ביקור בתה"ש

ליאל ד

New member
ביקור בתה"ש

שלום בנות, קודם כל למרבה ההפתעה קיבלתי 2 טפסי 17 (לייעוץ רפואי ואולט') מהקופה בלי שום בעיה!! מאוד מפתיע! בנוסף, הקדימו לי את התור לתה"ש ליום רביעי הקרוב (במקום 14/2 - אולי אם מישהי רוצה להקדים לתאריך הזה היא תוכל). רציתי לשאול כמה דברים : 1. בעקבות הטראומה שלי מפעם שעברה שבה קיבל אותי משיח ג'וניר (לפני 3 שנים) - האם הפעם בוודאות יהיה סוריאנו או שיינמן ולא אף אחד אחר? 2. ביום רביעי יהיו בדיוק 12 יום מההזרעה שעברתי (הזרעה טבעית עם אוביטרל לפני ואחרי). אני מרגישה את סימני המכשפה הולכים ומתקרבים, ולכן נאלצתי להקדים את התור לתה"ש. האם לדעתכן אין מניעה להיבדק אחרי הזרעה? עדיין לא עשיתי בדיקת בטא כי זה עוד מוקדם. האם הרופאים יסיכמו לבדוק אותי? אני שואלת כי הגניקולוג הקבוע שלי המליץ לי לדחות את התור אליו עד אחרי המחזור (היה לי תור אליו 3 ימים אחרי הזרעה, התקשרתי להתייעץ והוא הציע שנחכה עד אחרי המחזור). מה דעתכן? או שאולי עדיף בכל מקרה לדחות את התור לתה"ש ולהיבדק אחרי המחזור? פשוט אי אפשר לדעת איזה תאריך יתנו לי, אולי בדיוק אהיה בשלב הזרעות או IVF. אני עדיין לא יודעת מה יהיה הלאה.. תודה מראש ויום נפלא לכולן!

galim29

New member
היי

לא מאמינה שמשיח הקטן יהיה. מי שנמצא זה שיינמן וסוריאנו. אם משיח היה זה חריג. לפעמים זולטי נמצא כשאחד מהם לא נמצא. גם אני אהיה שם ביום רביעי הקרוב. וסוריאנו ושיינמן אמורים להיות שניהם. אם את לא בטוחה לגבי בדיקה לאחר הזרעה, תתשרי לסאלי המזכירה ותבקשי ממנה שתשאל את הרופאים אם כדאי לבוא בכל מקרה או לדחות את התור.

ליאל ד

New member
חשבתי אולי מישהי תוכל להגיד מניסיון!

גלים תודה רבה על התשובה ומזל טוב על הכחול שהולם אותך מאוד!!!
חשבתי שאולי מישהי היתה במצבי? או שיודעת מה כדאי לעשות? אני אנסה להתקשר מחר לתה"ש ולבקש מסאלי לשאול את רופאים. האמת אני פשוט מפחדת שאף רופא לא ירצה לקחת על עצמו אחריות ויגיד לי לדחות את התור. ואני ממש צריכה את הבדיקה הזאת ואת חוו"ד.

galim29

New member
ליאל

תבקשי מסאלי שתעביר אותך לשיינמן ותשמעי מה הוא אומר. אני חושבת שאם הוא אכן יציע לדחות את הבדיקה אז כדאי לדחות, עד שאת כבר עושה אותה והיא כל כך חשובה לך, שווה לחכות עוד קצת. ואולי לא תצטרכי לחכות? הרי הם לא יבטלו את הבדיקה, רק יגידו לדחות, אם בכלל. בהצלחה יקירה.

ליאל ד

New member
אוף

התקשרתי לתה"ש, סאלי אמרה לי שהרופאים לא נמצאים היום ואין אפשרות לשאול אותם, אלא רק מחר - וזה כבר מאוחר מידי, כי אני צריכה לצאת מהבית ב-7 על מנת להגיע בזמן. התקשרתי לרופאת הפוריות שלי, והיא אמרה שאין מניעה לעשות אולט' וגינלי. אבל היא מהאסכולה המקלה - לדעתה אם הריון תקין הוא יתפתח כמו שצריך ושום דבר לא יפריע לו.. אז כנראה שאסע מחר.. וואי אני ממש בסרטים...

זואילי

New member
הי ליאל

תראי, במהלך הריונך
את תיבדקי מספר פעמים, גם ידנית וגם עם אולט' וגינלי (עד שיעברו לאולט' על הבטן) וזה בסדר גמור. אבל מכיוון שאת אוכלת סרטים, ואני מה זה מבינה לליבך ואפילו חושבת שגם אני הייתי חרדה כמוך
אז אם הרופאה לא ממש הרגיעה אותך בתשובתה, ואת רופאי האנדו לא הצלחת להשיג - אז גם לא יקרה כלום אם תדחי את התור. תחשבי על זה עד להיום בערב.. אם תראי שזה ממש מטריד אותך, תוותרי. אם לא אז תסעי כפי שתוכנן.

ליאל ד

New member
איזו מקסימה! תודה!../images/Emo249.gif

עכשיו גיליתי שבנוסף לכל ההתלבטויות שלי - יש לי גם דלקת חריפה בדרכי השתן. וקיבלתי מרשם לאנטיביוטיקה.. אז החלטתי שביום חמישי אעשה בטא ואז אתחיל טיפול אנטיביוטי. הלב שלי אומר לנסוע מחר לתה"ש, כי כמו שאמרת בכל מקרה אחשף להרבה בדיקות, אז זאת בדיקה אולט' רגילה שעושים אותה גם במהלך ההריון. ואני חייבת לדעת מה מצבי, כי כל המתח שאני נמצאת בו בגלל מחשבות על התפשטות המחלה - לא בדיוק תורמות לשקט הנפשי! חוץ מזה, בעליקו הבטיח לפנק אותי בטיול באיקאה אחרי הבדיקה - אז איך אפשר לסרב?

ליאל ד

New member
חחח

התכנון הראשוני כמובן היה להגיע לסניף נתניה - שלמרבה הפתעתנו נשרף בשבוע שעבר.. אבל יש גם סניף בראשל"ץ שנפתח לא מזמן - אז אני מקווה ששם אוכל לקבל את הנחת והרוגע שלי!!!

kikona126

New member
איקאה נשרפה??? איפה אני חייה???

כן אני יודעת, הבעיה היא שחשבתי שמדובר על איקאה של ראשון ולא נתניה....

liats80

New member
כדאי שתשאלי

את הרופא כי אם במקרה ההזרעה הצליחה אז אולי לא כדאי לעשות אולטרסאונד וגינלי. מחחזיקה לך אצבעות לבטא חיובית וגבוהה!

למעלה