אוקיי.... ../images/Emo88.gif
לצערי הילדים מכירים מקרוב את הסיפור, הם היו נוכחים כזה קרה!
כדי שזה יהיה ברור.. אפרט יותר: לפני שש שנים בערך, בזמן שהאקס ואני היינו פרודים חמותי הגיעה לביתי עם מצלמת וידאו בידה. במקרה הנ"ל לא הייתי בבית, היתה שמרטפית (ילדה בת 16) שסרבה להכניס את חמותי לביתי (לפי דרישתי) ולכן קיבלה מכות ממנה. חמותי גם אמרה בפניה שבמקרה הראשון שתראה אותי היא תרצח אותי (איום לרצח!) מקרה זה היה שלושה ימים לפני אותו מקרה מדובר. כמובן שפניתי עם השמרטפית למשטרה והגשנו תלונה. שלושה ימים אחרי הסיפור הזה.. חמותי הגיעה שוב לביתי, נכנסה (בזמן שילדיי היו בבית) והתחילה להרביץ לי, אני לא אישה קטנה כפי שאת ואחרים יודעים, אבל חמותי אישה מאוד גדולה ומסתבר שגם חזקה. היא הצמידה אותי לקיר שמחבר בין הסלון למטבח, דפקה את ראשי בקיר ונעצה בי את ציפורנייה! (ושוב לצערי.. כל זה ליד הילדים
) הושטתי את ידי אל השיש ולקחתי משם מערוך, הגנתי על עצמי בעזרתו, חמותי נפצעה מהקצה שלו במצח וירד לה דם. כל זה קרה בגלל שהיא כעסה שבית המשפט החליט להשאיר את הבית לי ולילדיי.
לא גאה במה שקרה, הייתי משלמת הרבה כסף כדי למחוק את היום הזה מחיי ומחיי ילדיי!!! הגנתי על חיי.. וכך זה נגמר! כמובן שבסיפור הזה היתה מעורבת משטרה.. היה משפט (היא התלוננה) ויצאתי זכאית
לא רק זה, היא קיבלה צו הרחקה ממני! לאותה תקופה! מאז עברו שש שנים והיא עדיין מנסה בכל דרך אפשרית לפגוע בי ועושה את זה דרך ילדיי! מקווה שעכשיו זה יותר ברור