ביקורת/רשמים על ה-D2, CX300 JBL REFERENCE 220

• פותח הנושא yo12
  • פורסם בתאריך

yo12

New member
ביקורת/רשמים על ה-D2, CX300 JBL REFERENCE 220

כאמור הזמנתי את הנגן ואת שני זוגות האוזניות. הנגן איכותי ביותר ולמרות שנקנה בארה"ב (B&H), תומך בעברית. אני מקווה שנפח ה-16GB יספיק לכל האוסף שלי. אם לא, אפשר להרחיב ע"י כרטיס SD. בנוסף קניתי כיסוי סיליקון מתאים ורצועת זרוע. האוזניות: ה-JBL הגיעו באריזה מושקעת (מין נרתיק עם אביזרים לאוזניות) החיבור מוזהב והחוטים עטופים בסיכוך מגן. ממש מושקע. איכות השמע- אכזבה! ואני משווה אותן ל-MDR-E818 של סוני שעולות כ-10$. נו, החלטתי לנסות גם את ה-CX300, שהומלצו בפורום. היום קיבלתי אותן. פחות מושקעות ומאובזרות מה-JBL ולאכזבתי עוד פחות איכותיות מהן. ממש חסרים התדרים הנמוכים. אני כנראה אשאר עם הסוני. אגב המכשירים של COWON לא מוכרים בארה"ב ולא ניתן למצוא אותם ברשתות הגדולות כמו BEST BUY או CIRCUIT CITY, אלא בחנויות מאד מסויימות כמו B&H.

מושו 21

New member
........

אתה בטוח ששמת את הJBL וה-CX300 כמו שצריך באוזן ? ואני יגיד לך למה אני שואל - האוזניות שהייתי איתן לפני הJBL שאני איתן עכשיו היו הסוני האלו - הן טובות מאוד - אבל אין מה להשוות בכלל בינהן ודווקא (!!) בתדרים הנמוכים. אלה סוגים שונים של אוזניות - הסוני מוציאות תדרים נמוכים בעוצמה גבוהה יחסית לתדרי האמצע והטרבל לעומת האוזניות האטומות שמוציאות מהתדרים הנמוכים עוצמה נמוכה (מכיוון שהן אוזניות אוטמות ולא כדאי שהן יוציאו את הבאסים בעוצמה חזקה מדי) - זה לא נוח, אבל תראה פשוט שכשאתה מכניס אותן לאוזן אתה מרגיש מעט וואקום ולא שומע מה שמסביבך (שהן אטומות כמו שצריך) - לי לקח כמה פעמים עד שהבנתי - אם אחרי שהנחת ככה את האוזניות וסידרת קצת את האקולייזר ואתה עדיין לא נהנה - זה ישמע לי מוזר מאוד.

yo12

New member
היום אנסה לתת להן הזדמנות נוספת.

אתקע אותן עמוק, עד שארגיש אותן במוח (-: ה-CX300 היו ממש אנמיות. גם עוצמת השמע בסוני כפולה מבחדשות.

yo12

New member
מר רוטשילד היקר, אם תמתין 12 יום...

ואתה נמצא במרכז הארץ, אני מוכן לתת לך לנסות ואם יתאים לך אמכור לך בחצי מחיר.

yo12

New member
אופסס... רוטשילד תתעלם בבקשה מהודעתי הקודמת.

ושוב. נסה את אילו של סוני הרגילות.

אני יש לי בעיה עם אוזניות כפתור

הן נורא מכאיבות לי , כך שאני חייב INEAR . בכל מקרה, ציפיתי אומנם להרבה יותר מהאוזניות , אבל אני לא מאוכזב בכלל כיוון שרכשתי אותן במחיר זול במיוחד ( ולא , לא מדובר בזיוף...).

יאיר B

New member
זה מעניין. מדברים כל כך הרבה על הסנהייזר האלה

גם בפורום הזה וגם באיפוד (סה"כ כולנו צריכים אוזניות) והבנתי שגם בקולנוע ביתי, אני לא ממש מבין. מצד שני, לא שמעתי אותם בעצמי מעולם. מוזר הסיפור הזה.

tweeg

New member
תגובה

א.הcx300 נשמעות לדעתי די גרוע שמקבלים אותם,אחרי burn in של 20/50 לדעתי הם נשמעות הרבה יותר טוב,ואני בספק עם זה פסיכולוגי הjbl לא שמעתי,אבל אני מאמין שזה אותו דבר ב.הבאסים נשמעים הרבה פחות טוב שהאטימה לא טובה נסה לשים את האוזניות יותר טוב,ולבדוק איזה אטמים יותר נוחים לך במעבר מאוזניות של עד 50 שקל שמדגישות באסים בכוונה לאנשים ש.... לאוזניות שמנסות לתת דיוק, הרבה אנשים מתלוננים על באסים גרועים הבעיה לא באוזניות אלא התרגלות של המאזין לבאסים. אם ממש מפריע לך,נסה להגביר את הבאסים בנגן/מחשב,ותראה שלאוזניות יש באסים

כן גם אני שמעתי את תקופת ההרצה באוזניות כאלו

לפי מה שהבנתי , אחרי חודש של שימוש בהחלט האיכות משתפרת - כך שאני מחכה ... =]

uriler

New member
תחבר אותן לנגן, שים את הנגן מחובר לחשמל, ותן

לו לנגן במשך לילה שלם... אתה כבר תרגיש בהבדל
אני אהבתי את ה CX שלי מהתחלה, אבל אחרי ה Burn in בהחלט היה שיפור. היום, אחרי שנתיים שימוש בערך - בכלל המצב נהדר

למעלה