ביקור הפסיכולוג

אומיזו

New member
ביקור הפסיכולוג

שלום לכולם, בנימה משעשעת אספר לכם את מעללי היום. משפחתו של בעלי ואני כמעט שלא בקשר זה מספר שנים, לא עבר ארוע אחד שקט ונעים אתם בקצרה הם שונאים אותי למרות שעד היום אני שואלת למה ואף אחד לא מספר לי. בקיצור אני חיה לי את חיי כאן במרכז והם שם אי שם במרכז ולצערי הרבה מצבים שהיו החריפו בגלל שבעלי מעולם לא היה מסוגל לעמוד לצדי ולתת לי בטחון אז כמו אחרות כאן הרחקתי את עצמי "אם אין אני לי מי לי" והמשכתי את חיי - בלעדיהם. אין לי בעיה שהוא ילך עם הילדים ממש לא מעניין אותי. כנראה ששלוותי מפריעה לאנשים משועממים וחסרי מעש ולפתע פתאום מצלצל הטלפון והגברת היקרה רוצה לבוא לישון אצלנו האמת נחנקתי ואמרתי בעדינות כי לאור האין יחסים זה לא ממש מתאים נאמרו מספר דברים ולשמחתי לא איבדתי שליטה נשארתי רגועה (ואני גאה על כך!) ואז עלה נושא הטיפול הזוגי שאנו הולכים אליו בתגובה קיבלתי "אותי הוא עזב נורמלי את עשית אותו פסיכי שצריך פסיכולוג" באותו הרגע כמובן נגמרה השיחה מבחינתי וזהו חברים נגמר לי לגמרי מהיחס וההשפלות שהיו מנת חלקי מזה 13 שנה ואני מקווה שיותר לא יהיה לי מה לספר לכם חוץ מדברים משמחים. מה זה 8 פולניות עומדות במעגל מזיקות ידיים? איגלו (ודוקא אני זו הפולניה........)

adam33

New member
היי את ואל תותרי על כך

כל הכבוד לך סוף סוף אמרת לעצמך ולסביבה אני קיימת וכל מה שנמצא בסביבתי יש לי נגיעה בו ואל תורידי את הראש בסופו של דבר הם רוצים שתתקפלי ותלכי אחרי בעלך הם אף פעם לא יכירו במגרעות שלו אלא רק בשלך ואל תשאלי למה? זו לויאליות של משפחה כנגדך אותה זרה כביכול שהגיעה מבחוץ וזה שהרמת את הראש ואמרת ..זה בעצם נקודת המפנה שלך כעת החשדנות יצאה על פני השטח והיא כבר אינה נחלת ליבך בלבד וזו לטובה הן מבעלך שאומר לעצמו כבר איני יכול לעשות מה שאני רוצה ללא בת זוגי והן מצד אימו שסוף סוף מבינה או אוליי מנסה להפנים שבנה נכשל בנישואיו ועליה להכיר בכך איני יודע מה תהיה דרכך להבא רק שאם את מנסה לשקם את הזוגיות שלכם שזה יהי לא במחיר מקומך השווה מולו במשפחה...

אומיזו

New member
תודה על התגובות

היא לעולם לא תבין או תפנה מקום להבין מה קורה לבן שלה או למישהו אחר תמיד זה רק היא והמסכנות והקשיים שלה האמת מבחינתי הבעיה היא יותר אצלו שלא מסוגל להעמיד דברים במקומם ומשאיר אותי חשופה לאש למזלי הטוב בשיחת הטלפון שתוארה כאן הוא היה בבית אחרת שוב הוא לא היה מאמין לי אני, רק רוצה שקט.

adam33

New member
משפחה ובן זוג

בכל יחסים בין אנשים יש עדיפוית יש כאלה שיעמידו אותך מעל למשפחה שלהם יש שווה להם ויש מתחת להם דומני שבעלך כאילו שאנן לכל מה שקורה והא לוקח מובן מאיליו את הסבל שלך תגידי לעצמך שמהיום את לא מזילה יותר דמעות לא בגללו ולא בגלל משפחתו רק כאשר תרימי את ראשך יגיעו כל המעשים מאליהם ברגע שאת רק מכופפת את גבך אז כולם מנצלים זאת ודורכים עלייך כולל בעלך שפחות קשוב אלייך ולמצוקתך יש לך מספיק בעיות איתו מכדי שתתמודדי גם עם משפחתו ולכן תתחילי לומר לעצמך שאת לא פחות מהם ובעיקר שתדרי את הנוכחות שלך בכל מקום...

למעלה