ביקורת

טלינה80

New member
ביקורת

בעקבות כל מיני שיחות שנחשפתי אליהן לאחרונה בנוגע לתוכנית "בייבי-בום" , הוצאתי את הכעס שלי ברשומה חדשה בבלוג.
אשמח אם תגיבו.
(בנתיים 2 חברות לא עברו אובדן אמרו לי שלדעתן אני טועה בביקורת שלי. שהתוכנית עוסקת בלידה תקינה והביקורת שלי היא על ראלטי).

מה דעתכן?
http://www.tapuz.co.il/blog/net/userblog.aspx?foldername=mytwins

מחזקת אותך ואת הכתיבה שלך

מסכימה עם כל מילה, מבינה כי מי שלא עברה את זה (כמו חברות שלך) אולי פחות תבין.. אני בחרתי לא לראות את התוכנית הזאת בדיוק מהסיבות שציינת. חוץ מזה אני מעריצה אותך על הבלוג שכתבת מההתחלה, קראתי הכל יום אחד וריגשת אותי מאד, תודה לך

namnum

New member
הוצאת לי את המילים מהפה...

כל-כך נכון כתבת. אני לא מסוגלת לראות את התוכנית הזו ואפילו לא את הפרומו.
מכעיס אותי שזה הופך לידה תקינה לממוסחרת ולא מוערכת.
ודבר נוסף - הנושא של לידה שקטה כל-כך לא מדובר ומתוקשר. אני יודעת שאני כותבת עכשיו מתוך הכאב הפרטי שלי, אבל זה כל-כך חסר רגישות לשדר את התוכנית הזו ואת כל מיליוני הפרומואים האלה, מישהו חשב מה זה עושה לכל אותם אמהות ואבות שאיבדו עובר שטרם נולד או תינוק שכן?
כבר כמה שבועות שאני מסתובבת עם התחושה הזו בלב. תודה שאיפשרת לכעס שלי לצאת...

טלינה80

New member
מה שענו לי

מה שכתבת על חוסר הרגישות לשדר תוכנית כזו- כך גם אני הרגשתי בהתחלה, אבל אז החצי, שהוא מאוד רציונלי, אמר לי שהם לא התימרו לעשות תוכנית על לידה וכל היוצא בזה, אלא רק לתת הצצה לחדר לידה רגיל.
וכמו שאמרה לי חברה- שאם יעשו תוכנית על ייעוץ זוגי לפני גרושים, ואישה שהתגרשה תגיד שזה חוסר התחשבות בה.
יש בזה משהו נכון...
אבל זה רק עזר לי למקד את התחושה והכעס שלי לכיוון הזילות (זול) שהציבור נותן ללידה. שיש גבול למציצנות. בדיוק כמו האח הגדול, לצורך העניין. אז אותה חברה אמרה לי שכשהקרינו סקס באח הגדול לא התרעמתי. אמרתי לה שנכון, אבל כל אחד בוחר את מה שחשוב לו. וזה מספיק חשוב לי כדי לגרום לסביבה שלילהתחיל לחשוב. ואם אשפיע על מישהו אחד, אהיה מסופקת.

למעלה