ביקור בתל אביב..

ביקור בתל אביב..

שלום לכל חברי הפורום. מה שלומכם? שלומי בסדר. אז ככה:ב9 במרץ נסעתי עם אבא שלי לפתח תקווה לשם סידורים אבל:מכיוון שאנחנו העדפנו להגיע ברכבת לתחנת הרכבת הכי גדולה בארץ:תל אביב מרכזועכשיו אני אספר לכם מה היה שם: שער העיר ורמת גן אז ככה, איך שהיינו בפאתי תל אביב התחלתי להתרוצץ מצד אחד לצד שני(עמדנו בכניסה לקרון בגלל שהרכבת הייתה מפוצצת בחיילים)ומתי שהגענו לתל אביב מרכז התרוצצתי בכל התחנה כדי לראות גורדי שחקים.אני הסתכלתי לצד ימין:מגדלי צמרת.(זו הייתה הפעם הראשונה שראיתי אותם.) צד שמאל:סיטי טאוואר, פרזידנט טאוואר, סיטי גייט. יצאנו לעבר רחבת האוטובוסים והמוניות ויצאנו משטח התחנה.(חיפשנו תחנת אוטובוסים של קו 82).חצינו במעבר חציה לעבר תחנת אוטובוסים קרובה,ומתי שחיכינו לאוטובוס בא איזה זקן דוס שערך סקר"כמה זמן אתם מחכים לאוטובוס"ואז עשיתי צעד נחוש:לא,לא הפלתי את הזקן לכביש,צילמתי את הסיטי גייט.(זיקוקי דינור ברקע,קרנבל,פסטיבל,הרקדות). בסוף היום ירדנו מהאוטובוס בתחנה שליד מגדלי התאומים וניגשנו למתחם של הסיטי גייט. חיפשנו את הכניסה וראינו בתוך המגדל שומר ושאלנו אותו "המגדל פתוח?" והוא ענה לנו שלא
.מלאי אכזבה אני ואבא שלי טיילנו במתחם הבורסה ופתאום מולנו ניצב בית הראל. שיכנעתי את אבא שלי להיכנס ונכנסנו.אנחנו ישר רצנו אל המעליות ועלינו לקומה הכי גבוהה(21) אבל אני ואבא שלי ראינו משהו מוזר:כבר בקומה ה4 האנשים נראו כמו נמלים. אבל אנחנו רואים מין מרפסת גג כזו בקומה ה20 והלכנו אליה"ווווווואאאאאאאאאאאאוווווווווווו"אני צורח "איזה קולללללללל"אנחנו רואים את כל תל אביב(רידינג , מגדל השרון,עזריאלי פשוט הכולללל). מגדלי עזריאלי את עזריאלי ראיתי הרבה פעמים וצילמתי אותו רק 2.הוא לא ממש בלט(כלומר המון פעמים).עזריאלי הם מגדלים בולטים מאוד (במיוחד בשירותי טרום טיסות אל על בתל אביב מרכז). בקיצור זה היה היום הכי כיפי שלי(בתל אביב לפחות).

עדיין לא פיתחנו אותן.

אה, וואלה עוד יומיים קונים לי מצלמה דיגיטלית. התמונות נעשו במצלמת חובבים.

למעלה