ביקור ראשון בשבת

בתותה

New member
ביקור ראשון בשבת

בוקר טוב לכולם,בשבת ביקור ראשון בדרום,אחרי שלא היה שבועיים בבית,הייתי שמחה לקבל הצעות לכיבוד שאקח איתי. חשבתי להביא איתי סביח (חצילים מטוגנים,קציצות ירק,סלטים פיתות וכו' ) עוגה ומרק חם בתרמוס.כמובן צ'ופרים נוספים וחטיפים שיישארו איתו שם לשבוע הבא. רעיונות נוספים מנסיונכם? תודה ויום מקסים,בתיה

גם אנחנו נוסעים בשבת לביקור,לא ראשון ולקצה הש

השני של המדינה.מקווה שהספיק לעם לראות שלג וירחמו עלינו,שיעשו השבת שביתה מהכביש. אני לרוב מכינה שניצלים בתנור וציפס גם בתנור,סלטים ופיתות,עוגיות חטיפים וכמובן שתייה. פעם שעברה כשנסענו לאותו מוצב עם השיריונר הבוגר נפגשנו עם עוד משפחה מהפורום ותכננו מה כל אחד מביא. היפה היה שהבן שלי היה המפקד של החייל השני וזה ממש לא הפריע.

שויו

New member
איריס,

כמה חבל שלא הסתדר לנו להיות יחד.. היינו פותחים שולחנות - חבל על הזמן ...
מקווה בשבילכם שתמצאו איזו דרך עוקפת או משהו בדומה, כי עם ישראל לא יוותר גם השבת על בילוי באתר המושלג... יש מצב שתבקרוהו בשישי ? אולי יהיה יותר נורצלי בכביש ? בכל מקרה, סעו בזהירות ...

באמת חבל,הייתה לי תקווה שהמסורת תמשך אבל..

אנחנו לא עולים לבסיס אלא יותר צפונה. אולי את רוצה לעשות איתי פריסה בסוף מאי ? יש לנו מפגש לכל מי שהיה בגדוד 30 שנה למלחמת לבנון הראשונה בלטרון.

שויו

New member
בטח שאני רוצה !!! ו
עוד יותר ירצה !

היה אז קמ"ן בשיריון... רק תגידי והוא כבר מתייצב ... נדבר ונקבע .

שבלולי1

New member
איריס חבל שאנחנו לא יחד היינו ניפגשים..

אני בצקוה שגארפילד יגיע הביתה השבוע - הוא מסיים את הקורס אחר מראשון הוא בצפון המושלג..הוא מחכה...

smady a

New member
נסיעה טוהה.הכי טוב זה להביא את מה שהחייל

אוהב. אני בכל שבת מביאה משהו אחר שיהיה לו מעניין וטעים פעם גחנון וכל התוספות פעם שניצלים ותוספות פשטידות ואפילו הבאנו קציצות ופתיתים שהוא הכי אוהב ...חיממנו על גזייה. כן כן עוגה שהוא אוהב וכמובן כל מיני חטיפים העיקר מה שהוא אוהב תמיד אפשר לצפר ולהביא יותר

שויו

New member
בתיה, ועוד דבר....

כדאי לקחת בחשבון שיתכן שיצטרפו אליכם עוד חבר'ה.. כאלו שהמשפחות שלהם לא יגיעו לביקור... וכמובן, דברים טובים (בשפת החיילים :צ'וקולוקים )להשאיר לו נסיעה טובה

בתותה

New member
תודה,לא חשבתי על זה

גם חברים שלו שיוצאים לחופשה באים איתנו אז כמובן שנאכיל את כולם בשמחה את מילת הצ'וקולוקים למדתי לפני כשבוע...כל דור והמילים שלו. אצלנו זה היה פשוט צ'ופרים..

למעלה