ביקור

יפעת*

New member
ביקור../images/Emo13.gif

אז ככה... זה לא שאני לא רוצה לבוא לכאן, אבל אני מוצאת לעצמי פחות ופחות זמן על המחשב בימים האחרונים 1. חזרה לעבודה וללימודים (הייתי אמורה לחזור כבר היום אבל...) 2. בליינד דייט מוצלח שהפך לעוד אחד שכבר לא היה בליינד אבל עדין דייט ... אה ועוד אחד... מבטיחה להשתדל לבוא ולכתוב, למרות הכל.... שיהיה לכולנו שבוע נפלא.

איזו מבקרתתת../images/Emo13.gif

כייף לראות אותך פה
הגיע הזמן. הופה הופ אני שמחה לשמוע על ההצלחה של הבליינד דייט אל תשכחי לעדכן. מחזיקה לך אצבעות חמודה אישה יפה.

יפעת*

New member
תודה על האיחולים

ומקווה שהם יעזרו. ובמיוחד לזיסל: אחרי הקשר אחרון שהיה לי (שהסתיים לפני שלושה חודשים) החלטתי לזנוח כליל את עסקי הבליינד דייט, פשוט נמאס לי, החלטתי שאם אני אמורה למצוא אהבה, אני אחכה עד שהיא תמצא אותי..... ואז קיבלתי טלפון.. דחיתי, ודחיתי ודחיתי, והוא היה מספיק עקשן בשביל להתמיד ולשאול שוב ושוב מתי מתי... בסוף עשיתי את זה.. ואני לא מתחרטת. על הדייט הראשון והשני אין הרבה מה לספר.. השלישי היה טיול לצפון, מדהים מכל הבחינות, גם הנוף, גם הכייף של ביחד וגם (סוד) נשיקה ראשונה.... וכל היתר, אולי במפגש
ההמשך יבוא .. אולי

z i s y l e

New member
מחזיקה לך אצבעות

ומאחלת לך רק טוב זיסי (בתקווה שהמצב שלך מדבק ואולי תנשוב איזו רוח גם לכיוון שלי...
)

מה אולי?

כל הייתר כמובן וכמובן שיהיה במפגש, זה חובה, זה הכרחי, והמשך? אני בטוחה שהוא יהיה עוד ועוד ועוד אישה יפה.

גילה37

New member
5 דק´ ביום לא יוסיפו ולא יגרעו

מבטיחה לך, את תרגישי כמה כייף כשאת כאן ואז הבעיה תההי שלא תירצי לעשות כלום נוסף............ גילה

למעלה