ביקורת

royb12

New member
ביקורת../images/Emo70.gif

תכףאני אעלה 2 סקירות (כי אין יותר מתמטיקה
) הלכתי על שתי אלבומים שהפעם אין בהם טיפת R&B והם די דומים טריפ של סופי ואקס של קיילי, שני האלבומים הם בסגנון הפופ-אלקטרו,שניהם קיטישים דביקים וכמו שגוון הגדירה Bubble Pop Electric, אה וגם לשניהם הייתה בחירת סינגלים גרוע.

royb12

New member
Sophie Ellis-Bextor Trip the Light Fantastic

האלבום שלה היה אחד המצופים בבריטניה ב2007 והגיע למקום 8 בהזמנות מוקדמות עוד לפני שנשלח בכלל סינגל, סופי הצילחה להשיג לעצמה מעמד של מלכת רחבת הריקודים (באנגלית זה נשמע יותר טוב) אחרי האלבום הראשון שלה והלהיטים הגדולים "רצח.." ושיתוף הפעולה עם ספילר היא הייתה הדבר החם...ואז היא שיחררה את האלבום השני שאגב היה אחד האלבומים הגרועים ששמעתי ואז כמו כל אומן שסובל מתסמונת האלבום השני היא לקחה הפסקה גידלה ילד וחזרה. האלבום לא עמד בציפיות וכדי לכפר על הרווחים רצו להוציא אלבום אוסף אבל העניין בוטל... האלבום יכל להצליח אבל הסינגלים שהתשחררו ממנו היו 'הפחות טובים באלבום'. חלש: The Distance Between Us-מרדים..והקצב של השיר קודח Love Is Here- ההתחלה נותנת תחושה של שיר קיצי כיפי פופי ולהיטי..אז למה הוא תחת חלש...כי הוא לא נגמר,הבתים מתגלים כנמתחים. והגשר לפיזמון חוזר כל כך הרבה פעמים
יותר מהפזמון נראה לי...כאב ראש אחרי 2 דקות
What Have We Started?-סופי לא ממש מצטיינת בשירים איטיים..השיר הזה לא מוכיח ההפך... בינוני: Me and My Imagination-הבית הראשון נחמד אבל השיר לא מתקדם לאף מקום לקראת הפזמון יש הרגשה שמגיע פזמון מפוצץ ולהיטי ואז שומעים משהו דיי מלחיץ ויבש...כן מלחיץ...
טוב: New Flame-אני נשבע שהמגינה בהתחלה גנובה משיר של שלמה ארצי..לא זוכר איזה. בכללי השיר נחמד קליל לעומת כל שאר השירים שהזכרתי,לא משהו מפיל,אבל השיר דיי זורם. New York City Lights-לפי הביקורות שקראתי בבלוגים הרבה הכתירו את זה כלהיט הקיץ של האלבום, בעניי זה לא,אבל שיר נחמד מאוד. Only One-מהשירים שנתקעים..חמוד מזכיר משהו שרוקדים עם כוכבים (
) יאהב China Heart-לא קראתי את המילים אחד לאחד אבל ממה ששמעתי המילים די מעצבנות. לא מתאימות לקצב, בכל מקרה הפזמון הזה מדבק. מצוין: Today the Sun's on Us-סופי הצליחה לשיר שיר איטי ולא להרדים
בכל אופן זה אחד השירים שנקלטו אצלי, ההפקה פה באמת טובה וסופי לא נשמעת מתאמצת מאוד לשיר,ביחוד שהיא זייפנית לא קטנה. If You Go-להיט בריטי,הבתים די יבשים אבל הקצב מחזיק אותם ואז יש פזמון קליט ונחמד. If I Cant Dance-כמעט והשיר הכי טוב,היא צריכה לעשות עוד שירים כאלה. שיר מעולה שיכל להיות באותו מעמד של "רצח". השיר הכי מפוספס באלבום. מדבק-להיט מפוספס.
Catch You
-אומנם השיר לא הפך להיות להיט אבל זה היה די ברור,שטות להשתמש בו כסינגל ראשון. אבל הוא זכה במעמד השיר הכי טוב כי למרות כל זה השיר עדיין נשמע מעולה,הפקה טובה,לכל אורך השיר אין בו רגע משעמם ומיותר. לדעתי גוון יכלה להפוך אותו ללהיט. סינגלים שהיו צריכים להשתחרר,בסדר הבא: If I Cant Dance Today the Sun's on Us New Flame If You Go New York City Lights Catch You לסיכום:תסמונת הדיסק השני עברה,לפעמים חלקים מהשירים נשמעים משעמים ומיותרים אבל בכללי היא צריכה לקבל טופי על כל האלבום.
וחצי מנורות שתוכל להיתקל בהם. אז מה..תפסתם את האלבום?

ofirshai

New member
לא ממש אהבתי את האלבום הזה

השיר היחיד שאהבתי ממנו היה Catch You, שיר מצויין והמרענן הרשמי של הקיץ אז שהיה מלא בכל מיני מטריות למינהן
... בהתחלה לפני ששמעתי את האלבום היו לי הרבה ציפיות. אומנם הכרתי את סופי רק מסינגלים, אבל שקראתי את הכותרות של השירים באלבום ציפיתי לשחזור של הסינגלים הראשונים שלה בימיה כמלכת הקרח של רחבת הריקודים, ולצערי היא איכזבה בטירוף. השירים משעממים ולא מתפתחים לשום מקום, והיא קצת איבדה את הטאץ' של מלכת הקרח (חוצמה CY). האלבום הבא של סופי יהיה המבחן שלה האם היא סתם זמרת של אלבום אחד מוצלח ועוד כמה שירים נחמדים, או שהיא באמת ראוייה להישאר...

royb12

New member
האלבום הראשון שלה גם לא משהו..

אולי עוד 2 שירים טובים בלחץ מלבד הסינגלים. נקווה שבאלבום הבא היא תככב..ושתוור על שתי השירים החדשים (האוף ואון ,והשיר השני עם הכותרת הארוכה שנתונת הרגשה כיאלו בא שיר מעולה אבל מסתבר שלא)

ofirshai

New member
אוקיי אז אני אוותר על להעביר עליו בדיקה

יש לי אותו איפשהו על המחשב אבל עכשיו שאמרתי אז אני פשוט אזרוק אותו לסל המחזור....

ofirshai

New member
ולגבי 2 השירים החדשים

אוף אנד און הוא נחמד, אבל כמו שפירסמתי פה אז הוא שיר במקור של רוזין מרפי מהאלבום האחרון שלה שדלף לאינטרנט, ולדעתי היא מבצעת אותו יותר טוב והוא גם יושב עליה ככה יותר. לגבי הארטברייק, אני אף פעם לא חיבבתי הפקות/רמיקסים של הפרימייסונס (למעט המיקס הנחמד שהם עשו לסולאנג') וגם השיר הזה שהם הפיקו לא ממש עושה לי את זה...

אחלה אלבום, נטול התייחסות למרבה הצער.

יש כמה פילרים, אבל אני לא יכול לכעוס. הדירוג שלי: If You Go
השיר הכי טוב שלה
Catch You Me And My Imagination Can't Have It All (בונוס בבריטניה) Today The Sun's On Us

royb12

New member
Kylie Minogue-X

קיילי...אהבה באלבום הזה להציג את עצמה כדיוות פופ זקנה אבל שורדת,יכול להיות שלא אהבו את האמירה הזאת ולא טרחו ממש להתייחס אליה,או בגלל העיתוי הגרוע שבו השתחרר האלבום,לדעתי זה בגלל שכולם ציפו שאחרי בודי לווניג' החלש קיילי תבין שהיא צריכה עוד פיבר ותשחרר משהו דומה. אז האלבום העשירי שלה לא כל כך מוכר אבל היא ממשיכה למכור כרטיסים.יפה לה. חלש: No More Rain-זה השיר שכולם מדלגים עליו בשמיעה. זה בגלל שהוא מעצבן, כלומר מעצבן כמו יתוש שמתעופף מסביבך. Cosmic-בהתחלה חשבתי שזה טוב,שיר איטי שנחמד לסיים איתו את האלבום אבל הפזמון הורס,נשמע כמו פס קול גרוע לסרט רומנטי. בינוני: Heart Beat Rock-מדברים על באבל פופ של גוון...זה נשמע כמו גירסא צולעת של השיר הזה. יש בזה קצת משהו להיטי וכיף לשמיעה..אבל עדיין לא משהו. The One-חמוד. נלקח ממרתף שנות ה-80 שלה. Sensitized-מהשירים שתמצא את עצמך שר את הפזמון אבל לא מבין למה..מהשירי קקה שנתקעים. אגב לא יודע למה הוא הזכיר לי בוקרים ואז עלה לי דונט טל מי של מדונה...מסרים סמויים
טוב: All I See-זה לא שיר שאני שומע,זה לא מהשירים שאני אוהב אבל בכל זאת קיילי הצליחה לשיר שיר איטי ולא ממש אלקטרוני כמו שצריך רק על זה אני שולח לה טופי. Stars-שיר דביק
. אני לא מת עליו אבל הוא נחמד Wow-שיר מצחיק.ואוואואואואואואואו. מצוין: 2 Hearts-אף אחד לא ציפה שהיא תעשה שיר כזה..והאמת זאת הייתה בחירה גרוע לסינגל ראשון,שיר שנשכח מהר אבבבבל, הוא מצוין בתור השיר הפותח את האלבום וסתם כרצועה לשמוע. Nu-Di-Ty-מגניב.השיר גובל בין משחק מחשב לבין שיר, אבל להישמע כמו רובוטים זה הדבר הבא
נראה לי שאלה שהפיקו את טוקסיס הפיקו גם את זה..בכל אופן זה הפקה מעולה. In My Arms-שיר ממכר,הקלי מזכיר לי קליפ אחר שלה עם כמה קייליות (נראה לי יש לה כמה כאלה). שיר שלא נמאס לשמוע. Like a Drug-כמעט השיר הטוב באלבום.ויכול להיות שאני טועה והוא השיר הכי טוב..לא ממש החלטתי. השיר נשמע כמו רצועה מודרנית של פיבר-מה שהופך אותו לאהוב מאוד בקרב אוהבי קיילי. פופ במיטבו.
Speakerphone
-קיילי שיחקה אותה פה. היא הצליחה למתן את הרובוטיות שיש באלבום הזה לבין פופ רגיל. אומנם הוא לא טוב בהרבה מ'כמו סם' אבל השיר יכל בקלות להפוך ללהיט. יש סיכוי שהוא עוד ישתחרר. סינגלים שהיו צריכים להשתחרר,בסדר הבא: Speakerphone Like a Drug In My Arms Wow Nu-Di-Ty

royb12

New member
שחכתי את שורה התחתונה../images/Emo70.gif

שורה תחתונה: יכלה להיות לה שנה טובה... זה דורש אבל היא מקבלת
איקיסים שבאופן אירוני זה אחד לכל אלבום שנכשל לה. זהו עכשיו ממממש סיימתי

ofirshai

New member
אחלה ביקורת

כמה נקודות: - אני חושב שהסיבה העיקרית שהאלבום הזה נכשל זה ריבוי הסגנונות (אלקטרו, דיסקו, אייטיז, R&B) והבעייה שהיא לא בחרה לעצמה מפיק אחד ראשי ועוד כמה מפיקים צדדיים כדי שהאלבום ייצא אחיד ולא מפוזר... - בודי לאנגוויץ' הוא אלבום מעולה, יש בו כמה ממתקי אלקטרו-פופ מצויינים, ביינהם הסינגל המוביל Slow. אהבתי את האלבום הזה יותר מפיבר, אומנם בפיבר היו סינגלים חזקים אבל שאר האלבום החזיק בקושי. - No More Rain שיר נחמד מאוד, היא עושה בו מחווה לRay Of Light של מדונה, וזה השיר השקט הכי טוב באלבום. דווקא השירים שאני תמיד מדלג עליהם הם סינסטייזד, סטארס, דה וואן וקוסמיק. - HBR שיר חמוד לסוגו, הפקה מצויינת של קלאווין האריס, חבל שהיא לא לקחה אותו כמפיק מרכזי של האלבום ואז הוא היה יכול לצאת טוב יותר. - נודיטי הוא אכן הפקה של bloodshy & avant הגדולים (מי שהפיקו את רב הסינגלים של בריטני מאז טוקסיק), ואם בריטני לא הייתה עושה את זה בבלקאאוט גם הייתי חושב על לקחת אותם כמפיקים מרכזיים (וכמובן לשחרר את השיר הזה כסינגל) - WOW וAIS סתמיים ובחירות גרועות לסינגלים. - IMA שיר מצויין, והקליפ שאתה מדבר עליו עם הרבה קיילות זה Confide In Me, כנראה השיר הכי טוב שלה לבד (שיתוף הפעולה הכי טוב שלה זה Where The Wild Roses Grow עם ניק קייב) - ספיקרפון באמת שיר טוב (גם הפקה של B&A) אבל הוא לא כזה סינגלי. הוא נחמד בתור שיר למעריצים כזה. - LAD הוא השיר הכי טוב באלבום, ולא ספק חייב להיוצ סינגל (הבנתי שהיא עושה אותו דבר כמו שהיא עשתה עם IMA וWOW עם LAD וTO) - הרבה אנשים לא התחברו ל2H, אני דווקא ממש אהבתי את ההפקה והביצוע שלו. וכמו שאני תמיד אומר, אני אוהב את הכתיבה שלך....

royb12

New member
פיבר באמת גרוע

חוץ מהסינגלים שאר השירים זה כאב ראש..אבל הסינגלים הם באמת שירים מעולים. אני מסכים שבאמת האלבום מפוזר מבחינת סגננות גם התדמית שלה באלבום הזה לא הייתה מבריקה,בהתחלה היא הייתה דראג אחר כך מסטיק מלון ואז סוג של סאדו.. לא ידעתי No More Rain זה מחווה למדונה..אבל בכל זאת זה שיר רע. בכל אופן עכשיו ראיתי שזה רשמי שדה וואן הוא סינגל רשמי אז האלבום גמור..

אלבום חלש יחסית, מבחינת אהבה

אני אוהב את In My Arms, Speakerphone ו-The One. יש עוד כמה חביבים אבל לא ברמה שאני מאזין להם הרבה, ובכלליות - אלבום של 2 כוכבים.

ofirshai

New member
אתה לא אוהב את LAD?

הוא אחד החזקים אצל כמעט כולם, הוא וIMA...

גמאני אוהב תביקורות שלך ../images/Emo13.gif

לא ממש האזנתי לאלבום של סופי ובקשר לאלבום של קיילי אהבתי רק את 2HEARTS ולייק א דראג אז אני לא ממש יכול להביע דעה. אבל אני אשמח לראות עוד ביקורות שלך:)

למעלה