ביקור בארץ

רננה90

New member
ביקור בארץ

חברים שלנו מגיעים לחופשת מולדת מצרפת יחד עם עוד שני זוגות חברים (צרפתים) הם ביקשו ממני לברר על חברות ליסינג שמשכירות רכבים. לצערי הם שמעו הרבה על הנוכלות והרמאות של הישראלים אז חשוב לי להמליץ להם על חברה אמינה וזולה שלא תדפוק אותם. מדובר בשני זוגות מבוגרים (הם צריכים רכב מרווח) לתקופה של 10 ימים כל עזרה או המלצה תתקבל בברכה~!!

sirpad

New member
אם הם ישרדו את התנינים באולם מקבלי הפנים

ואת ירי הצלפים שהורגים תיירים ביציאה מהטרמינל, אז אני ממליץ שהם פשוט יקחו שאטל לאזור השכרות הרכב, ופשוט ייקחו רכב. כמובן שמומלץ לבדוק באתרי האינטרנט לגבי מחירים, אבל החברות לא מרמות אף אחד.

Boston Guy

New member
כבר לא צריך שאטל - עוברים את הכביש

בטרמינל 3 בבן גוריון (הטרמינל החדש) לרוב חברות השכרת הרכב יש סינפים במפלס התחתון של חניון "הכרם" שנמצא מול הטרמינל. צריך רק לחצות את הכביש. לחלק מהחברות יש אפילו דלפק בטרמינל עצמו בקומה 2 - ממש מעל אולם הנוסעים הנכנסים.

John the Savage

New member
נכון לקיץ האחרון, כן צריך שאטל

אלא אם משהו השתנה מאז אוגוסט. כשפתחו את טרמינל 3, באמת לא היה צריך שאטל ומספיק היה לעבור את הכביש, אבל מסיבה בלתי ברורה העבירו אותם שוב לחור בו הם היו קודם. אני מאד מקווה שזה זמני, כי זה היה די מעצבן להיסחב בשאעטל הזה אחרי טיסה מעייפת ומטישה (או בחזור כשממהרים לטרמינל).

Immigrant

New member
סיבה פשוטה - כסף. יותר זול לחברות ההשכרה

לפעול מהאזור הישן ולא מהחניון.

Immigrant

New member
כנראה שלא היית בארץ הרבה זמן. החזירו את זה

למקום הישן מול טרמינל 1 וצריך שאטל (כל 10-15 דקות בערך).

Boston Guy

New member
המממ... הייתי שם באוגוסט. מעניין.

אבל אז בעצם הם הביאו לי את הרכב לטרמינל - ואת כל העניינים שלי עשיתי בדלפק בקומה 2 בטרמינל. נהג חיכה לי עם האוטו מחוץ לטרמינל. אז באמת לא הייתי במקום שבו היו לפני כן המשרדים.

Boston Guy

New member
תני לי לנחש - חברים שלך ישראלים לשעבר

באיזו מדינה בעולם אדם עושה ליסינג על אוטו לתקופה של 10 ימים? לזמן כל כך קצר רוב האנשים פשוט הולכים לחברת השכרת רכב כמו אוויס, הרץ, סיקסט וכיו"ב, מגהצים כרטיס אשראי וחלאס. ליסינג זה פיתרון לתקופות ארוכות - חודשים, שנים... זה לא הכלי המתאים לחופש של שבוע וחצי. אם החברים שלך מחפשים "קומבינות זולות" - יש להם בהחלט סיכוי להידפק. כמה שהצעת המחיר שהם מקבלים יותר נמוכה - כך הסיכוי שינעצו אותם יותר גדול. לפעמים ללכת בדרך הישרה והפשוטה יוצא הכי משתלם בסופו של דבר.

airdene

New member
הם טועים

וגם אתה. הם טועים כי חברות הליסינג העוסקות בהשכרה קצרת טווח בישראל משכירות לתקופות שאינן פוחתות משלושה או שישה חודשים (ע''ע 'ההילוך השישי') והרכבים שהן מציעות הם עייפים עם קילומטרז' גבוה [100K-150K]. ואתה טועה קצת מפני שכנראה אינך יודע כי בצרפת יצרניות הרכב המקומיות אכן מאפשרות חוזי ליסינג קצרים מאוד. מה שמגניב באפשרות הזו היא האפשרות לקבל רכב חדש ולהחזירו בכל מקום באירופה בלי העלויות הרצחניות המתווספות בד''כ למחירי שכירות רכב רגילה.

Boston Guy

New member
My wife leases a car for 8 weeks in Israel

So shorter term leasing is possible even in Israel. Advantage - insurance cost included in the lease price. Disadvantage - a kilometer limit (~3,000-4,000 per month) and very high "per extra kilometer" charge. For what she needed - a car to commute around Tel-Aviv and Jerusalem for a couple of month - it was ideal and probably saved us ~50% as compared to the total cost of "normal" car rental for the same period (rental +insurance+extras). But it does not make sense to do for 10 days - the leasing company we checked work in "1 month" blocks, so they will charge you for a month even if you use only 10 days... and the kilometer limit is not good for a tourist who is planning to drive a lot in a short time.​

airdene

New member
אחלה.

אשמח לקבל את שם החברה בבקשה, אחי מגיע לביקור כל חצי שנה ועד עכשיו כל מה שמצאנו היו חוזי שכירות חודשיים. או שאנחנו מדברים על אותו הדבר ? אגב, החברה ממנה שכרנו רכבים היא 'בסט'. ההבדלים בין חוזי השכירות החודשיים ובין החוזים שמציעות חברות כ'הילוך השישי' מתמצים בגיל הרכב, אורכו המינמלי של החוזה ועלות השכירות החודשית. העלות לחודש היא כמחצית מעלות חוזי ההשכרה המוצעים ע''י 'בסט' ודומיה.

Boston Guy

New member
We use the company" Suncar" last time

The guy that dealt with our order was called Elad. I do not have his number on me right now - maybe later today

talgeva1

New member
לא נראה לי תיהיה בעיה

אני הזמנתי כמה פעמים באוויס והיה ממש סבבה, הם חברה בינלאומית אז לחברים שלנו שבאו מחו"ל הייתה גם העדפה להשכיר דרכם, לנו לא היו בעיות שהזמנו עבורם וקיבלנו שירות סבבה ומחיר הגון

סלסרו

New member
את מתכוונת להשכרה, לא ליסינג, כן?

אני שכרתי דרך בלו סקיי, כפי שעשיתי כבר מספר פעמים בעבר. אין לי שום תלונות, להפך הם תמיד סבבה והרכבים טובים, ותמיד אפשר להתמקח איתם. המשרד שלהם לא בנתב"ג, אבל הם משאירים את המפתחות בדלפק של אחת החברות האחרות.

רונן456

New member
המלצה

אני לא בטוח בנושא סוג הרכב אבל אני יכול להגיד לך שמבחינה מקצועית ושירותית (שזה חלק גדול ממה שתיירים, בעיקר מצרפת, ואגב גם ישראלים, רוצה) אני יכול להמליץ בחום על אלבר. הם מאוד קטנים יחסית למתחרים בתחום השכרת הרכב אבל אין מה להשוות לדעתי מבחינת שירות. שווה לך לבדוק אותם, הרבה בכלל לא יודעים שיש להם השכרת רכב... אני לא יודע אם החברים המבוגרים שלך מתכוונים לחרוש את הארץ ולטוס על כבישי ישראל במאה קמ"ש, בכל אופן רכב זה רכב, ואולי כן יתאים להם אוטו שעבר כמה ידיים, בילה כמה שנים על הכביש ועשה את המאה קילומטר... מה קרה? הוא עדיין נוסע! ואם זה טוב בשבילם למה לא? זה גם יוזיל עלויות

למעלה