ביקורת -spiderman -buzzing beetle

bellyboy

New member
ביקורת -spiderman -buzzing beetle

היום הלכתי לפנק עצמי אחרי שקרעתי תתחת שלושה ימים(ציור קיר בחיפה) אז יש קצת כסף אפשר קצת לבזבז,אז פינקתי עצמי בדמות חדשה שקרצה לי מהמדף כבר הרבה זמן: toy biz-spiderman-buzzing beetle with lights,fluttering wings & missile launching action marvel enterprises 2005 מחיר :59.90 ש"ח הוא ממש מגניב אז החלטתי לכתוב עליו ביקורת ... אז הנה לכם.

bellyboy

New member
נתחיל

הדמות היא בגודל כ "7 בצבעים של ירוק בקבוק וסגול מטאלי מראה כללי: דמות מאוד מרשימה לעין,צבעים הולמים ההעמדה מעולה בהחלט עונה על המושג action figure כי יש לה המון אקשן. יש צורך בהרכבהה קלה,חיבור הכנפיים האחוריות(תכלת שקוף) וחיבור כנפי המגן (סגולות). בצידה האחורי של הדמות ישנו כפתור מתיחה קטן שאיתו מותחים את הכנפיים האחוריות שרוטטות ומפעילות גם את האור שנדלק בתוך הקסדה של הדמות,שני חצים בצידי הידים נורים בלחיצת כפתור. מופעל ע"י שלוש סוללות ציון סופי למראה כללי 9 אקסטרה מגניבות ומלא אקשן... צביעה: למען האמת במראה ראשון הצביעה נראת מעולה אך במבט שני מתגלים פגמיה. הירוק נצבע בצביעה מאוד מזלזלת בטכניקה שנקראית רגינג(ragging) יענו סמרטוט,טובלים את פיסת הבד בצבע וטופחים קלות על במשטח מה שמשאיר נגיעות צבע עדינות(עלק) על המשטח ו"אמור להשאיר מרקם רנדומלי המחקה מתכת,החלקים הירוקים הפ חלקים ונראה שהפועלים הסינים היו עייפים וזילזלו בעבודה. שאר החלקים הסגולים נצבעו בטכניקת וואש(wash) מריחת צבע אחידה ומחיקתה לצורך הכנסתה לחריצים ולמראה מיושן.בחלקים הסגולים נעשה וואש בצבע מתכתי קרמי(פנינה) והגימור מקנה לחלקים הסגולים מראה מתכתי ומשובח ע"י טקסטורה משכנעת של משושים בפלסטיק עצמו. הטילים נצבעו באדום צהוב הרגיל לחמראה של טיל בתנועה. מגיני הכתף הירוקים נצבעו בירוק בהיר יותר בצביעת רגינג ונראים טוב יותר בזכות טקסטורה של עיגולים על מגיני הכתפיים. בראש ישנם 6 מכתשים קטנים וקעורים האמורים לשמש כעיני החיפושית ונצבעו בירוק מבריק -תוצאה משכנעת מאוד. קצות האצבעות נצבעו בכתום צהוב-כנראה שהוא יורה מקצות האצבעות. סיכום-הייתי משקיע בטקסטורות או בגימורי צבע במקום בצבעים בשיטות השמה שונות. מראה מאוד משכנע והתאמת צבעים מעולה ציון סופי לצביעה 7.5

bellyboy

New member
מפרקים

לדמות יש המון מפרקים טובים ואפשריות מגוונות להעמדה מרשימה בהחלט בידיים יש לו 9 מפרקים מפרק כפול בכתף מאפשר תנועה לצידי הגוף ותנועה לקדימה(לא מפרק כדורי) המפרק הוא כדורי אבל מחולק לשני צירים מפרק בשריר האמה-מפרק 180 מעלות היד יכולה להסתובב על ציר מלא. מפרק במרפק מאפשר תנועה של יד מושטת עד יד סגורה ב90 מעלות מפרק כף יד כפול מאפשר תנועה לכיפוף פרק היד לגם לסיבוב על ציר מפרקי כף יד לשלוש אצבעות.

bellyboy

New member
מפרקים -המשך

מפרק ראש מאפשר תנועה סיבובית של 180 מעלות ומפרק צוואר מאפשר תנועה קדימה. מפרק בטן 180 מעלות מאפשר תנועת ציר מלאה. רגליים: בכל רגל יש 7 מפרקים מפרק אגן כפול מאפשר תנועה צידית וקדמית(זהה למפרק בכתף) מפרק ברך כפול מאפשר תנועה רחבה בברכיים (מעולה להעמדות הירואיות) מפרק קרסול מאפשר תנועה של 40 מעלות מפרק בהונות מפרק שמאפשר לשתי האצבעות ברגל תנועה של 90 מעלות

bellyboy

New member
תקריב ראש

כשמפעילים את רטט הכנפיים נדלק האור בתוך הקסדה שלמראית עין נראת סתם פלסטיק כתום ושקוף. אך כשנדלק האור נחשפים פניו של החיפושית ומתגלה הטבעה הפוכה בפלסטיק היוצרת אשליה של פנים בתוך הקסדה. בעיניי פשוט טריק מגניב בטירוף,צריך לראות בשביל להבין... ממש מרשים. ציון 10!!!!!!!!!!!!!!

bellyboy

New member
מבט אחורי

כנפים חיצוניות סגולות כנפיים פנימיות רוטטות תכלת שקוף

BIacKnight

New member
../images/Emo51.gifעל הביקורת../images/Emo45.gif

אני מאוד אהבתי אותה ,וגם את הביקורת.

bellyboy

New member
סיכום

מחיר:59.90 -מחיר הגון לא זול במיוחד- ציון 8 צורה כללית ואקשן: מלבד הצביעה ירוקה אחלה דמות פעולה ציון 9 מפרקים:סה"כ 35 מפרקים 9 בכל יד 7 בכל רגל ועוד 3 לראש ולבטן ציון 9 עמידות:עשוי פלסטיק קשה וכבד יש לי ספק לגבי מנגנון המתיחה והפעלה נוטה להתקלל במשחק יום יומי של ילד ציון 7 ציון משכולל 8 צעצוע מגניב ומרשים שווה לכל ילד אספן וקשיש אהבתי כן זו גולגולת של חולדה

Boone

New member
../images/Emo45.gif יצאת ../images/Emo47.gif אהבתי

אהבתי את הביקורת שלך, מאוד מקצועית ומפורטת. עכשיו אחרי כזו ביקורת גם אני רוצה, מאיפה יהיה לי גם?

ביקורת ממש טובה ומקיפה

בהחלט רכש נחמד ויפה תתחדש עדין לא ענית לי , הוא לא הופיע בסידרה אף פעם, הוא דמות שהייתה רק בקומיקס? יש משהו דומה לו של איזה חיפושית מעופפת במשחק גיים בוי שיש לי של ספידרמן

MajorWinters

New member
הקפצה../images/Emo105.gif

הידעת? כל הקפצה היא גם קישור אני אישית, לא התלהבתי מהדמות. יש לי איזו רתיעה מוזרה מדברים מטאליים, במיוחד במטאלי סגול, לא יודע להסביר את זה... בנוסף אני גם לא מת על דברים רובוטיים, והוא קצת רובוטי לדעתי. תודה על הסקירה.

למעלה