ביקורת

haddar

New member
ביקורת

שלום, אשמח לקבל ביקורת מיודעי דבר ומחובבים על סידרת מודעות ליין שנעשתה כשיעורי בית, וגם הצעות שיפור תתקבלנה ביותר משמחה. תודה

haddar

New member
../images/Emo7.gif כמו להסביר בדיחה, רק יותר גרוע

הרעיון הוא להתמקד באירועים מאוד רגשיים בחיים שלך, שמהם אתה זוכר רק את היין.

prilit

New member
הי הדר

זה נראה לא רע בתור התחלה. דעתי על העיצוב: התמונה קצת כהה ואין שוליים בצדדים (המלל צמוד לקצות הדף). דעתי על המלל: הראשון ברור ומרגש. השניים האחרים לא ברורים.

מעניין

העיצוב מאד נחמד, אם כי הפונט טיפה מציק. הייתי בוחר פונט יותר עדין. לדעתי אם את מחפשת ביקורת עיצובית כדאי לך להציג את העבודה גם בפורום עיצוב גרפי (או שעכשיו קוראים לו בעצם תקשורת חזותית נדמה לי).

haddar

New member
היי

אני לא מעצבת, אין לי שום מושג בעיצוב העיצוב הוא רק "סקיצה" ולא המטרה. חיפשתי דווקא ביקורת על הקופי והקונספט - באתי לפורום פרסומות אחרי הכל.

נכנס יין- יצאה עבודה נחמדה בסך הכל

תשמעי, בעיניי עבודה יפה מאוד בסך הכל. הקונספט אם אני מבין אותו נכון הוא שבכל האירועים הגדולים והמשמעותיים בחיים, היין מלווה אותנו ואם יש לו תפקיד כל כך חשוב, הוא חייב להיות יין טוב (אוקיי, אז קצת פיתחתי לך את הקונספט). הכותרות מעבירות היטב את הרעיון, הבעייה שלי היא עם הסלוגן, עם הפתרון. לדעתי, הסלוגן שלך צריך להיות קצת יותר צנוע, הרי מה שאנו זוכרים מהמצבים האלו הוא לא רק את היין ואוי ואבוי לנו אם זה מה שאנחנו זוכרים. כדאי לך להדגיש יותר שהיין נמצא שם וכמה חשוב שהיין יהיה מכובד כמו המעמד. עוד דבר, השימוש במילה נזכור, יזכור וכו´ הוא מעט בעייתי במדינה כמו שלנו, הייתי משתדל למצוא מילה יותר נעימה אם כי זה לא הכרחי. אה וברוכה הבאה לפורום

haddar

New member
וואלה, איך לא חשבתי על זה

ואגב, הפיתרון הוא הקונספט. אני לא מנסה לומר ש"יין מלווה אותנו בכל אירוע חשוב בחיים" זה גם לא מעניין. היין הספציפי הזה (שכמובן, לא קיים) מתעלה על האירועים עצמם.

למעלה