ביקורת SG1-GENERAL JACK O'NEILL AF

DVD10

New member
ביקורת SG1-GENERAL JACK O'NEILL AF

לכבוד ה- FREE COMIC BOOK DAY יצא AF מיוחד של GENERAL JACK O'NEILL מסדרת מדע הבדיוני STARGATE-SG1 בגרסת EXCLUSIVE. הדמות מגיעה בגרסת T-SHIRT והיא מקדימה את הליין הקרוב שיצא בזמן הקרוב ובוא סדרה שלמה של דמויות מהסדרה שעם כל אחד יגיע חלק מה-STARGATE כדי להרכיב אותו (משהו כמו סדרות המרוול לג'נדס). יש בתכנות עוד כמה ליינים עתדיים. הדמות של גנרל אוניל היא בעלת הרבה ארטיקלולציה לעומת דמויות מקפרלן אבל למרות האיכות הגבוה שלה היא לא איכותית כמו מקפרלן אבל ממש ברמה גבוה, בעל מפרקים בידיים וברגליים אבל כף היד לא ממש מותאמת לכל הנשקים (לדוגמא את שני הנשקים ביחד לא הכי מוחזקים טוב אבל אפשר להסתדר). הראש מפוסל יחסית טוב אבל בגלל שיש את התמונה על האריזה אתה לא הכי מרוצה, עם לא היו נותנים איתו תמונה אני בטוח שהקונה היה יותר מרוצה. גנרל ג'ק אוניל מגיע עם 4 אביזרים נלווים:
רובה P-90.
אקדח של הגאולד ZAT-NACATLE (או בקיצור ZAT) - משתק בייריה הראשונה, הורג הירייה השניה ומאדה את הגוף בירייה השלישית .
GDO (מכשיר שלפני שרוצים לעבור דרך הסטארגייט ולא להימרח שחוזרים בחזרה לכדור הארץ בגלל הקשתית שמגנה מפני פולשים וחפצים לא רצויים אחת יחידות הסטרגייט או אחד הידידים מקיש עליו את הסיסמה המעודכנת ובעזרת גלי רדיו מי שאחראי ליד לוח הפיקוד מחליט האם לפתוח או לא לפתוח את הקשתית.
מכשיר קשר. ה ACTION FIGURE מגיע בתוך שקית פלסטיק ומעליה מחובר מעיין כרטיס (שבתמונה ליד הדמות) ולא בתוך מארז CLAM SHELL או על גבי כרטיס או בתוך קופסא שרוב הדמויות מגיעות בו היום כי זו מעיין דמות מתנה שמחלקים לכבוד ה FREE COMIC BOOK DAY על קניה של כמות גדולה באותו יום (אבל בארץ היא עלה כסף והגיעה בכמות מאוד מאוד מצומצמת ואזל מהמלאי). מצורפת תמונה שצילמתי. לעוד פרטים/ביקורות ולכל מי שמתעניין הACTION FIGURES אתם מוזמנים להיכנס לפורום שאני מנהל בנושא ההייד פארק,

מ א ג ר ט

New member
רגע-

אלו הבובות שדיברתם עליהן לפני כמה חודשים? כמה זה יעלה לנו? אני מקווה שלא הרבה..

DVD10

New member
תראה,

הדמות הזאת הגיע לקומיקזה במספר מצומצם מאוד (אולי 8 דמויות) ואזלה מהמלאי). זאת דמות זהה בגודל לדמויות מהסדרה שתצא בעתיד אבל הדמות הזאת היא עם T-SHIRT ותא כמו הדמויות שיגיעו עם מדים וכו.. והם לא בובות הם ACTION FIGURES. הנה תמונה של כל הדמויות שיצאו: שורה 1 מלמעלה-סדרה 1. שורה 2 מלמעלה-סדרה 2. שורה 3 מלמעלה-דמויות מיוחדות לכנסים ולכ מיני אחרות.

סלמאק

New member
מה עם השער הזה בתמונה?

מתי זה יגיע לארץ? אני חייב לשים יד על הדבר הזה!

Iced Hammer

New member
זה כל החלקים שמגיעים

עם הדמויות מהסדרה הראשונה שעוד לא יצאה. עם כל דמות יגיע חלק ... שביחד יעשה את כל השער.

nzkiwi

New member
דווקא את ג'ק הם לא מצליחים לעשות...

כמו שצריך. הדמות שלו דומה קצת ל"בוש" גם בפנים וגם בשיער. ממתי יש לו שביל בצד??? הכי ריאליסטי נראת הדמות של טילק, במיוחד זאת עם המדים הירוקים של SG1.

neboris

New member
עזוב את המרפק

בתור אחד הבעלים הגאים של בובה כזאת אני יכול להעיד על פרט פיזיולוגי יותר מוזר - הברכיים שלו מסתובבות סביב ציר הרגל ולא מתכופפות. בכלל, המפרקים זה לא הנקודה החזקה של בובות כאלה. יו, גיליתי עכשיו שאפשר להזיז את הראש שלו וגם לסובב אותו באיזור המותניים (אני מקווה שלא תספרו לאף אחד שאני משחק בבובות).

neboris

New member
אני מודה

פעם דיברנו על קבוצות תמיכה למכורי סטארגייט אנונימיים, אז: שמי בוריס, אני בן 27 ויש לי בובה של ג'ק או'ניל.

סלמאק

New member
אנחנו אוהבים אותך, בוריס../images/Emo201.gif

(ואל תדאג, סודך שמור איתנו
)

Iced Hammer

New member
ביררתי עכשיו בקומיקאזה

והם הצליחו להשיג עוד כ 2-3 דמויות.. אז כל המעוניין מוזמן להגיע לחנות.

למעלה