ביקורת

ביקורת../images/Emo122.gif

לא תמיד נחמד לשמוע ביקורת מהמישפחה הקרובה ומהחברים, על אחת כמה וכמה בעבודה מהבוס או מחברים לעבודה
.
באיזו מידה אתם רואים את עצמכם רגישים לביקורות
איך אתם מתייחסים לביקורת
האם אתם מקבלים ביקורת בונה או שאתם ישר נעלבים ולא מתייחסים
האם נוהגים לבקר אתכם הרבה
האם אתם טיפוסים שמבקרים אנשים אחרים
האם אתם טיפוסים ביקורתיים כלפי עצמכם
כיצד אתם נוהגים לבקר אנשים אחרים
האם אתם רגישים או קוטלים
כיצד הייתם רוצים שיעבירו עליכם ביקורת
האם ניפגעתם אי פעם מביקורת בונה אמיתית שהועברה בצורה שלילית
יום ניפלא ומוצלח לכולם

בוקר טוב

רגישה, אבל אוהבת לשמוע איך אתם מתייחסים לביקורת
יוצאת למסע מהיר של פיענוח לסיבה לביקורת ולאיכותה כדי לדעת איך להתייחס אליה האם אתם מקבלים ביקורת בונה או שאתם ישר נעלבים ולא מתייחסים
גם אם זה מדגדג לי ברמה הרגשית, אני תמיד מתייחסת, בייחוד אם אני יודעת אם נאמרו דברים נכונים האם נוהגים לבקר אתכם הרבה
לא במיוחד , לא בצורה משמעותית האם אתם טיפוסים שמבקרים אנשים אחרים
באופי שלי אני מאוד ביקורתית (זו לא אשמתי אני מזל בתולה
) אז יש לי המון ביקורות כל הזמן על הכל ובעיקר כלפי עצמי, אבל לא תמיד משמיעה.. | האם אתם טיפוסים ביקורתיים כלפי עצמכם
מאוד מאוד כיצד אתם נוהגים לבקר אנשים אחריםהאם אתם רגישים או קוטלים
משתדלת להיות רגישה, אך לצערי הרבה פעמים קוטלת כיצד הייתם רוצים שיעבירו עליכם ביקורת
בלי לגמגם ובלי לפחד ממני, אם אתה חושב שיש לך מה להגיד, פשוט תגיד..שונאת שהולכים איתי סחור סחור ופוחדים לפגוע ומייפייפים את הביקורת... האם ניפגעתם אי פעם מביקורת בונה אמיתית שהועברה בצורה שלילית
לא זוכרת אם ממש נפגעתי, אבל קיבלתי כאפות מציאות פה ושם, בדיעבד תמיד הכל לטובה

../images/Emo26.gif

אין לי בעיה לקבל ביקורת. מה שחשוב לי שתהיה עיניינית ובונה.
. שתאמר בצורה יפה ולא פוגעת.
איך אתם מתייחסים לביקורת
ביקורת זה חשוב, השאלה היא באיזה מינון ובאיזו תכיפות. בנוסף חשוב שתהייה אמיתית ובונה.
האם אתם מקבלים ביקורת בונה או שאתם ישר נעלבים ולא מתייחסים
אני מקבלת ביקורת בונה בזרועות פתוחות. בנוסף אני לוקחת לתשומת ליבי המלאה את הנאמר, ומנסה לתקן אם אפשר.
האם נוהגים לבקר אתכם הרבה
לא
האם אתם טיפוסים שמבקרים אנשים אחרים
לפעמים.
האם אתם טיפוסים ביקורתיים כלפי עצמכם
מאוד
כיצד אתם נוהגים לבקר אנשים אחרים, האם אתם רגישים או קוטלים
אני מנסה להיות רגישה עד כמה שאני יכולה.
כיצד הייתם רוצים שיעבירו עליכם ביקורת
ברגישות אך בתימצות עובדתי כן ואמין.
האם ניפגעתם אי פעם מביקורת בונה אמיתית שהועברה בצורה שלילית
כן
אני טיפוס מאוד רגיש.

dudusch

New member
בתור חדש גמני אענה...

מאחר ואני מקבל הרבה ביקורת (לפעמים יותר מדי
) פיתחתי איזושהי עמידות. עדיין, התחושה לא נעימה כשמצביעים לי על נקודות שכשלתי. איך אתם מתייחסים לביקורת
מנסה לקחת אותה בהקשר בו נאמרה, להוריד אי אלו "סיפורים ותירוצים" ולראות אם מה שאמרו אכן תופסים. האם אתם מקבלים ביקורת בונה או שאתם ישר נעלבים ולא מתייחסים
אני לא ממש נעלב מביקורת, זכותו של אדם לדיעה, ואם החלטתי שהביקורת אכן בונה אני משתדל ליישם אותה. האם נוהגים לבקר אתכם הרבה
בעבודה מבקרים אותי די הרבה (כמעט על כל דבר). זו אחת הסיבות שאני מת לעזוב... האם אתם טיפוסים שמבקרים אנשים אחרים
אני משתדל לא לבקר ולא לשפוט אחרים. לא תמיד זה מצליח. האם אתם טיפוסים ביקורתיים כלפי עצמכם
כן. נוטה לקחת טעויות של עצמי, לנתח ולחפור לעיתים יותר ממה שנחוץ. כיצד אתם נוהגים לבקר אנשים אחרים האם אתם רגישים או קוטלים
אני משתדל להיות מבקר מנומס, לראות איך הביקורת יכולה להתפרש אצל הצד השני והאם היא תשיג את המטרה (האם הוא מוכן לקבל אותה בכלל). כיצד הייתם רוצים שיעבירו עליכם ביקורת
שיאמרו דוגרי את הדברים בפנים, למרות שזה כואב לפעמים ואף פעם לא נעים, עדיף לדעת איפה עומדים... האם ניפגעתם אי פעם מביקורת בונה אמיתית שהועברה בצורה שלילית
כן.

וואו../images/Emo70.gifכמה שאלות...

אני אוהבת לקבל ביקורות בתנאי שהן טובות. מתייחסת לפחות טובות אך לא נעלבת. כן, אני ביקורתית - גם כלפי עצמי גם כלפי אחרים, משתדלת להעביר ביקורת בונה ואף פעם לא "קוטלת".

למעלה