברה חדשה והוא רוצה אותם איתו האמת שכולם ניראים דיי מרוצים מהרעיון. סצינה14:מייקל בן והאנטר בארוחה אצל דבי מייקל קולט שדבי עצבנית עליו ושהיא תוציא את זה בכל רגע פתאום דפיקה בדלת מלינדזי נכנסות אני אישית נבהלתי,בתחפושות של נזירה ומשו לא ברור עם שלייקס מל הקדושה מסבירה לו שהיא הולכת להיות העורכת דין שלו ותייצג אותו בן מנשק את מייקל ואומר לו "רואה? אמרתי לך שצריכים לעשות את זה בדרך הנכונה" ודבי "נכון,במקום לברוח בלי להגיד לאמא שלך" ואז מביאה לו כאפה נחמדה בראש מייקל אומר לבן "אמרתי לך" כולם מאושרים סצינה 15: בריאן וג'סטין בוודיס נראה לי מדברים על השם של החברה של בריאן ואז ג'סטין בא עם רעיון גאוני kinnetic נראה לי שלא הבנתי מה כל כך גאוני פשוט לא הבנתי,אבל שיהיה (כל עוד יש נשיקה) כפי שהבנו,יש נשיקה.. ואז עוברים לאט שגם יושב שם אז ברי וג'ס באים לארח לו חברה ומציעים לו לבוא איתם לבבילון הוא חצי שתוי אומר שאין לו כוח שהוא רוצה להשאר לשתות ומספר להם שהוא הלך לבקר את טד במרכז גמילה ושבלייק איתו (הוא לא נראה כל כך מרוצה) בלה בלה בלה.

ofrikit

New member
זהו. מקווה שיהיה לך כוח לקרוא הכל.

סצינה 16: איכסססס מייקל ובן בסצינת סקס אני חייבת לציין שלמייקל יש פרצופים פשוט נוראיים.אחרי כל הסקס מייקל מתחיל לדבר לבן ולהגיד לו שהוא לןא מבין איך הוא אוהב אותו ושכל מה שהוא עשה וברח עם האנטר היה טיפשי ואיזה מין מסר זה ובן אומר שהוא מעריץ אותו ומקנא אפילו שהוא הציל ככה את האנטר בלי לחשוב פעמיים והראה לו שהבטיחות שלו יותר חשובה משל מייקל. סצינה17: ג'סטין בא לבריאן לדירה ורואה את אמא שלו מדברת עם בריאן על הלופט בהתחלה הוא סתם מסתכל עליהם ואז שואל את אמא שלו מה היא עושה שם בריאן מתפרץ ושואל את אמא של ג'ס "אז כמה את חושבת שאני אקבל עליה" וג'סטין שואל "על מה" בריאן מספר לו שהוא מוכר את הלופט. ג'סטין בשוק אמא של ג'סטין הולכת לה. ג'סטין לא מסכים שהוא ימכור כי זה בית שלו.. ושהוא חשב שהוא בונה חברה חדשה ושכל הלקוחות שלו יילכו איתו אז בראין מספר לו שגם הוא חשב ככה רק שהלקוחות שלו דחו אותו. הם מנסים לחשוב על מה לעשות ובריאן אומר שאין מה לעשות ושזה סך הכל 4 קירות עם מטבח איטלקי ומשבח את הלופט קיצר ג'סטין אומר שזה יותר מזה שזה איפה שהם "עשו אהבה" בפעם הראשונה בריאן אומר שזאת לא היתה אהבה הוא רק עשה לו ביד וזיין אותו ג'סטין:"זאת היתה אהבה בשבילי" ו-הם מתנשקיםםם קטע מדהים פשוט!!! סצינה18:אמט וויק בבית של דבי אמט שיכור מתחרפן מזה שויק דופק על הבצק עם פטים כי כואב לו הראש מהלילה לפני.יש הרבה שתיקה ויק התעצבן שהוא לא מוצא שומדבר ושכל הכלים שהוא היה צריך היו אצל טד אמט אומר לו שיעשה רשימה ושהוא ייקח הכל. ויק קיבל מיכתב ממישו שהוא פגש ב"מפגש פיות" זה קבוצה של הומוסקסואלים שנפגשים ביער ומגלים מחדש את ה"ספיריט אוף ג'וי" שלהם (רוח השמחה) הוא מספר לו שלכל אחד יש שם של "פיה" וששלו היה "שרוב" (לא ברור) בקיצור הוא מספר שהוא הלך אחרי שהוא גילה שהוא חולה ומסתבר שזאת היתה אחת חוויות הריפוי הטובות בחייו,דבי מציעה שאולי זה מה שאמט צריך והוא אומר שהוא מעדיף את האדביל. סצינה19: מלינדזי גאס וג'סטין הולכים מרחוב ומדברים על כל הסיפור על סטוקוול ואז ג'סטין מספר להם שבריאן אחראי לפרסומת נגד סטוקוול, הן בשוק והוא מספר להם שהוא צריך למכור הכל ושהוא לא לוקח כסף מאפחד אפילו לא מג'סטין ולינזי אומר שאין מה לעשות וזאת בחירה שלו ג'סטין לא מבין אותה והיא מסבירה לו שככה בריאן והוא גאה מידי בשביל לקחת כסף מאחרים. סצינה20 בבית משפט:מל בן האנטר מייקל ואמא של האנטר... בוא ונעשה את זה בהכי קיצור שיש כי קשה לי כבר:) כל אחד מייצג את עצמו ואז השופטת מפסיקה הכל ויוצאת לדון בהחלטה. סצינה 21:אמט בבית של טד לוקח את כל הסירים בזמן שהוא מחפש משו שהוא לא מוצא,פתאום טד אומר לו איפה זה נמצא כנראה שאמט לא ראה אותו שהוא נכנס אמט נבהל וצועק קללה מוזרה משו עם ג'יזס ומריה אה כן וג'וסף כן אמ נמשיכה... טד מספר לו שהוא עזב את המרכז גמילה והוא מרחם על עצמו בנתיים... אמט צועק עליו קטן ואומר לו שיפסיק לרחם על עצמו ושככה הוא לא יחלים. טד ממשיך לרחם על עצמו זה סתם סצינה מעצבנת שאין לי כוח אליה אז הלאה.. סצינה 22:בחזרה למשפט על האנטר ושוב אין לי הרבה כוח הגב הורג אותי: הם מפסידים במשפט ובסוף האנטר מוצא דרך מאוד מתוחכמת שתגרום לבן ומייקל לקבל את המשמורת עליו הוא נותן לאמא שלו נשיקה בפה שזה היה ממש דוחה ואז מספר לה שהוא פוסיטיב היא צועקת עליו "פאגוט,מה אתה מנסה להדביק אותי באיידס" השופטת קוראת לעורכי דין. סצינה23: בריי וג'ס הולכים להם ומדברים סתם על הלופט ואז ג'סטין רוצה להכנס לוודיס לשתות משו בריי לא מסכים בהתחלה כי הוא רואה שעורכים שם אירוע תרומה וזה לא ממש מענין אותו ג'סטין משכנע אותו הם נכנסים ואז רואים את הדראג הזה פתאום בלי קשר שר לו.. ואז מבינים שבעצם הוא שר באירוע ההתרמה הזה שבריי וג'סטין נכנסו אליו בוודיס שבעצם האירוע הנחמד הזה הוא בשביל בריאן וג'סטין ארגן הכל בעזרת כל החברים כמובן ואני אישית הייתי בשוק אבל ממש שמחתי בריאן לוקח את הכסף בצורה מאוד יפה ואומר תודה זה באמת ממש סצינה מדהימה של בריאן ממש אבל... כולם יוצאים מוודיס ודבי בשוק שהוא קיבל את הצדקה ועוד אומר תודה בקיצור הדראג המזמר יצא גם וג'סטין הודה לו על שהוא בא בריאן וג'סטין ממשיכים ללכת וג'סטין שמח שהלופט נשאר של בריאן. עכשיו זה קטע עצוב, הדראג קווין ששר לנו ככה כל הפרק הולך לו בסמטה חשוכה שלפתע מגיעים כמה בחורים ודופקים לו מכות והוא נשאר זנוח על הרצפה לבד וזה סוף הפרק!!! שווה לראות סורי אם אין פסיקים וכאלה ואם משו לא מובן אני עוד לא הלכתי לישון אני פה במצב מוזר עם עצמי לילה\בוקר טוב! :)

Franz Ferdinand

New member
בטח שהיה לי כוח!!!!

לא התנתקתי מהמחשב!!! שאלה: למשך כל העונה הרביעית הם ממשיכים לקורא לילד האנטר או שהם עוברים לג'ימי...? ואגב, איך לעזאזל אתה יכול לומר "איכס" על סצנת סקס בין בן למייקל??? הם ממש מתאימים ביחד!!! אני דווקא לא רואה שום פרצוף מגעיל של מייקל... אני ממש אוהבת את הפרקים האלה שיש מן מוטיב כלשהו שחוזר כל הזמן בעלילה ואז בסוף הוא מתגלה בשלמותו (במקרה הזה: הדראג המזמר)

ofrikit

New member
אין בעיה:) בכיף..../images/Emo58.gif

לא רק בהתחלה מייקל צוחק עליו שקוראים לו ג'מי אבל רק אמא שלו קוראת לו ג'מי כל פעם שהיא מדברת עליו בן ומייקל מתייחסים אליו כהאנטר.. ולאדעת אישית אנלא כך כך אוהבת את הסצינות סקס בין מייקל לבן ואני ממש לא אוהבת את הפרצופים של מייקל בתור זוג הם כן חמודים. ודבר אחרון,אני בת:)

netaK

New member
../images/Emo45.gif אוי עופרי את מדהימה../images/Emo70.gif../images/Emo25.gif

למעלה