ביקורת על התזמורת...

ronenre

New member
ביקורת על התזמורת...

לדעתי התזמורת של התוכנית מנסה להיראות מקצועית אבל למעשה היא די לא מקצועית... הן מבחינת התוכן שהיא מנגנת, והן מבחינת רמת הנגינה, והן מבחינת זה שמנסים להעתיק את מה שעשו ביצפאן ולעשות אותו דבר עם שחר בלכרוביץ' בצורה שקופה מדי... בנוסף, שחר שכל הזמן מסמן ללהקה עם היד די מעצבן, ובנוסף עדיף שתשנו מדי פעם את מנגינת המעבר מהבדיחות לראיונות והכל.. כי די נמאס לשמוע כל פעם את אותו דבר ולראות את הנגנים מתלהבים מהמוזיקה..... בנוסף, שחר כל הזמן נדחף לשידור עם המיקרופון שיש ליידו, אולי מישהו חשב לסגור לו את המיקרופון? כי זה פשוט מציק... קחו את זה כביקורת בונה

זונע

New member
אני דווקא מאד אוהב את התזמורת

הם כייפים שכאלה. מי צריך מקצועיות, זה ערוץ 10 P:

eliranri

New member
תזמורת מעולה!

הם מצויינים ולדעתי גם ממש מקצועיים (דוגמא לזה הייתה השבוע שביקשו מהם לנגן משהו מסויים והם הצליחו ישר)

זונע

New member
חחחחחח דווקא לא כלכך

הייתי בתוכנית הזאת. הם לא הכירו את השירים בכלל, ככה נראה לי. זה יצא מאד מאד מאד דומה:)

Testicles

New member
לדעתי כולם שם מקצועיים

והם מנגנים ברמה גבוהה. והדיאלוגים עם שחר לא מועתקים מיצפאן.יצפאן היה טוב בעבר בפספוסים, הוא יודע לשחק טוב, אבל התוכנית שלו ג-ר-ו-ע-ה. אני לא רואה למה מישהו ירצה להעתיק ממנו. הדיאלוגים עם שחר, כמו הדיאלוגים עם דודו טסה, מועתקים מג'יי לנו או דיוויד לטרמן למשל.

ronenre

New member
לפי מה אתם אומרים את זה??

יש לכם איזה ידע או ניסיון במוזיקה או בנגינה שאתם יכולים להגיד את זה עליהם? ככככלללל הזמן הם מנגנים אותו דבר, כל הזמן, לפעמים אפילו יש זיופים, תשימו לב, אפילו המנגינות שהם מנגנים בפרסומות זה מנגינה שכל הזמן חוזרת על עצמה... לא יודע .. .לדעתי הלהקה של יצפאן הרבה יותר מוצלחת, וזה בגלל שהם מגוונים, הם מלוהקים בצורה יוצאת מן הכלל (מובחרי הנגנים בישראל) ובנוסף הם הרבה יותר טבעיים לדעתי לפחות... אתם מוזמנים לחלוק עלי

too much tv

New member
בוא נתחיל מזה שהבעיה העיקרית

היא הסאונד המזעזע . אני אישית (ומה אני בכלל מבינה) חושבת שהם פשוט עוד לא מנגנים מספיק זמן ביחד כקבוצה. בקיצור שיתאמנו יותר. הדיאלוגים עם מישהו מהתזמורת (במקרה דנן, שחר) הם קטע שקיים כמעט בכל לייט נייט (לפעמים יותר טוב לפעמים פחות טוב). במקרה של "כל לילה", לדעתי לפחות, זה פחות מוצלח כי אסף צריך מישהו שירים לו להנחתה, ושחר חמוד מדי בשביל זה... ואם כבר מדברים על ביקורת בונה, יש עוד הרבה דברים שאפשר לשפר בתוכנית. אני למשל חושבת שהדבר הראשון שאסף חייב לעבוד עליו זה הקטע של ה60 שניות. הוא קורא את זה מהר מדי (בשם האלהים האדירים תנשום מדי פעם!)ומונוטני מדי. הרבה בדיחות מוצלחות נבלעות והולכות לאיבוד. (ורק שיהיה ברור, למרות שיש לי ביקורת פה ושם על התוכנית, אני מאד אוהבת אותה ומחזיקה אצבעות שהיא תחזיק מעמד על המסך)

למעלה