לפני כמה חודשים כתבתי בקורת על מגדלנה
סה"כ כתבתי שהאוכל טוב. ויקר! וכתבתי שלא יודעת אם אחזור בגלל היחס, או בעצם העדר היחס , שמה לעשות ככל שאתה משלם יותר, אני לפחות , דורשת יותר.
מגדלנה מאד מבולבלת. מצד אחד מנסה למצב את עצמה כמסעדת שף מכובדת , מתאמצת על מנות מיוחדות, על הגשה מרשימה , מלבישה את המלצרים במדים אחידים ומנסה לשחק בליגה של הגדולים , (מזיגת מים תכופה, יד מאחורי הגב
וכיוב ) אולם זה פשוט לא מצליח, כי לקחת "סתם " צעירים מהשורה ולהלביש אותם מדים, לא הופכת אותם למלצרים מיומנים. אני חושבת שהדג לא מריח טוב כבר מהראש, כיון שהשף שעבר לידנו והתייחס אלינו כאל אויר , אבל הסתחבק עם שולחן שהיה ממש לידנו , אם הוא לא יודע להתנהל ייצוגית, הוא בטח לא מעביר את זה לעובדיו שגם הם מדברים אליך מעל לראש שלך .
אני רוצה להבהיר, שאין לי צורך או רצון לאחוקיות כשאני באה למסעדה, נהפוך הוא. אבל יש מינימום קודים של נימוס/התנהלות
במקום שנותן שרות תמורת כסף, ובמגדלנה אין אותם.
ניסיתי לשכנע את בנזוגי לבוא איתי למגדלנה, כדי שנחווה יחד את המקום וניתן לה צ'אנס נוסף (הפעם הראשונה היתה בלעדיו), הוא סרב ואמר שבעקבות מה ששמע ממני, הוא מעדיף שאתנסה שוב בלעדיו לפני שהוא מחליט להצטרף.
לאור הסיפור של מלדיני, לא נראה לי שזה כבר יקרה.
ולמען היושרה- מלדיני היא בתי וכששמעתי את הסיפור ממנה פשוט רתחתי. רק לקח לי הרבה זמן להגיב בפורום.