ביקורת על הסדרה

ביקורת על הסדרה

טוב, אז ככה.... לסדרה יש עלילה טובה... באמת.... הבעיה היא שהתסריטאים טוחנים כל דבר עוד ועוד ועוד ועוד..... הם חוזרים על עצמם וכאילו תקועים באותו מקום כ"כ הרבה זמן, וזה כל פעם מחדש..... חוץ מזה, לדמויות צריכה להיות אמינות פסיכולוגית (זה דבר שצריך להיות בכל יצירה) ולדמויות ממש אין את זה.... לפעמים זה אפילו מגיע לפסים טיפשיים. דוגמאות: הם חוזרים על מה שהם אומרים עוד פעם ועוד פעם ועוד פעם... למשל כשגילו שתרזה היא כביכול זאת ששלחה את האימייל שמגלה שסם בנט הוא אבא של איתן. הם חזרו על כל המשפט השלם שאני כתבתי עכשיו בערך 500 פעם. אחרי ה-100 הראשונות, הם יכולים להגיד "האימייל" ולא את כל הסיפור "האימייל שגילה ש...............". או למשל שקיי מקווה שצ'ריטי תמות כדי לזכות במיגל. אז כל פרק הם יגידו את זה שוב ושוב ושוב... כל פעם מחדש! ומה עם החתונה, שהם מתחו אותה כמו מסטיק במשך לא יודע כמה פרקים?? או כשגילו שסם הוא אבא של איתן??? הוא מותחים את זה ממש יותר מדי.... בקשר לאמינות הפסיכולוגית, רק בפרקים האחרונים- שרידן מגלה שיש פצצה. מה בן אדם נורמלי עושה כשהוא רואה כזה דבר??? בורח!! אבל שרידן, שהיא חכמה, אינטליגנטית והגיונית, עושה משהו בניגוד לאופי שלה ולאינסטינקטים בסיסיים של אנשים. היא מחכה שם וצועקת "לואיס, לואיס!!! לואיס!!!!!". קצת הגיון!!! אני אישית חושב שחבל שהתסריטאים הורסים את העלילה בכך שהם מותחים כל דבר וחוזרים על עצמם 100 פעם........ ממש חבל!

Charmed Or 9

New member
נצל"ש../images/Emo112.gif

חשבתי על משו.. נכון לכולכם יש בחתימה "זה הגורל, גמאני מכור/ה" אז חשבתי לשנות את זה ל: 880- כי גם לי יש "חברים" במרתף! יפה?

I n n u e n d o

New member
../images/Emo10.gif

יש לנו את זה מלאאאא זמן

למעלה