ביקור לכוס קפה

חרוז

New member
ביקור לכוס קפה

אהלן חברות וחברים יקרים !!! אני חרוז מחדר ארבעים בתפוז, הוזמנתי ע``י אפרת לכוס קפה, לביקור קצר ואפשר גם לא חפוז. באתי לביקור, את זמני להנעים, לחוש ולראות מה הענינים. אז בבקשה, 1 כוס קפה למהדרין, נטול קופאין, שלא יקפיץ לי האדרנלין. אחד סוכרזית, בהמלצת מרזי מורית. וגם הבאתי עוגיות, חמות ומתוקות. וכבר אני רואה את הבאות, את החמימות והנעימות. (*** חרוז ***)

יקירי החרוז B-) 8-p

בהצלחה בחפוז...אם לא יצא לאור...אל תהיה שבוז...תאכל תפוז... ושב בניחותא...על העכוז...קרא איזה gag גנוז...חייך בבוז.. ופתח איזה שוקולד ארוז...להטביע בו את יגונך הרגוז...נו SHOIN אז לא היה חפוז... בחיבה מופגנת, על החתום ווז-ווז ! (-;

אפרת.א

New member
חרוזון...שם , מצד ימין

שורה שלישית , רואה? מונחת, מצפה לך כוס הקפה הקפדנו הקפדה יתרה על כל הוראה שניתנה. יושבת שם גברת יפה, עדוייה, נאה בלבושה, שב נא בנחת, כסא לידה. ממממ...וכפי שאמר הווז ווז השבוז...הגברת לא מסכימה לחפוז מאידך גיסא היא ביקשה לשבח אותך בדבר שירתך להכיר מהותך אט אט בביטחה. חרוזון - תשובתך?!?

חרוז

New member
לשבת ללא חיפזון צריך ביטחון

לאפרת יקירה !!! לשבת ללא חיפזון, צריך הרגשה טובה וביטחון. אאזור מעט כח ורצון, ואשב כמצוותך שם בשורה השלישית, לשתות קפה (עם כל אחד, לא רק עם היפות) ברצון. ותודה, תודה על הפרגון והמשוב שהם מקור לביטחון. (*** חרוז ***)

למעלה