ביקורת שלי על האלבום

sapir aloud555

New member
ביקורת שלי על האלבום

What Will The Neighbours Say של גירלז אלאווד. האזנתי לו.. אבל אני עדיין רוצה לקנות אותו, ואני אעשה כמעט הכל כדי להשיג אותו. מקווה שאשיג אותו החודש לפחות. ואני פשוט לא יכולה להפסיק להאזין לו!
הביקורת שלי: [הערה: כל הכתוב למטה הן דעות אישיות שלי ולא עובדות. +אני לא טובה כל כך בלכתוב ביקורת..אז אם זה ייצא מבולבל או לא קשור באיזה שהוא מקום..אז תבינו..חח].
על האלבום בכלליות: האלבום השני שלהן..יותר טוב מהראשון, לדעתי. האלבום דיי קצר לטעמי..היו צריכים להוסיף לו עוד איזה 3 רצועות לפחות.. נאדין שולטת ברוב האלבום..שומעים אותה הכי הרבה..באלבום הקודם שריל שלטה יותר..אני חושבת שהיו צריכים לתת לקימברלי וניקולה עוד קצת בתים. שרה נשמעת באלבום יותר מאשר באלבום הקודם. אלבום מאוד מגוון, ואני חושבת שכמעט כל רצועה ממנו יכולה להיות סינגל מצליח. רוב האלבום הלך על סגנון רוק-פופ שכזה, מה שגרם לי לאהוב אותו עוד יותר.
הרצועות:
The Show- שיר מצוין וממכר, דרך טובה להתחיל את האלבום.
ניקוד: 4 מתוך 5
Love Machine- שיר קליט, לא ממש מוסבר עם הז'אנר..אחד הסינגלים היותר טובים שלהן. ולא לשכוח..מהשיר הזה בכלל בא שם האלבום ;]
ניקוד: 5 מתוך 5
I'll Stand By You- בלדה מדהימה, אני שמחה שכולן קיבלו חלק בבתים. חידוש טוב, הרבה יותר טוב מהמקור..לדעתי, כמובן.
Jump- יותר מידי נחרש..אני חושבת שלא היה צריך להכניס אותו לפה. אבל אם זה מה שהמעריצים רצו- שיהיה. עדיין זה שיר מעולה..אבל מרוב ששמעתי אותו, הוא קצת..נמאס.
ניקוד: 3.5 מתוך 5
Wake Me Up- הוו..מעולה. מעולה. לא קליט, דיי כבד, אבל מאוד מיוחד. חייב, אבל חייב, להיות סינגל.
ניקוד: 6 מתוך 5
Deadlines And Diets- שיר איטי..פאנק כזה, [Funk] אחד הרצועות היותר טובות באלבום. הוא יותר מתאים להיות רצועת אלבום או בייסייד מאשר סינגל..
Big Brother- ממ..אפילו ששריל כתבה את השיר הזה, הליריקס מטופשים לדעתי..אבל אני חושבת שאיך שעבדו על השיר הזה מקפח על הליריקס הפושרים שלו..שיר טוב.
Hear Me Out- בהתחלה חשבתי שהוא דיי מתקתק מידי, אבל ככל ששמעתי אותו יותר גרם לי לאהוב אותו יותר. נכתב ע"י שרה, והיא נשמעת הכי הרבה בשיר..בחלקים מסיומים של השיר, הקול שלה נשמע דיי צורם.. שיר שקט..והחלקים הסופיים של השיר גרמו לי ממש לאהוב את השיר הזה, במיוחד הקטע של קימברלי.
Graffiti My Soul- סגנון מאוד שונה ממה שהן רגילות לעשות, R&B שכזה, אבל בצורה טובה. [ועדיין אפשר לשמוע את הגיטרות החשמליות ברקע] אחלה.
Real Life- גם סגנון שונה, דיי לא מוסבר..אני חושבת שהן שמעו יותר מידי אווטקאסט כשהלחינו את השיר הזה..חח, וקימברלי שרה פה דיי הרבה..אהבתי את הפזמון מאוד..שיר קליט.
ניקוד: 4.5 מתוך 5
Here We Go- עוד אחת מהרצועות היותר טובות מהאלבום. רק מה שמוזר פה..נאדין לא שרה בכלל, אפילו לא כקול רקע[!], גם השיר הזה..חייב להיות סינגל, הוא פשוט מתאים להיות אחד כזה.
Thank Me Daddy- נכתב ע"י קימברלי, המילים של השיר לא מובנות..אני לא יודעת מה היא ניסתה להעביר בשיר הזה, אבל זה אחד השירים שכששומעים אותם זה פשוט עושה כיף..מאוד סאונד אנדארגראונדי שכזה. אהבתי. רק מה שחסר פה- זה את קימברלי, היא כתבה את השיר, אני חושבת שהיה מגיע לה יותר בתים.
ניקוד: 4.5 מתוך 5
I Say A Prayer For You- אוו..שיר מרגש, גרם לי לבכות כבר 3 פעמים..נשמע קצת מגוחך..אבל כן.. [ואני בכלל לא אחת שבוכה משירים..]הליריקס שלו לעומת הרצועות האחרות שנכתבו ע"י הגירלז מאוד מובן..נכתב ע"י ניקולה, והיא נשמעת הכי הרבה בשיר. זה כמעט נשמע כמו שיר סולו שלה..שאר הבנות מצטרפות רק בפזמון, וגם זה קצת..אני חושבת שהיו צריכים לתת לשאר הבנות לשיר פה קצת יותר, אבל זה עדיין יצא מעולה.
100 Different Ways- דרך טובה לסיים את האלבום עם שיר דיי שקט, נכתב ע"י נאדין, והיא, כמובן, נשמעת פה הכי הרבה. הליריקס טובים, אבל חסרים לי בתים משום מה. אהבתי את הAye Aye Aye הזה שהן עושות בין משפט למשפט בחלקים מהשיר..שיר טוב, חבל שהוא רק רצועת בונוס לחלק מהארצות [כנ"ל ISPFY].
מילים לסיום: אלבום מומלץ, אני נותנת לו 5 מתוך 5. הייתי יכולה להמשיך עם זה לנצח, ואני בטוחה שאחרי שאשלח את ההודעה אזכר במשהו ששכחתי להוסיף.. למי שקנה, או שמע באיזו שהיא דרך- שיהנה. ולכל מי שלא..שידע שהוא מפסיד ;] לכל מי שקרא עד לפה..תודה :]

../images/Emo47.gif../images/Emo118.gif

בהחלט משכנע, אילו ציונים
חבל כמו שאמרת שלא משווקים בארץ.. מה הקטע?

../images/Emo41.gifאהבתי תביקורות שלך ושל ליאור

אני מחוברת עכשיו מהבי"ס........אכתוב בע"זה ביקורת משלי בבית, CYA

למעלה