ביקורת פורומית: Kelly Clakson - Breakaway

candyheart

New member
ביקורת פורומית: Kelly Clakson - Breakaway

הדגש|פינה חדשה!

בפינה זו (שלקוחה ברובה מפורום קאנטרי פופ),יוצג בפניכם אלבום של מסויים של זמר או הרכב פופ.כל שיר יהיה בהודעה חדשה לעצמו,ומה שעלכים לעשות זה בעצם דומה למה שעושים בביקורת - לדרג,ולכתוב את דעתכם על השיר.בסוף הפינה יוצב שאלון נחמד על האלבום שאתם יותר ממוזמנים למלא!

הפינה תיעשה,לפחות בהתחלה,עם אלבומים שאני לפחות משערת שרוב הפורום שמע,כדי שכמה שיותר יוכלו להגיב.אתם מוזמנים להציע גם רעיונות משלכם לפינה.

מה אתם צריכים לעשות
1.בכתותרת ההודעה דרגו את השיר מכוכב אחד(
) עד חמש.
2. כתבו את דעתכם על כל שיר.כל מה שעולה לכם בראש כמו בביקורת רגילה.

אז נתחיל עם אלבום שאני חושבת שרוב הפורום שמע:

Kelly Clarkson - Breakaway

תאריך יציאה: 30 בנובמבר,2004

מס' רצועות: 12

אורך האלבום: 44:47 דקות

נתחיל!

candyheart

New member

התחלה לא כל-כך אופטימית,אבל באופן מוזר זה כנראה השיר הכי פחות אהוב עליי בכל האלבום.הוא מאוד אהוב,זכור לי שגם כאן,אבל אף פעם לא הצלחתי למצוא בו עניין. מרגיש לי יבש ולא מתפתח.המילים נחמדות אבל לא גורמות לאיזשהו רגש.

אולי הבעיה היא אצלי - אך זה פשוט שיר שלעולם לא התחברתי אליו,וכנראה שזה כבר לא יקרה.

I Remain

New member
וחצי

אני אוהב מאוד את המילים של השיר הזה ואוהב מאוד את הביצוע הווקאלי של קלי. הבעיה היחידה שיש לי עם השיר הזה זה שיש יותר מידי מילים וזה ממש מעייף לשיר את זה בקריוקי
.

אני אוהב בהרבה יותר אגב את הגרסא שקיבל הסינגל הבריטי שהוא מתוך הופעה חיה.

spiceupmylife1

New member

אחד מהשירים הטובים של קלי

תמיד מרגש אותי

לא ידעתי שאבריל כתבה אותו..
חשבתי שקלי כתבה אותו .. לאחר הזכייה באיידול

SG12

New member

מעולה..שיר קליט,מילים טובות.שיר המנון כזה...

וחצי

בעיקרון זאת בלדה גלגל"צית מבאסת אבל יש לי המון זכרונות טובים מהשיר הזה ואני אוהב אותו מאוד גם היום. שיר יפהפה.

I Remain

New member

האמת שבתאכלס מגיע לשיר הזה חצי כוכב פחות, ואני בקושי שומע אותו מרצון. אבל כשכבר יש לי מצברוח לשמוע אותו, הוא גורם לי להרגיש מעולה.

זה שיר הפריצה של קלי לקהל הבינלאומי ולכן חייב להיות בו משהו מיוחד שגרם לו להצליח כ"כ. אני פשוט מתקשה למצוא אותו
.

אני אוהב מאוד את הקליפ.

הייתי חולה על הצורה של השיר הזה שהוא יצא ובזמנו קניתי את האלבום!
אבל הוא כ"כ נמאס ונחרש מאז. לא ממש שרד את מבחן הזמן.

candyheart

New member
וחצי

וזה מאוד קרוב ל-5.השיר שהכי מזוה איתה לדעתי,ומה שנתן לה את הפריצה העולמית.פשוט הפקה מעולה של מרטין שבהחלט ראויה לכל ההצלחה שבאה לה.

I Remain

New member

פעם אהבתי אותו מ-אוד והייתי נותן לו אפילו 5 כוכבים,
אבל היום הביצוע קצת צווחני מידי בשבילי, אני מעדיף את הגרסא האקוסטית ובעיקר את זו של Sony שהיא לא קיימת משום מה ביוטיוב.

מתחבר מאוד למילים, אוהב מאוד את הקליפ.

למעלה