ביקורת

romi1304

New member
ביקורת

היי, אני עכשיו מתנסה בסגנון חדש (בשבילי בכל אופן). הייתי רוצה לשמוע ביקורת על העבודה. תזרקו כל מה שיש לכם על זה. זה עדיין בשלבים ראשוניים ואני מודע לחלק גדול מהבעיות, אבל אני אשמח אם תוכלו להסב את תשומת ליבי לבעיות נוספות. בקרוב אני אשים עוד דוגמא אחת.

talshani9

New member
תוכל בבקשה לשים ציור בסגנון הישן?

כדי שנוכל להשוות.

romi1304

New member
אין משהו ספציפי, יש לי די הרבה

סגנונות שונים. תוכל לראות את חלקם באתר שלי- www.zebrad.com בקטגוריית האיור. בכל אופן, זאת לא אמורה להיות השוואה (לפחות מבחינתי). הסגנון הזה אמור לעמוד בפני עצמו ולא כחלק מתוצרת גדולה יותר.

talshani9

New member
חיתוכי העץ (?) פשוט מדהימים

יש בהם משהו מאוד עגמומי ומיוחד.

romi1304

New member
תודה רבה

זאת טכניקה מדהימה. אחת מהטכניקות היותר כיפיות שיש.

לא אהבתי את הדוגמא הזו

אני לא חושב שהיא מושקעת מספיק ,הדוגמא הראשונה באמת נראת מוצלחת יותר

מיכאל ג

New member
בגודל הקטן אהבתי את זה

כשמגדילים את התמונה רואים שניסית לעשות אמולציה של מדיה טבעית כלשהי - משהו כמו גירים. אישית, אני לא כל כך אוהב שמנסים לדמות ציור ביד עם המחשב. אין טעם "להתבייש" במדיה הממוחשבת. אז לדעתי כדאי לך ללכת עם הסגנון הזה אבל בלי מריחות הצבע המדומות.

pipidi

New member
דווקא אני אהבתי את מריחות הצבע

הבעיה היא שנראה שאין בזה מספיק שליטה. אהבתי את המריחה בפנים של הבחור מהציור הראשון, שבכלל אני אוהבת אותו הרבה הרבה יותר מהשני. הפרטים הקטנים כפי שמופיעים הראשון מוסיפים המון, ונותנים חיים. לעומת הציור השני שבנוי כמעט רק מכתמים גדולים וקווים חסר לי משהו על המדפים, או איזה שהם פרטים קטנים אחרים שעושים את העניין בהסתכלות ממושכת. בכל אופן, הראשון נראה מתוק לאללה, וזה אחלה סגנון. הן מבחינת הדמויות והן מבחינת הטכניקה.

romi1304

New member
על הצביעה בקושי עבדתי.

רוב העבודה הייתה על סגנון הדמויות. אני לא סגור עליהן עדיין. אני חושב שיש משהו מתוק בכיוון הזה אבל שזה עדיין לא מדויק מספיק. בנוגע לצבעים, זה היה לי די ברור שיש צורך בצביעה מאד נעימה ולכן הצבעוניות היא כזו. עדיין לא הגעתי למסקנה כלשהי בנוגע לצבעוניות מעבר לכך. אני עוד צריך לעבוד על החלק הפנימי של הפנים, לבחור סט צבעוני אחר שישתלב יפה עם צבע ה"פנים". גם שיטת הצביעה לא ממש עניינה אותי ואני מסכים עם שניכם. מצד אחד, הצביעה ממש לא משהו, מצד שני יצא משהו מסקרן באיזור הפנים בדמות הראשונה. חוסר השליטה שפיפידי מדברת עליה מתבטאת גם בכך שגם החתול ליד קיבל את אותו האפקט כמו הדמות הגדולה. טוב, צריך לעבוד עוד הרבה. אני אמשיך לעדכן כשיהיה לי משהו נורמאלי יותר להראות.

romi1304

New member
חיפשתי את אדוארד גורי

ומצאתי די הרבה דברים שלו. יש לו עבודות יפיפיות אבל לא מצאתי משהו שמזכיר את הסגנון שהצגתי כאן. בלי קשר, תמיד כיף להכיר עוד מאיירים טובים.

למעלה