ביקורת - 500 ימים עם סאמר

Master Stav

New member
ביקורת - 500 ימים עם סאמר

ההודעה בבלוג הבית הזמינה לסרט רומנטי, כמי שחובב קולנוע ניגשתי לבסיסי המידע לסרטים ברשת וקראתי קצת , השחקן הראשי אני פשוט לא מחבב....יש לו פרצוף של דמות מסרט מצוייר מה שעשה לו נהדר בסדרה מפגשים מהסוג האישי ( קומדיה טלוויזיונית מעולה ) ולא ממש קונה אותי בדברים שהם אינם קומים ....מה לפרצוף הקריקטורה הזה ולסרט רומנטי ? ובכל זאת משהו שם סיקרן אותי ....נרשמתי ואני שמח על כך ....

לא מסכימה בכלל

הסרט קיבל אצלי את הציון 4 (מתוך 100) רק בגלל שהשחקן הראשי חתיך. על מה הסרט? בחור פוגש בחורה. בחור מתאהב בבחורה עד מעל לראש. בחורה לא ממש. הבחור בונה מגדלים באוויר. הבחורה עוזבת. הבחור נכנס לדיכאון. הבחור נותן הרצאה קלישאתית בטירוף בעבודה שלו, מתפטר ויוצא לדרך חדשה. בחור פוגש בחורה חדשה... בקיצור, לא קומדיה ולא רומנטית. סרט סתם. מזל שהזמינו אותי, כי אם הייתי צריכה לשלם, הייתי מתבאסת נורא.

מעניין לראות ש- 95% מהבנות אמרו שהיה סרט

ולעומת זאת 95% מהבנים נהנו. מה זה אומר על הסרט הזה?

Master Stav

New member
זה לא אומר כלום

ומעבר לזה אני לא רואה איך הגעת לנתונים שאלתי 3 חבירםש היו שם והם אמרו היה בסדר נו סרט עם האישה , פקגשתי אנשים אבל הסרט ...לא היתי הולך אליו ישבו איתי 3 בנות ....כולן נהנו מאד מהסרט .... ולא זה לא סטטיסטיקה זו פשוט מה היה לידי לא יותר לא פחות

Master Stav

New member
תכנסי לבלוג שלי

תגלי מספרים אחרים לסטטיסטיקה שלך .... התסכלתי היום וחייכתי

נכנסתי ודווקא לא התרשמתי אחרת

רוב הבנות שהגיבו הן כאלה שלא ראו את הסרט ואחת שכן ראתה, אמרה שהיה משעמם.

אני נהנתי מהסרט למרות שלא פעם קיבלתי

סחרחורת מהמעברים. דוקא השחקן היה חמוד בעיני (עיני סבתא זקנות
). זהו, כולו סרט נחמד , לא צריך לטחון.

למעלה