ביקור מפורום שכן...

נינה333

New member
ביקור מפורום שכן...

שלום לכולם, זו פעם ראשונה שלי בפורום הזה ורציתי לבקש ייעוץ. האם רפלקסולוגיה זהו תחום שמתאים לטיפול בבעיות של לחץ, חריקות שיניים בשינה וקשיים בעיקול? האם טיפול ברפלקסולוגיה הוא למשך תקופה ארוכה או נקודתי, ובכמה טיפולים מדובר? וגם - כמה בערך עולה טיפול ואיך אני יכולה למצוא מטפל/ת אמין ומומלץ? תודה...

csh018

New member
ברוכה נינה333

אני רוצה לגלותלך שרפלקסולוגיה זו הגישה עם השיטה המנצחת לטפל בלחץ, ובעיות עיכול. לגבי הבעיות הנוספות, אפשר לתת מענה גם ברפלקסולוגיה אך זאת לאחר בירור הסיבה. משך הטיפול תלוי גם במשך זמן שהמטופל "סוחב" את הבעייה,וכמה הוא גמיש ומוכן לבצע שינוי. מחירים 100-200 שח אצל מטפלים פרטים, בקופת המחלות אם אני לא טועה זה משהו סביב ה-100 התחיבות ל10 טיפולים ומשך הטיפול הוא 30 דקות. לגבי מטפלים לא שיתפת אותנו לגבי אזור מועדף לטיפול. המלצות במסרים ( אסור פירסום בתפוז- נכון אורלי
) הרבה רגעים של אושר שלומי

נינה333

New member
תודה שלומי.

אני מתל אביב, וכמובן אשמח למטפלים באיזור. ועיקול = כמובן עיכול... הבנתי שדרך הקופה צריך לעבור קודם אצל רופא ממיין שממליץ על הטיפול המתאים. האם יש סיכוי שהוא לא ימליץ / יאשר רפלקסולוגיה? אשמח לקבל פרטים במסרים. ושוב תודה.

ifatno1

New member
טיפול רפלקסולוגי בקופת חולים

אורך 40 דקות, מהרגע שאת נכנסת עד שאת מסיימת. עלות כ- 80 ש"ח. ונכון את מתחייבת לסדרה של 8-10 טיפולים, תלוי בקופה. לדעתי כדאי לך לנסות אם את לחוצה בתקציב. תבררי עם רופא המשפחה שלך מה הנוהל, אני פשוט לא יודעת באיזה קופת חולים את, אבל ממה שאני יודעת אין בעיה לרופאים מכל הקופות להפנות לרפואה משלימה. המון בהצלחה! יפעת

תלוי בקופת החולים-בלאומית

למשל, טיפול עולה כ-60 ש"ח, ללא הגבלת טיפולים. בהצלחה, אריאלה שבת-שלום

למעלה