ביקור מולדת....

lee_1

New member
ביקור מולדת....../images/Emo140.gif

שלום לכולם, לכל מי שמכיר אותי- מצטערת שנעלמתי בפתאומיות לכל מי שלא מכיר אותי, השם שלי הוא לי, אני מוותיקי הפורום (וכשאני אומרת וותיקי אני מתכוונת מאוד מאוד וותיקה- יותר מ7 חודשים), אני בת 15 וחצי מנהריה. לאחר הפסקה קצרה שלא הייתי כאן החלטתי לחזור, עוד לא ממש החלטתי אם זה יהיה לתמיד או רק לביקור, סביר להניח שזה תלוי באיך אני אתאקלם כאן בחזרה...... אני עדיין שעות על גביי שעות עם האייסיקיו, זה לא השתפר- רק הולך ונהיה גרוע יותר. אני אשמח לשמוע מכולם בפורום ערב טוב, לי

היי לי מה שלומך..קראנו לך כבר מזמן

ואפילו לא ראית.... אבל אם את שורצת כל כך הרבה באייסיק אז כבר עדיף תיכנסי לפה לא? אנחנו זקוקים לך פה ואת אולי זקוקה גם לנו

שירז**

New member
היי לי../images/Emo142.gif../images/Emo141.gif

כמה טוב לראותך כאן, מקווה שתרגישי מספיק נוח בין חברי הפורום. בהזדמנות זו אני רוצה לספר לכם, שהמופע אתמול פשוט היה מדהים, פעם אחרונה שישבתי באופרה זה היה בניו יורק "פנטום האופרה"....אומנם הכוריאוגרפיה מאוד שונה, אבל אין מילים לתאר , כמו בכל אופרה כמעט ,גם כאן מתה גיבורת המחזה...אישית אני לא חובבת מושבעת של אופרות אבל יש היוצאים מהכלל שאני מגיע לראות במיוחד. מומלץ גם לאלה שלא אוהבים , אני רואה ששקט כאן לאחרונה , לא יודעת אם זה מעייפות או שפשוט ניגמרו המילים האומנם כך?.. שיהיה לכולנו שב"ש...

e-magine

New member
actress מצטער, מחקתי לך הודעה

שהיתה כאן, שכתבת ללי, והוספת מספר ICQ את אומרת שאת קוראת כאן הכל, כבר מחקתי לך פעם הודעה עם מספר ICQ ביקשתי בנימוס, כל כך קשה לכבד את הכלל הזה? איך זה שאת מתעלמת שוב מבקשתי לא לפרסם בפורום מספרי ICQ? או שאת קוראת והבקשה שלי פשוט לא מעניינת אותך? את כתבת את המספר שלך בכרטיס האישי שלך וזו זכותך המלאה, יכולה לשלוח ללי את המספר שלך בתפוז - מסרים או באי-מייל אני לא מוכן שהפורום הזה יהיה לוח מודעות, לא לטלפונים לא לICQ ולא מוכן שיצפצפו על הבקשות שלי.

actress

New member
בסדר מצטערת לא צפצפתי

לא ראיתי מה שרשמת לי בעבר אני קוראת בעיקר הודעות של אנשים אחרים ולא תמיד את שלך וחוץ מזה לא צריך להתנפל אפשר לחשוב מה קרה... אתה לא רוצה שאני ארשום פה אז תגיד היחס הזה שלך אפשר לחשוב מה קרה אז קרתה טעות קראתי את ההודעה שלך אבל איזה התנפלות הפורום היחיד שמנהל כזה במקומות אחרים שאני נמצאת ועוד פורומים למינהם שאני לא אזכיר כי אתה לא רוצה לוח מודעות כבר המנהלים שם ממש אחלה בני אדם חשבתי וניסיתי כמה פעמים לשוחח איתך אבל אתה ממש שונה ואני ממש בנאדם חברותי לכולם והכל אבל שזה מגיע לרמה כזאת אז אני לא מגיבה אבל אחרי מה שאתה רושם אתה בהחלט גורם להגיב!

e-magine

New member
האמת

לא התכוונתי לענות לך על זה, כי א´ אין לי עניין בהתנצחויות, ב´ אין טעם כי את ממילא לא קוראת את ההודעות שלי, ג´ אני לא כמו מנהלים בפורומים אחרים, שהם אחלה בני אדם, ואם אני מבקש משהו אז זה נקרא אצלך התנפלות. אולי היית מעדיפה שאני פשוט אמחק ולאאסביר לך למה. לא יודע בדיוק מה בדיוק "הגיע לרמה כזאת שאת לא מגיבה" בכל מקרה אף אחד לא אסר עלייך להגיב, כל מה שביקשתי זה היה לכבד את כללי הפורום ואופיו.

liz_liz

New member
אולי תפסיקו כבר.........

תסתכלו בחוץ ה
זורחת..... ה
ים מצייצות .... ושולחת לכם אלף
ות........ שיהיה בוקר טוב לכולם..... ליז.......

actress

New member
עוד משהו... קטן..

שים לב שמתחתי יש עוד הודעות על המספר אי סי שפירסמו כך שלא ענית

lee_1

New member
התגעגעתי אז באתי ../images/Emo143.gif

באמת שלכמה אנשים מהפורום כאן מאוד התגעגעתי, אני לא הולכת להזכיר שמות כי זה יהיה דבר טיפשי לגמריי
בכל אופן, אני חושבת שהביקור הזה יהיה הישארות קבע כי כאן זה המקום שלי....
ודרך אגב, העובדה שאני ערה בשעה כזאת זה לא כי אני מכורה אלא כי ידיד שלי אמור לבוא אליי עוד מעט, אז נא לא להיבהל
ובהזדמנות זאת אני רוצה לשלוח
ו-
לכולם, אז שיהיה יום טוב ושבת שלום
(הדבורה כאן לא ממש קשורה אבל לא מצאתי משהו יותר חמוד)

actress

New member
גם אני ערה אבל מסיבה טובה... ../images/Emo24.gif

אני לא אפרסם כי זה יהפך ל"לוח מודעות" אני יכולה להגיד שזה גם בגלל הנט

lee_1

New member
אני חייבת להגיד משהו......../images/Emo11.gif

כשאימג´ן אמר לך שהוא לא רוצה להפוך את הפורום ללוח מודעות את יודעת שלא לזה הוא התכוון.... אז די עם הקטנוניות!!! מה בסך הכל הוא אמר? אני חושבת שבאותה מידה אם אני הייתי מפרסמת את האייסיקיו שלי (שנמצא בכרטיס האישי שלי למעוניינים) הוא היה מוחק לי את ההודעה אז במקום להמשיך עם ההערות האלה:"אני לא אפרסם כי זה יהפך ל"לוח מודעות""......אפשר פשוט לעשות קצת יותר סלקציה בהודעות.... בוקר טוב, ויום נפלא לכולם!

actress

New member
לילו´ששש

אם תסתכלי כמה הודעות למטה של מאדם.. תראי שבהודעה שלה היא פירסמה מספר אבל שמתי לב שזה קרה הוא עזבי אני לא אגיד כאן חבל לדון על זה פה

amiak

New member
היי לי...

טוב ולא טוב לראות אותך כאן. טוב - כי היית חסרה לי פה. לא טוב - כי זה לא מסמל טוב מדי. הקיצר - רק טוב! עמיה

למעלה