ביקור אולמרט בסין

• פותח הנושא Mei11
  • פורסם בתאריך

Mei11

New member
ביקור אולמרט בסין

אולמרט נוסע לבקר באתרי בייג'ינג, בעיר האסורה וברפת. (זה מה שקורה כשלא נכנסים לפורום לפני הנסיעה לשאול על מקומות מעניינים). הסיבות הרשמיות לביקור הן עידוד הסחר ההדדי ועידוד סין לא לתמוך בתכנית הגרעין האירנית. הבה נאחל לו בהצלחה בשתי המשימות. פעם, כשסין היתה אימפריה, שליטי ומלכי המדינות שבחסותה היו עולים לרגל לבירה עם מנחות לקיסר כדי להראות את נאמנותם.

renjintso

New member
מה שמעניין אותי

זה למה לא מתפרסם ממש שום דבר על הביקור בתקשורת שם. את מנסה לרמוז שאולמרט יעשה קואו טואו לחו? זה יכול להיות מעניין

Mei11

New member
תני לזה עוד יום

אצלינו זה חדשות גדולות יותר מאצלם.

Xiaose

New member
עוד יום?

בסין הרי מדווחים על הכל 5 ימים אחרי שמשהו קורה, לא? בכל מקרה, הוא עוד לא הגיע, שינחואה לא נכנסים לספקולציות

Mei11

New member
הנה, כבר יש תמונה

בצ'יינה דיילי. ובתקשורת שלנו כבר אפשר לראות אותו עם הפרות. אולי בתור מחווה לביקור שלו, כדי שירגיש בבית, פרסמו היום בתקשורת הסינית שהמשטרה חיסלה מחנה מחבלים אויגורים בדרום שינג'יאנג. זאת ידיעה מעניינת כי בד"כ הסינים לא מפרסמים שום ידיעות על מה שקשור למאבק האויגורי לעצמאות.

אולמרט כבר מכיר כמה סינים.

אחד המשקיעים של החברה שלי, סיני עם קצת כסף, עובד הרבה עם קרנות הון סיכון בישראל. לדבריו מ2004 הוא פגש את אולמרט אישית 9 פעמים. כל פעם שמשהו קצת נתקע... כששאלתי אותו האם הוא היה מצביע לו, הוא אמר לי שלא.וזה לא בגלל שהוא חושב שהוא מושחת.

Mei11

New member
אחד משיתופי הפעולה המוצלחים

של סין וישראל - רפת עם ציוד ישראלי שתפוקת החלב בה היא הגבוהה בסין (היה קשה לפספס את התמונה של אולמרט מנסה לחלוב פרה ביומיים האחרונים). השאר נאמר בבדיחות הדעת, כמובן

למעלה