ביקורת על פנסיון Cathotel

Surrealistical

New member
ביקורת על פנסיון Cathotel

שלום,
לאחר התלבטות ארוכה בבחירת פנסיון לבסוף בחרתי אחד והיתי רוצה לרשום כאן עליו ביקורת שאולי תעזור למישהו אחר. מאחר ולא ידוע לי על מקום אחר שבו ניתן לעשות זאת.
אז ככה, התלבטתי ארוכות ולבסוף שמתי עין על הפנסיון cathotel מכיוון שזה נראה כאילו לחתולים יהיה מרחב וצמחיה. מאוד רציתי שיהיו בסביבה צמחית מכיוון שסברתי שהם יהנו מזה וזה יעשה להם רק טוב. התקשרתי לאישה שמנהלת את המקום וביררתי ממנה פרטים. שאלתי אותה לגבי הצמחיה ובמבט לאחור אני מבינה שכנראה היתה אי הבנה כי היא ענתה לי בחיוב על זה. כנראה חשבה שאני מתכוונת למקום באופן כללי ולא לכלובי החתולים. קשה לי להאמין ששיקרה.
החלטתי לבחור במקום הזה למרות המרחק (50 ד' נסיעה לכל כיוון) כי רווחת החתולים היתה בראש ענייני.
ביום הטיסה הגעתי למקום עם החתולים והתאכזבתי מכיוון שהתברר שמקום השהות שלהם הוא בכלוב לא גדול בחוץ (שיש לו תקרה) ללא צמחיה ועם קצת מקומות לטיפוס. בעיני - כמו כל פנסיון אחר עם ההבדל היחיד שהכלוב בחוץ. באתר של האישה שמנהלת את המקום נוצר הרושם שהיא מאוד אכפתית כלפי הדאגה של הבעלים לרווחת החתולים ומאוד אמפטית לנושא. בפועל התברר שהגישה שלה על גבול האנטיפטיות. ייחסתי את זה לכך שהיא חולת סרטן (דבר שגיליתי עם הגיעי לשם) וניסיתי לא לייחס לזה חשיבות יתרה במחשבה שהמחלה בטח שואבת ממנה את הכוחות. אבל ככל שיותר ניסיתי לשוחח איתה ולברר איך בדיוק החתולים יטופלו ככה עלתה בראשי המחשבה איך היא תתן טיפול מסור לבעלי החיים אם אין לה אפילו כוחות ליחסי אנוש בסיסיים. כי באופן כללי היא יצרה רושם של אדם לא נחמד, שאין לו כוח לשאלות ה"שטותיות" של הבעלים ורק רוצה שיעופו לה משטח הבית. באתר מובטח שהיא נכנסת לכל כלוב ומבלה כמה זמן ביום עם החתולים, אבל נוכח המצב שלה מאוד קשה לי להאמין שהיא עשתה זאת. בנוסף לא אהבתי שהיה שם רק מקום מחבוא אחד (לשני חתולים) ואותו מקום מחבוא היה כל כך צר שהחתול הגדול שלי בקושי הצליח להכנס לשם.
בהגעינו לארץ נסענו לאסוף את החתולים ישר מנמל התעופה. היא נתנה לנו לאסוף אותם ב 9 בערב, דבר שלא ניתן לעשות בפנסיונים אחרים. אבל כנראה זה נבע מכך שהצהירה שיום למחרת היא לא יכולה כי כל היום לא תיהיה בבית.
החתולים נראו בסדר. היה חשוך אז לא ראיתי אם הכלוב נקי או לא. עוד פעם נתקלתי ביחס חסר סבלנות ולא הכי נחמד מצידה. כאשר ביקשתי ממנה עודף של עשרה שקלים היא זרקה לבן זוגי משפט "היא חושבת שאני צריכה להביא לה עודף.", ניכר היה שזה עיצבן אותה.
לסיכום, היה מיותר לנסוע מרחק כזה כי בעיני הפנסיון שלה לא רק שלא סיפק שום דבר מיוחד לחתולים אלא גם סיפק לנו, בני האדם, חוויה לא הכי נעימה בהתנהלות איתה. אני מניחה שאם הפנסיון קרוב לביתכם אז זו אופציה טובה. אבל הוא בהחלט לא ל"חתולים מפונקים" כפי שהיא טוענת, ולדעתי בהחלט לא שווה הגעה מיוחדת לשם.
תודה על הקריאה

meedas

New member
תמיד חשוב לבקר במקום מראש

תמונות באינטרנט זה נחמד אבל כמו שיודע כל מי שניסה פעם לשכור או לקנות דירה, לנסוע לנופש בצימר, או לחפש בני זוג באתרי הכרויות, מה שרואים בתמונות לא תמיד קשור למציאות בשטח

חשוב להגיע, להתרשם מהמקום והצוות ולקבל החלטה שקולה אם מתאים או לא. כשמגיעים למקום בפעם הראשונה ביום הטיסה זה מאוד כובל במקרה של חוסר שביעות רצון
&nbsp
מקווה שלא נגרם שום נזק לחתולים ושהחוויה הלא נעימה תשכח במהרה

meedas

New member
לארבעה ימים

ההמלצה תהיה בכלל לא להוציא את החתולים מהבית אלא לדאוג לקטסיטר
&nbsp
השיקולים שלך הם שלך..

Yukita

Well-known member
מנהל

ממש מעצבן לשמוע על המקרה הזה. מדובר במקום שלא מעט אנשים המליצו עליו. אני מאוד מצטערת שהחוויה שלכם היתה כל כך גרועה.

למעלה