ביקשתן דיון

קרנולה

New member
ביקשתן דיון

קיבלתן דיון המוסיקה של לינדזי. כל פעם כשאני רוצה להשמיע לחברות שירים שלה, או אפילו לאמא או אחותי (שכבר הסכימה איתי שהיא די טובה), אני מבקשת קודם שישמעו, יתנו חוות דעת ואז זוקת להם בפרצוף שזו היא. וזה כי אני יודעת מה יקרה אם אומר מראש שהזמרת זו לינדזי. זה פשוט מעצבן אותי שכל שחקן שפתאום מתחשק לו לשיר, עושה את זה, ואז כולם נתפסים כוונאביז מטומטמים. גם הילארי עשתה את זה, ואף אחד לא הטיח לה את זה בפרצוף, לא, אפילו מהללים את המוסיקה שלה. בחייכם, הפוסטמה הקטנה כותבת את השירים שלה בדיוק כמו ביונסה והחבר'ה. ויופי שלא, גם מתוך השלושה/ ארבעה שיש לה, אחד הוא שירי חג המולד שזה קאברים נטו, עוד אחד שיש בו שירים שכתבו בשבילה, אחד נוסף ששלושתרבעי ממנו אלו רמיקסים לשירים מהדיסק הראשון (שכתבו לה), עוד אחד שהחבר שלה לשעבר (שעשה חכם ועבר לניקול) כתב וערך לה עם אחיו, והאחרון, שרק בו היא אולי הייתה שותפה לכתיבתו. אה, לא חכו שנייה, היא לא כתבה שיר אחד מהאלבום עם ג'ואל? כן, WAKE UP - מילים כדורבנות, אהא. גם הקשר בין הבית לפזמון שמדבר על ארצות שונות, נפלא. אז גם לינדזי לא כותבת את השירים שלה, אבל השירים נכתבים בשבילה, ואני לא יודעת אםהיא שותפה בכתיבה או לא, אבל כך או כך, הם כן עוסקים בדברים שעברו עליי, ולא מה שהיא מצאה על הדרך. ולה, שלא כמו ליריבה המושבעת, יש קול טוב, ושירים בעלי משמעות (ולעזאזל עם הלכלוך הזה ש'היא בכלל לא זמרת באמת, אז מה הקטע של לכתוב דיסק מלא עומק ולפתוח בפנינו את החיים שלה בשירים כמו COABH, על אבא שלה, כשהיא בכל ללא עוסקת במקצוע', כי זו זכותה המלאה, והיא לא הלכה ושרה 'אבא שלי מכה את אמא, בוהו, הוא אלכוהוליסט והשאיר אותנו לבד' - כן, הייתי מאוד קיצונית, לא נורא). אני פשוט חושבת שמגיע לה הרבה יותר קרדיט ממה שנותנים לה. סתם מזלזלים, כי זו לינדזי-חיית-המסיבות. ותכלס, יש בנאדם מאחורי כל הלוק הזה. היא שחקנית ממש טובה, יש לה קול נפלא, ועם כל האהבה שלי לניקול, היא אשכרה עובדת למחייתה (אולי לא רק, אבל היא כן). אם היא לא הייתה משחקת ועושה את כל פוזת ה'lets par-ty', היו מסתכלים על המוסיקה שלה אחרת. כבר אמרתי, גם ביונסה לא כותבת שירים; לה מטיחים את זה בפרצוף? לא, אפילו לא מעניין אותם שחצי מהזמן כדי למשוך תשומת לב היא מענטזת חצי עירומה על הבמה, ובקליפים. מישהי שלא מודעת לכך שהקול שלה טוב בעד עצמו. אבל לא, זה מותר, כי היא רק זמרת. ואז כשהיא הולכת ומשחקת, מה, זה בסדר גמור. מה דעתכן? על המוסיקה, היחס כלפי המוסיקה- הוגן או לא?

ronrong7

New member
תגובה..

היחס לא הוגן, את צודקת אבל סה"כ יש לא מעט כוכבות שהתחילו כשחקניות, עברו פתאום לדוגמניות ואז פתחו קריירת שירה. (או משהו בסגנוןXDD) אז זה כבר מבלבל ובגלל שיש מספיק כאלו, עד שיש מישהי טובים בתחום כבר לא יודעים להבדיל, פשוט מכלילים אותה בכל השאר וזורקים לזבל. אלו החיים, זה לא הוגן אבל זה מה יש לדעתי לינדזי זמרת נפלאה וכמובן Conffesions of a borken heart זה שיר מדהים ומרגש בניגוד לשירים של הילארי דאף שהם סתם פופ דפקטי אבל לדעתי הכי גרועה בתחום זו פריס הילטון. פשוט אנשים רואים את הדברים הרבה פעמים שחור על גבי לבן גם אני בהתחלה חשבתי לעצמי "לינדזי עושה מוזיקה? זה לא סתם שטויות כמו כל השאר?" ואז הקשבתי למוזיקה אז הרבה אנשים אחרים פשוט פוסלים את זה על סף, ככה זה... ובאמת גם שחושבים שלינדזי לא תעשה מוזיקה איכותית בגלל שכל שאר המתחרות שלה זה איזה פופ חרא עם מילים שנלקחו משער של מגזין נוער אמריקאי.. שרון.

LindZiv Cohan

New member
גם נכון../images/Emo119.gif

אבל עדיין לא צריך לשלול אותה, לינדזי היא זמרת, עובדה. אוהבים או שונאים את המוזיקה שלה? זה כל אחד והטעם שלו, אבל לפחות לנסות. ואם אנשים לא מנסים, אז אין להם בכלל את הזכות ללכלך על המוזיקה שלה.

שיקה221

New member
ממ לא בטוחה שאני מסכימה...

בקטע שאם שומעים שזאת היא אז ישר מזלזלים אני ממש מסכימה איתך.. ואמא שלי גם הרבה פעמים אמרה לי משו בסגנון שאיך אני מעריצה אותה היא כל היום עושה סמים ושיופי של מודל מצאתי לעצמי להעריך.. בכל אופן אין לי מה להגיד רע על הילארי או פריס כי בתכלס לינדזי עברה את אותו דבר כשהיא שרה. ועלינו להבין שלפחות בקטע של לינדזי המשחק הוא חלק יותר חשוב בחיים שלה בתקופה הזאת [למרות שכמה פעמים היא אמרה שהאהבה האמיתית שלה זה לשיר]. זה לא כזה אכפת לי שהילארי מכניסה כספ מהדיסקים שלה וטוענת שזה שלה כי באמת שלא אכפת לי ממנה. אכפת לי מלינדזי. ואני לא חושבת שאני צריכה לזלזל בהילארי או בפריס הרי אנחנו לא יודעים מה הן עושות ביום יום שלהן וכמה הן עבדו קשה על הדיסקים שלהן או לא משנה מה. כי אם אני אבקר אותן ואזלזל בהן אני באותה מידה יכולה לבקר ולזלזל בלינדזי. דרך אגב פריס הייתה שותפה לכתיבת השירים והפקת המוזיקה של האלבום שלה ועל זה אני מעריכה אותה. לינדזי הייתה שותפה לרוב כתיבת השירים שלה וCOABH היא כתבה לבד עם כמה חברות לפי מה שהיא אומרת. ואם כבר דיברנו על מעבר מתחום אחד לשני. יש הרבה זמרים שמנסים את הכוח שלהם גם במשחק. כי היום זה מה שמצפים ממך בהוליווד..שתהיה מולטי טאלנט. קוראים לזה האיום המשולש. אתה צריך לדעת לרקוד לשיר ולשחק. מבחינה הזאת כל אחד צריך לעבוד פי שלוש יותר קשה להוכיח את עצמו ולפי דעתי לינדזי עשתה את זה ובגדול. הרבה אנשים מזלזלים בה ואני דיי חייבת לציין שהיא הביאה את זה על עצמה. אם זה בבגדים הפרובוקטיבים שהיא לבשה ועדיין לובשת ועד ליציאות המאוחרות וכל הDUI שלה. היא אוהבת את תשומת הלב והיא גם תודה בכך. ובגלל זה אני אוהבת אותה כי היא ישרה וכנה. אז כן את תמצאי באלבום שלה שירים כמו COABH שרק בא לך לבכות או שירים כמו RUMERS שכמה שהיא תגיד שנמאס לה שעוקבים אחרייה את רואה עליה שבמידה מסויימת היא אוהבת את זה ונהנת מאור הזרקורים. מה גם שהיא מאוד צעירה הוציאה אלבום ראשון בגיל 18 והיא נגעה באמת בכל תחומי החיים דרך אלבום ואנשים שלא מכירים את הסיפור שלה ואת כל מה שהיא עברה בחיים ורק שומעים על החגיגות שלה אז ברור שהם לא יעריכו תשירים כי הם חושבים לעצמם שכאילו WTF היא מבינה בכלל? כל היום חוגגת לה.. אני אוהבת את השירים שלה ואני אוהבת אותה בכללי כבנאדם וכאומן. ואנשים מזלזלים בה המון.אבל את יודעת מה? היא לא שמה עליהם והיא מתנהגת כמו שהיא חושבת שצריך ולא אכפת לה מה חושבים. אז אם לה לא אכפת גם לי לא אכפת. אז סבבה לכל האומנים אי שם שנהנים מהערכה שלהם כי הם חיים בשקר עם עצמם ולא יוצאים מהבית כי הם מפחדים מה יכתבו עליהם בעיתון למחרת. הם צריכים אחר כך לחיות עם עצמם. אני שמחה שלינדזי חייה עם עצמה כמו שצריך כשהיא יודעת שכל החלטה שהיא לקחה היא שלמה איתה. או לפחות ככה אני מקווה.

LindZiv Cohan

New member
לי זה אכפת../images/Emo119.gif

קשה לי לשמוע ביקורות רעות על לינדזי, במיוחד כשהן לא במקום. זה מרגיז אותי שאנשים לא מנסים להבין מה עובר עליה ושופטים אותה לפי ההתנהגות, כשבעצם ההתנהגות שלה באה בעקבות מה שעובר עליה. אני לא יכולה להקשיב לתגובות הרעות שמסתובבות בכל מקום, איפה שאני לא אהיה, אם זה בביצפר, בבית, בטלויזיה, בעיתונים או באינטרנט. ולדעתי זה דווקא כן משפיע עליה במידה מסוימת, כי אם בזמן שהיא שהתה בפעם הראשונה או השניה במכון גמילה, היא היתה קוראת איזה תגובה טובה עליה בעיתון, שאומרת "אנחנו תומכים בה, ומאמינים בה", במקום "עד 2008 לינדזי כבר לא תהיה בין החיים", אולי זה היה מדרבן אותה יותר, ואולי היא לא היתה צריכה לחזור למכון בפעם השלישית. ואיזה בגדים פרובוקטיבים? היא מתלבשת בסדר גמור, היו פעמים בודדות שהיא באמת התלבשה, לא חסידי הייתי אומרת
אבל זה עוד בסדר, היא הולכת למסיבה. 98 אחוז מהאנשים שם מתלבשים גרוע יותר. ותראי את שאקירה נגיד, בקליפים שלה היא לא מפסיקה למרוח על עצמה שוקולד ולענטז בצורה מגוחכת לדעתי. ובהופעות היא חצי עירומה [או שאני מתבלבלת עם ביונסה?] רוקדת ככה מול מליוני ילדות קטנות. זה לא פרובוקטיבי? ואנשים אחרים חושבים שזה בסדר. לינדזי גרועה יותר.

LindZiv Cohan

New member
ממש לא הוגן../images/Emo119.gif

אהבתי מה שכתבת, ועצוב שזה באמת ככה. אנשים שופטים את המוזיקה או המשחק של לינדזי רק על פי מה שהיא עושה [ועשתה], כי היא קודם היתה שחקנית ואז התחשק לה להיות זמרת, כי היא חיית מסיבות, כי היא מסוממת ושיכורה. כשאני אומרת לאנשים שאני אוהבת את השירים של לינדזי [או את לינדזי בכלל] ישר הם שואלים למה ומזכירים שהיא לוקחת סמים. ובכלל יש את אלה שטוענים שהיא בכלל לא זמרת. למה היא לא זמרת? יש לה את התכונות שצריכות להיות לזמר, היא שרה. וזה הכל. כמו שאמרת יש את ביונסה ששרה. היא לא כותבת את השירים שלה, לדעתי הם לא באמת נוגעים אליה, היא רק שרה ומנענעת את התחת יחד עם שאקירה. ולא נזכיר את זה שלינדזי דווקא כן כתבה את השירים שלה, ואם לא כתבה לבד, אז לפחות השתתפה בכתיבתם. השירים שלה מדברים על דברים שעברו עליה במשך חייה, היא שרה על משהו שבאמת קרה, משהו מהלב. אבל מישהי חצי ערומה נחשבת לזמרת, ולינדזי לא. היא בנאדם ממש כמו כולנו, היא עשתה טעויות ועכשיו היא מנסה לכפר עליהם, אבל למה כולם עדיין ממשיכים ללכלך עליה או על המוזיקה שלה? היא שרה טוב, יש לה שירים טובים וזה הכל. לא צריך יותר מזה.

ronrong7

New member
תשמעו..

בקשר לזה שזה לא הוגן לשלול מראש אתן צודקות לחלוטין כל פעם שחברות שלי רוצות שאני אשמע איזה משהו אני שומעת ורק אחרי זה אומרת אם זה מוצא חן בעיניי או לא מה שמזכיר לי שהיתה תקופה שדי אהבתי את טוקיו הוטל ואז איזה ילד בכיתה שלי התווכח איתי במשך חצי שעה על זה שטוקיו הוטל חרא של להקה ואיך הדיון הסתכם? בזה ששאלתי אותו "בכלל שמעת שיר כולשהו שלהם?" והוא ענה לי שלא, אבל הוא בטוח בזה כי בטח יש עוד מאות להקות כמוהם. שזו בטח עוד אחת מהלהקות פאנק האלו... (הוא קבע לפי המראה) אז באופן עקרוני הוא צודק, טוקיו הוטל היא באמת אחת ממאות להקות פאנק אבל לומר שהמוזיקה שלהם חרא בלי לשמוע אף שיר שלהם? :| זה כבר לעשות לעצמו פאדיחות ובדיוק ככה אנשים מגיבים כשהם שומעים שלינדזי לוהאן זמרת עם תקליטים ולהיטים הם חושבים לעצמם "עוד איזה כוכבת קולנוע שנמאס לה והיא קפצה על הגל והקליטה אלבום זבל" באיזשהו אופן הם צודקים, היא באמת קפצה על הגל... אבל הם לא יכולים לומר שזה זבל עד שהם מאזינים למוזיקה.

קרנולה

New member
.

בעיקרון צריך גם את התשוקה למוסיקה ולהכניס רגש לשירה, אבל שוב, זה לא משהו שחסר לה, יש לה בשפע. אפשר באמת לשמוע בשירים כמו COABH ו-BLACK HOLE את הכאב והעצב, וב-לה בלה ויטה שומעים שהיא ממש מתכוונת לכל מילה שנאמרת, ובכלל, בקונפשנז, אני כמעט שומעת אותה בוכה שם. ובדיסקונקטד (אולי השיר האהוב עליי), בשבירה של לפני הפזמון disconnected - broken up again... היא באמת נשברת שם, מנותקת אבל נוכחת, וזה נפלא. וגם אחרי הBRIDGE שם, הדיסקונקטד האחרון, (לפני הפזמון האחרון-ופזמון עצמו), כשהיא צועקת עם כל העצמה שרק אפשר, ועדיין שומרת על קול שנעים לשמוע, ולא סתם צעקה (אהמ נינט מישהו?ולא מזלזלת,יש לה קול מצוין) וזה מה שצריך בשירה, רגש. היא לא סתם מדקלמת מילים לפי המקצב ובקול נכון אגב, משהו ממש מטריד לערב מגמה של שנה שעברה אמרתי בקול לפני כמה בנות שם, ובין היתר חברה טובה, שאני רוצה לשיר את COABH (סירבלתי ככ את המשפט,הבנתם?) וצחקו עליי ככ חזק, 'קודם את הקלארקסון שלך, אחכ כריסטינה, ועכשיו לינדזי? מה זה כל שירי הפוסטמות האלה?' משהו בסגנון, לא פוסטמות, אבל מין ירידה לא לעניין. כי לא רק שזה לשפוט לפני שמקשיבים, גם כריסטינה, בחיי, היא אחת הזמרות הנהדרות שיש. קולך מצוין, וממש, ועזבו, לא ניכנס אליה עכשיו, אבל היא נהדרת. בכל אופן, זה ממש הציק לי. לא שרתי בסוף כי לא שרתי שום שיר סולו, כי כמובן לא עשיתי כלום עם הרצונות שלי אבל זה היה מעצבן אני שומעת את השיר עכשיו, ואני מסוגלת ככ לבכות.גם אחרי שנגמרה לי התקופה שהשיר נגע לי ככ (הוא תמיד נוגע, עבר זה עבר, אבל הוא חלק ממני,קיבינימאט). כשאני שרה אותו, אני פשוט נשברת בI LOVE YOU, אין לי מושג איך חשבתי שאוכל לשיר אותו בכלל

LindZiv Cohan

New member
ברור שצריך רגש../images/Emo119.gif

רק הגדרתי כעיקרון מה זה "זמר", מישהו ששר... אם יש לו תשוקה לכך או לא, זה כבר כל אחד והמקרה שלו.. למרות שלא נראלי שיש מישהו שאשכרה מכריחים אותו לשיר
השלב הבא זה האם אתה מרגש את הקהל? וולקאם טו דה קלאב
גם אני מקבלת את זה המון, את התגובות האלה שיעני מה אני מוצאת בלינדזי או בשירים שלה. ללינדזי, לקלי ולכריסטינה יש קולות מדהימים, הלוואי שהיה לי שליש מהעוצמות שלהן.. אני לא יודעת על איזה שירי פוסטמות הן מדברות, אני יודעת שיש להן שירים עם מילים מדהימות, שלפחות לי עזרו מידי פעם כשהרגשתי רע... הערה באמת לא לעניין, ועזבי את זה שזה הטעם שלך והן צריכות לכבד את זה.

שיקה221

New member
וללינדזי יש את זה הרבה

הרבה רגש והרבה עוצמה והרבה חיים על הבמה. ובגלל זה אמרתי שהיא כן הצליחה לעשות את זה ובגדול. זיו ברור שאכפת לה מתגובות תעשי לי טובה חחחח הרי אין בנאדם שלא אכפת לא מה חושבים [חחח סתרתי את עצמי עכשיו אבל אני אסביר]. לינדזי כאילו אומרת ככה אני TAKE IT OR LEAVE IT. ויש בודדים כאלו בעולם.. אז כן ברור שהיה עוזר לה אם יעודדו אותה בגמילה ולא יכתבו שהיא תמות עד 2008 וגם כל השמועות על סמנתה וההתאבדות וכל זה. אבל שוב זה דברים שבחיים לא נדע אם הם קרו או לא. אז יכול להיות שיש בהם טיפה אמת ויכול להיות שאולי הצהובונים הם אלו שגרמו לה לעשות את הכל ולא אמא שלה. אבל מה שלינדזי תמיד אמרה זה שככה היא ושהיא בגיל שהיא אוהבת לבלות בו ושאין בזה שומדבר רע. והיא צודקת אבל היא גם התמכרה לסמים ומישהו שמכור לא שולט על עצמו והיא נתקלה גם באנשים לא הכיטובים שהיו שם למען התיהלה והכספ שלה. אז זה לא צודק להאשים רק אותה. אבל זיו את גם צכה להבין שכשאנשים אומרים אוי לינדזי לוהאן הזאת למה מה היא יודעת לשיר בכלל? הם מכירים תלינדזי של הסרטים שלנו ואת הלינדזי החוגגת שמראה לעולם שכולם על הזין שלה ובאיזשהו תת מודע מנסה גם לשכנע את עצמה שהכל טוב. כשאנשים רואים בנאדם כזה הם לא יתחילו לקרוא את העבר שלה כדי לברר למה בדיוק הוא כתב שירים מסויימים. הם פשוט מכלילים אותה כאחת מאלה שניסו לעבור לשירה. גם אם תסתכלי על הדיסק כתוב שהיא שחקנית וזה באיזהשו תת מודע בראש מוריד את הציפיות כי את אומרת לעצמך לכי ותשארי בתחום המשחק ואת השירה תשאירי לזמרים.. חברות שלי כל הזמן צוחקות עליי וזה מעצבן אז פשוט למדתי לשתוק ולא לדבר עלייה. מה שהכי מעצבן זה שגם הן חושובת שהיא נרקומנית או משהו כזה וכשאני מתחילה להסביר להם מה עבר עלייה והכל הן משתיקות אותי ואומרות שאת מי זה מעניין בכלל.

קרנולה

New member
הערה אחת

ברור שזה הרגיז אותי, אבל זה לא גרם לי להפסיק לאהוב אותה, או זמרות אחרות סתם נמאסה עליי קלי, אני עדיין אוהבת את כריסטינה. זה בא לידי ביטוי בכל אספקט בחיים שלי, באמת שכבר כמעט לא אכפת לי מה שחושבים עליי. אבל אין אדם בכל העולם שבכלל לא מפריע לו, לא משנה מה הוא יאמר ואיך הוא יפגין את זה כלפי חוץ.זה כן נוגע בנו, ואם נודע בזה או לא, איכשהו, זה גם לפעמים לא נעים. (למרות שנדמה לי שזה היה אמור להיות משורשר ל'שיקה221')

שיקה221

New member
ברור שזה ישפיע...

אבל זה לא מונע ממנה לחיות את החיים שלה בדרך שהיא רוצה. וזה כל היופי בה. שבעוד אנשים אחרים מפחדים מה יהיה כתוב עליהם בעיתון היא לא מפחדת. והיא יודעת שמחפשים אותה ומחפשים את הרגע שהיא תכשל. וזה כל היופי.

קרנולה

New member
בהקשר ל-

מס' שאלות: שיר אהוב: אלבום אהוב: שיר שאני הכי מתקשר: שיר שהכי עושה לי עצוב: שיר נוסטלגי (למרות שהשירים שלה לא עד כדי כך ישנים): ומשהו שבא לכם לשתף שקשור לשיר -

LindZiv Cohan

New member
זה די קשה../images/Emo119.gif

שיר אהוב: נו זה קשה יש לי מלא הכי אהובים שלה... האאמ, COABH ו- something i never had אלבום אהוב: אני לא בטוחה.. אני חושבת שA LITTLE MORE PERSONAL שיר שאני הכי מתקשר: כרגע? what are you waiting for שיר שהכי עושה לי עצוב: Confessions of a Broken Heart שיר נוסטלגי (למרות שהשירים שלה לא עד כדי כך ישנים): רומרז, זה השיר הראשון ששמעתי שלה ואני אפילו זוכרת באיזה תאריך זה היה [לא הפסקתי לשיר את זה כל היומולדת של חברות שלי
] וכן גמני באותו זמן התפלאתי שהיא גם שרה
ומשהו שבא לכם לשתף שקשור לשיר- נמממ לא עולה לי משו כרגע

שיקה221

New member
וואו זה ממש קשה

אמממ OVER ו COABH ו MY INNOCENCE [ובלאק הול ואיי ליב פור דה דיי וכל השירים חחח] אלבום זה תלוי בתקופות כל פעם זה משתנה. שיר שהכי עושה לי עצוב זה COABH ו MY INNOCENCE נוסטלגי גם בשבילי זה רומרז כי זה הראשון שראיתי אממממ אין מה לשתפ חח

ronrong7

New member
אממ...

את האמת שאני לא הכי אוהבת את המוזיקה שלה, נחמדה... אבל אני יותר אוהבת את מה שהיא עושה ואת המשחק שלהXD שיר אהוב: MY INNOCENCE אלבום אהוב: A Little More Personal שיר שאני הכי מתקשר: אממ לא הבנתי שיר שהכי עושה לי עצוב: COABH שיר נוסטלגי (למרות שהשירים שלה לא עד כדי כך ישנים): אממ... השיר הראשון ששמעתי שלה נראה לי היה COABH ומשהו שבא לכם לשתף שקשור לשיר - שיר מדהים ^^

ronrong7

New member
בעצם השיר הראשון ששמעתי שלה היה...

FIRST ודווקא אני לא מתה על השיר אבל ממש אהבתי אותה בשיר!

למעלה