ביקור בכנס צפונט.

מ א ש ה

New member
ביקור בכנס צפונט.

חברי הפורום בקשו רשמים מביקור בכנס. ביקרתי בכנס. אחרתי לחלק הראשון, אך נכחתי בהרצאות הסיום וצפיתי בבתי"ס המדגימים. עיקר גדולתה של צפונט הוא במגוון הקהילות שלה. בתי הספר מתחברים לקהילות ויוזמים פעילויות מקוונות באמצעותן. מבין בתי הספר המדגימים שהפגינו עושר רב של פעילויות ברשת. התרשמתי מפעילות קטנה, של בית ספר מיוחד - קישון - בעמק. המורה - אורית אבן חיים הציגה פעילות באמצעות סרגל טפסים. היא הבטיחה לשלוח לי דוגמאות לעבודות של תלמידים, עד שאקבל אותן. אני מוסיפה פעילות שהכנתי בעקבות. הסברים אעלה למאגר הקבצים. הפעילות מיועדת לאוכלוסיה חלשה - כתות ה - ו. ניתן לשלבה עם פעילויות לקראת שבועות. הורדתי את האגדה על מקומו של בית המקדש והכותל מאתר משרד החינוך ליום ירושלים. על התלמידים לקרא את האגדה ואת פירושי המלים, המוצגים כהערות, ולפנות לקובץ - בחן את עצמך. אורית אבן חיים סיפרה לי כי תלמידיה מכינים טפסים כאלה בעצמם כחלק מהפעילות הלימודית.

מ א ש ה

New member
המשך הפעילות - בחן את עצמך.

על התלמידים להשיב על השאלות ולבחור בתשובה הנכונה.

פעילויות לחלשים

מאשה שלום, איך זה לא חשבתי להשתמש בהערות כדי לסייע לתלמידים חלשים??? שמוש מעולה! תודה אסנת * יש לך עוד כאלה? אני בדרך כלל משכתבת דפי מידע לרמות שונות ..

מ א ש ה

New member
לאסנת - הוספת הערה.

שלום אסנת! לגבי הוספת הערה: כדאי לפני הוספת ההערה להכנס בשורת התפריט ל- כלים - אפשרויות - פרטי המשתמש ולשנות את השם למלה בה את מעונינת, שמך למשל. אני שיניתי את שמי, שהיה רשום שם למלה פ י ר ו ש: כדי שתופיע לפני כל הסבר שיוצג כהערה. דרך נוספת לשימוש בהערות היא בשמירה בגרסאות. שיטה זו נקוטה ב- הקניית הכתיבה בסביבה מתוקשבת. חנה מורג ואילנה מסט מנחות שיטת הקניית כתיבה זו באזור חיפה. מומלץ להכנס לאתר שלהן. אם הנושא מענין אותך, ראי קישור. כללית אני עוסקת בהוראת יישומי מחשב. כאשר אני נתקלת תוך כדי עבודתי באיזה רעיון מענין שיכול לעזור לכולם אני מעלה אותו לפורום.

למעלה