ביקור בטיפת חלב

hadarb

New member
ביקור בטיפת חלב

הפיצפונית שלי בת שבועיים,יונקת מלא.נןלדה 2550 ,לפני שבוע נשקלנו פעם ראשונה בטיפת חלב והיא שקלה 2630,אתמול הייתי שוב בשקילה והיא עלתה 300 גרם הייתי מאד גאה בעצמי וגם בפיצפןנית, אבל האחות אמרה שזה לא מספיק,כי היא ירדה מאחוזון 7 לאחוזון 3 היא אמרה לי להאכיל אותה אפילו כל שעתיים- כולל בלילה ןלפחות 20 מכל צד בדרכ היא אוכלת כ-20 דקות מצד אחד וזהו, בערך כל 3 שעות (בלילה היא מתעוררת לבד בערך כל 3.5 שעות) מה דעתכן?

1טלטלים

New member
ביקור בטיפת חלב

את יכולה לצרף את משקל שחרור מביה"ח(הוא הכי נמוך) ... מעודד לשמוע שתינוקך חזרה למשקל לידתה תוך שבוע ימים ואף עברה אותו...אז,כרגע משקלה עומד על 2.960 ... חשוב להציע שני צדדים בכל הנקה ולאפשר לה לינוק ככל שתחפוץ (לפי דרישה ),לתת לה לינוק מצד אחד ולסיים אותו (מתנתקת,נרדמת) אם היא נרדמת נסי להעיר אותה בעדינות (אפשר להחליף טיטול,להרים לגרפס,להוריד שכבה של בגד(חום מרדים),לשפשף בעדינות כפות ידיו,רגליו,גב...) ולהציע צד שני . כמה טיטולים של קקי/פיפי יש לה ביממה? תמשיכי להניק אותה !(ח"ח לאחות שלא הציעה לתת לה תוספות). יום טוב,

hadarb

New member
משקל שחרור היה 2390 וכמו שכתבת

המשקל עכשיו הוא 2960 יש לה לפחות 5 חיתולים עם פיפי ולפחות 3 קקי הבעיה שהיא אוכלת מצד אחד (בלי בגבלת זמן, ממוצע של 20 דקות) ואחרי זה נרדמת כמו דוב, אחרי שעתיים שלןש- מתעוררת ואוכלת מהצד השני נדיר שאוכלת באותה ארוחה משני הצדדים

1טלטלים

New member
תודה ו...

מחישוב מהיר שעשיתי : היא עלתה 570 ג"ר בשבועיים ,ז.א כל שבוע 285 ג"ר ,מכובד מאוד ליונקת הקטנה!!!(לקחתי את משקל הנוכחי החסרתי ממנו את משקל שחרור (חשוב להתייחס למשקל זה כי הוא הכי נמוך). תמוה,שאחות אמרה שיש ירידה באחוזונים,אולי טעות..שווה לחזור אליה שוב או לדבר עם רופא ולדבר עם יועצת הנקה מוסמכת(רק ליתר בטחון
לפי איך שאני רואה את הדברים: נראה שהכל תקין,אחרת היא לא הייתה חוזרת למשקל לידתה תוך שבוע ועולה כל שבוע 285 ג"ר. מקווה שעזרתי,

למעלה