ביקורת על האלבום

ביקורת על האלבום

קיבלתי את האלבום בקנייה מוקדמת מהאינטרנט, בתור מעריץ של לינקין פארק מגיל 7 בערך כשראיתי את הקליפ של In The End בMTV, אני חייב להגיד, שהאלבום מאכזב אותי. במשך שנים לינקין הוציאה דיסקים בקצב הכי מהיר בשוק [נראה לי] כשכל שנה בערך היה יוצא דיסק, אז לא מספיק שאם לא מחשיבים את החלטורה של ג'יי זי [שהייתה גרועה ברמות שלא ניתנות לתאר] הם לא הוציאו דיסק 3 שנים וחצי, כששינודה עבר לפורט מיינור ולהצלחה המדומה שלו שם, הם שינו סגנון, הם שינו את עצמם, הם שינו את לינקין פארק, הם שינו את הנשמה שהייתה להם עד עכשיו. השירים נשמעים כאילו צ'סטר, מייק וחבריו פשוט רוצים לגמור עם העניין, לא נשמה, לא לינקין פארק, זה לא הסנגון שלהם, ושומעים שהם היו צריכים להישאר בסגנון הישן, אפילו עם כמה הברקות כמו Bleed It Out או Promise, זה לא אותה לינקין פארק, יוחזר הסגנון הישן לאלתר! זה פשוט לא הם, זה לא הרגשה של לינקין פארק, זה לא הסגנון לא שלהם ולא שאני אישית אוהב, הם דחפו אותי לקטע של להקות נו מאטל למיניהם והם פשוט החליפו למשהו שהם לא עצמם בו, וחבל, נקווה שהדיסק הבא, בתקווה שישוחרר מוקדם יותר, יוחזר הסגנון הישן, אני באמת מאוכזב.

delhevil

New member
זה לא הם זה את/ה

אותו בנאדם שרשם את זה את או אתה פשוט נהיית פריק מסריח. לינקין פארק בסדר זה אתה וחברים שלך שהשפיעו עליך לרעה שמו לך להקות כמו מטאליקה איירון מיידן פאנטרה וכל הבולשיט משנות ה70-80 או מה שזה לא יהיה.

דבר ראשון, אני בן

דבר שני אני ממש ממש ממש לא שומע את הבולשיט של ה80 וה70 אני שומע להקות עכשוויות, נו מאטל, רוק, רוק כבד, אני בחרם כולל על להקות כמו מטאליקה למיניהם אז אל תבוא בביקורות אליי ילד, זה דעתי עליו, לינקין פשוט השתנו, לרעה.

אתה תתרחק ממטאליקה!

עם כל הכבוד ללינקין פארק, שהם אחלה להקה, היא אפשר להשוות אותם ללהקות ה"ישנות" כמו מטאליקה, איירון מיידן,לד זפלין,רד הוט צ'ילי פפרס, פינק פלויד, וכמובן גאנז אנד רוזס.... אז שששששש

Chemical Venom

New member
שמע אין מצב שיש לך אותו

אני נמצא בכל פורום של לינקין פארק בעולם וייצא לאיטרנט אלבום מזוייף שזה כנראה מה שיש לך...זה אלבום עם נראה לי 20 שירים שהחארון שבהם זה השיר QWERTY שהובא כאילו כבונוס... אמממ ויש שם את השיר WHAT IV I DONE וזה לא השיר הזה סביר להניח שקיבלתי את המזויף..או שהורדת את המזוייף..

בעצם

אתה צודק, WHAT IV'E DONE באמת שם, אבל אין את QWERTY, מקווה מאוד שזה זיוף למה אם לא-לינקין באמת ירדו רמה.

NADAV104

New member
יכול להיות..

שהורדת את האלבום מהאינטרנט? יש הרבה זיופים שמסתובבים עכשיו ברשת..

SAMAR

New member
../images/Emo203.gif הוהוהו :O

נוקב מאוד. וחבל לי לומר את זה על גבי הפורום...אבל אני קצת מסכימה איתך....הסגנון ששמעתי שונה לגמרי. מושפע נורא מאימו ובהחלט פחות נומטאל, אבל עד אז יש זמן...ואני בטוחה שיהיו שירים שימצאו חן בעיני..או לפחות כך אני מקווה. זו תהיה אכזבה עצומה אם לא אהבה להקשיב ללינקין פארק :O איך בדיוק השגת אותו? מקווה שלא הורדת ><

Chemical Venom

New member
איך הספקת לשמוע שירים??

חוץ מה30 שניות של הסינגל לא ייצא כלום ומה30 שניות האלה קשה להליט משו בכלל..

Chemical Venom

New member
אממממ

אם יש לך את השיר המלא ביוטוב את מוזמנת לשלוח לי בבקשה קישור במסר כי אני חיפשתי בכל יוטוב ולא מצאתי ובקשר למכירה מוקדמת לא היה ולא נברא כזה דבר!

SuperTom

New member
יש מכירה מוקדמת של MTM

אבל תעשו את זה לפחות דרך אתרים אמינים כמו אמאזון: http://www.amazon.com/Minutes-Midnight-Linkin-Park/dp/B000OCXMAE/ref=pd_bbs_sr_9/002-4959518-0757613?ie=UTF8&s=music&qid=1174767934&sr=8-9 אני מציע לחכות עוד קצת ולעשות הזמנה דרך החנות הרשמית, שם תהיה אפשרות להזמין את הגירסה המיוחדת (CD+DVD) יחד עם חולצה או דבר דומה, או פשוט לגשת לחנות המוזיקה הקרובה אליכם ב-14 למאי בתקווה שהדיסק יגיע בזמן :)

Chemical Venom

New member
אבל...

המכירות המוקדמות.. לא אומרות שמקבלים את הדיסק מוקדם יותר... ואחרי חיפוש מצאתי עוד כמה מקומות שמוכרים במכירה מוקדמת אבל הדיסקים יגיעו רק ב14 במאי.. ובכל אופן אתרים נחשבים כמו אמזון עוד לא פתחו במכירות מוקדמות לדיסק הזה..

SuperTom

New member
מן הסתם...

לא ניתן לקבל שום דיסק רשמי לפני תאריך היציאה שלו, אנשים פה כנראה לא הבינו את זה. המחירים של ההזמנה המוקדמת במילא מופקעים, תחכו עוד קצת עם לקנות אותו :)

chester2

New member
האמת...

אני כול כך יודעת מה להגיד על זה.. כי אני בעצמי לא כול כך שמעתי תשירים החדשים.. ואת הסגנון החדש.. אבל אתה צריך להתחשב בעובדה. שלינקין עם השנים משתפרים,ומנסים סגנונות חדשים..וגם כמו שאחד מהם אמר באיזה ראיון "מתבגרים" תאמין לי..שגם אם הם שינו משו..זה עדיין לינקין..אומנם שונה במעט אבל עם אותה נשמה ועם אותה עוצמה,כי דברים כאלה אי אפשר לאבד. אני בטוחה שאם תנסה..תוכל לאהוב כמה שירים..

SAMAR

New member
../images/Emo203.gif יש אמת בדבריך!

בהחלט, מותר לאמן לשנות סגנון, ובודאי שאם הוא החליט לזרום עם כמה אופנות או להחדש ולרענן מה טוב. אני לא התחברתי ל30 שניות, אבל אין לי ספק שלינקין עדין לינקין ושבאת הם לא איבדו מהקסם שלהם.

delhevil

New member
אין ברשת עוד את האלבום...

הכל זיופים וטמבל מי שמאמין שיש לו את האמיתי, זה רק אומר שהוא לא מבין כלום בהורדת אלבומים... מדליפים לרשת אלבומים בד"כ כשבועיים + - לפני יציאתו הרשמית לחנויות. ובד"כ ההפצה נעשית על ידי אתר goldesel וקבוצות הפצה אמינות. אז אם לא רשום כלום על הקובץ שאתם מורידים סימן שזה זיוף. וחוץ מזה יש 100% כאלה שלא יאהבו את החומר החדש שלהם. סימן שהם לא מעריצים אמיתיים וסתם משחקים אותה. לא נורא יבואו מעריצים חדשים שיאהבו את החומר החדש. זה בעצמם יהיה ריענון.

למעלה