ביקור בשדרות מצורף לינק ניסע לשם גם בשישי הבא, 15.6.07 ונשמח לעוד מטפלים שיבואו איתנו. תודה. ש.
V vca New member 4/6/07 #1 ביקור בשדרות מצורף לינק ניסע לשם גם בשישי הבא, 15.6.07 ונשמח לעוד מטפלים שיבואו איתנו. תודה. ש.
פ פפריקה ה ה ה New member 5/6/07 #2 שבתי מהדרום גם אני נסעתי לדרום ושבתי בשלום - צריכים את כולנו שם שנדע ימים של שקט
ט טאוֹ New member 5/6/07 #4 כל הכבוד לכם! ../images/Emo106.gif הסיפורים שלכם נוספו לקישורי רפואה משלימה וקהילה. מקווה שאוסף הקישורים ההוא יילך ויגדל - ובשאיפה שזה לא יהיה בגלל מצוקה הולכת וגדלה על רקע מלחמות, אלא פשוט בשל מעורבות הולכת וגדלה של מטפלים בקהילה.
כל הכבוד לכם! ../images/Emo106.gif הסיפורים שלכם נוספו לקישורי רפואה משלימה וקהילה. מקווה שאוסף הקישורים ההוא יילך ויגדל - ובשאיפה שזה לא יהיה בגלל מצוקה הולכת וגדלה על רקע מלחמות, אלא פשוט בשל מעורבות הולכת וגדלה של מטפלים בקהילה.
V vca New member 5/6/07 #6 תודה רבה ובקשת עזרה אני נמצא כרגע בקשר עם כעשרה אנשים שונים בשדרות ובינתיים אין אף אחד שיכול להצביע על מבנה בו נוכל לטפל באנשי שדרות. אם יש מישהו שיש לו קשר למנהיגות בשדרות - אנא צרו עימי קשר. רוב תודות. ש.
תודה רבה ובקשת עזרה אני נמצא כרגע בקשר עם כעשרה אנשים שונים בשדרות ובינתיים אין אף אחד שיכול להצביע על מבנה בו נוכל לטפל באנשי שדרות. אם יש מישהו שיש לו קשר למנהיגות בשדרות - אנא צרו עימי קשר. רוב תודות. ש.
A Artanis New member 5/6/07 #5 ../images/Emo45.gif כל הכבוד!!! זה נפלא לראות אנשים ומטפלים נותנים מעצמם ורק לשם תמורה של חיוך והודיה. זו אהבה אמיתית! יישר כח אנשים יפים!!
../images/Emo45.gif כל הכבוד!!! זה נפלא לראות אנשים ומטפלים נותנים מעצמם ורק לשם תמורה של חיוך והודיה. זו אהבה אמיתית! יישר כח אנשים יפים!!