ביקור במוזיאון

ביקור במוזיאון

בביקור במוזיאון הלאומי בניו יורק, עמדו בעל ואישתו שעה ארוכה כשהם מתבוננים בציור של שלושה אנשים שחורים היושבים על ספסל בפרק, ערומים כביום היוולדם . איבר המין של שניים מהגברים היה שחור כצבע עורם, בעוד הגבר האמצעי אבר מינו היה ורוד בהיר . בראותו את מבוכת הזוג, ניגש מנהל התערוכה והציע את עזרתו בפירוש נושא התמונה. בחצי השעה הבאה המנהל הסביר את משמעות התמונה, המייצגת את ניצול השחורים באמריקה הקפיטליסטית על ידי הרוב הלבן. לדעתם של מומחים, הסביר המנהל, איבר המין הורוד של הגבר האמצעי מסמל את דיכוי אוכלוסיית ההומואים באמריקה השמרנית . לאחר שהמנהל התרחק ניגש אדם בעל מבטא וולשי כבד, ובחיוך שאל את הזוג האם הם רוצים לדעת באמת את משמעות התמונה. "האם אתה מומחה גדול יותר באומנות מאשר מנהל התערוכה?" התפלא הזוג " לא", השיב האיש בחיוך "אני הוא זה שצייר את התמונה ואילו כלל לא שחורים באמריקה, אלא כורי פחם מווילש! והבחור האמצעי פשוט קפץ הביתה לצהריים".

admor

New member
לא הבנתי

מה קשורה ארוחת הצהריים שהוא אכל בבית לציור?

באמת לא הבנת?

אתה ממש אדמור אתה. בארוחת צהרים, אישתו לא התאפקה ולא שלחה אותו חזרה לפני קוויקי מהיר.

admor

New member
קוויקי?? זה סוג של אוכל??

אני צדיק אני. אותי מעניין רק אוכל!!

admor

New member
תלוי מי שר קריוקי

אם עמיר בניון שר יהודה סעדו זה יכול להיות מהנה. ואידך זיל ... ידעתי שקוויקי קשור לאוכל.

naty 1

New member
אוכל מהיר

בגדול, כומו קווקר אבל בלי הגושים

מה לא ראית? מעשה שהיה!

בדרך לקרית מלאכי יש מסעדת דרכים בשם "חפוז" וכאשר הם קיבלו הכשר - הם תלו שלט ענק: "חפוז בהשגחת הרבנות"

../images/Emo6.gif

ענק !

אנילה1

New member
אהבתי את הסיפור.

תמיד, אבל תמיד נותנים פירושים מורכבים כשרוצים לנתח למה התכוון המשורר. אם שואלים את המשורר (צייר) ל-מה התכוון תמיד הוא צוחק על הברברת המלומדת. האומנות היא יותר פשוטה ואפילו ילדית מהדיבר עליה.

למעלה