השקט נפשך. אורלי נו מה קורה???? למרות שאני יודע שאני לא אזכה
E elii1988 New member 7/9/05 #21 השקט נפשך.../images/Emo163.gif אורלי נו מה קורה???? למרות שאני יודע שאני לא אזכה
ח חבקוק הנביא New member 7/9/05 #26 אורלי בבקשה Tell us. אל תתנהגו אלינו כאילו כרגע ניקינו את כל הToilets, כולה רצינו קצת Joy וHappyness. חח זה הכי פיק אפ שאני יכול לדבר.
אורלי בבקשה Tell us. אל תתנהגו אלינו כאילו כרגע ניקינו את כל הToilets, כולה רצינו קצת Joy וHappyness. חח זה הכי פיק אפ שאני יכול לדבר.
M moton New member 7/9/05 #39 היא לא עונה למסרים... התיבה שלה גם ככה מפוצצת..... אוףףףף אני במתחחחחחח דיי נו שתגיד אם זכיתי או לא
ח חבקוק הנביא New member 7/9/05 #41 חחח רק לחפור על זה משחרר אותנו. |חפירה| ואי אני במתח נו איזה בעסה אני ממש רוצה לדעת כבר מי יזכה..|חפירה\end|
חחח רק לחפור על זה משחרר אותנו. |חפירה| ואי אני במתח נו איזה בעסה אני ממש רוצה לדעת כבר מי יזכה..|חפירה\end|
ח חבקוק הנביא New member 7/9/05 #30 חח נכון. אני יותר מתרגש ממי יזכה מאשר ללכת לאולפנים חח.. אני בדרך כלל לא מתרגש מכלום אבל לדעת מי זכה מותח אותי ממש.
חח נכון. אני יותר מתרגש ממי יזכה מאשר ללכת לאולפנים חח.. אני בדרך כלל לא מתרגש מכלום אבל לדעת מי זכה מותח אותי ממש.
ע עידופש New member 7/9/05 #31 איזה.. פתטי .. להיכנס 100 פעם ביום ולרענן את הדף כל שנייה .. רק כדי לבדוק אם זכיתי...
ע עידופש New member 7/9/05 #34 אם... הייתי שם לב לזה גם אני הייתי לוחץ....... אוף......................