ביקורת על האלבום

SuperTom

New member
LOL

זה כל מה שיש לי להגיד. ההודעות פה פתאטיות למדי, תחכו ל-14 למאי, תקנו את האלבום ואז תדברו, אל תדברו שטויות על כל מיני זיופים שמצאתם באתרים זניחים ברשת או על 30 שניות בסה"כ שיצאו מהשיר החדש - אין שום דבר אמיתי אחר שאפשר לשמוע מהאלבום עד ל-2 לאפריל שאז ייצא הסינגל What I've Done. אבל כן, האלבום הזה יישמע אחרת ממה שהתרגלתם, לא מוצא חן בעיניכם...חבל מאוד, open your minds a bit. וככה לצאת נגד הלהקה שאתם אוהבים כ"כ הרבה זמן? ועוד על סמך כלום בערך, זה כבר באמת עצוב. לינקין פארק יישארו לינקין פארק לעד, מותר ללהקות לשנות דברים מדי פעם אתם יודעים, הם לא רובוטים, הם אמנים, הם אוהבים לחדש ולרענן את המוזיקה שלהם, זה רע מאוד אם אתם לא יכולים לקבל את זה...

SuperTom

New member
עוד דבר...

ממתי pre-order של אלבום מקנה לך האפשרות לקבל אותו מוקדם יותר מתאריך היציאה שלו לחנויות? מעניין מאוד, כדאי שאני אתחיל גם לאמץ את זה... P:

booshi

New member
אני לא יודעת מה איתכם אבל

אני מעדיפה לחכות ולא לנסות בשיטות הזויות למצוא את האלבום ולקנות אותו... שרדנו 4 שנים אז נשרוד עוד חודשיים וחוץ מזה אם האלבום לא משהו, זה חפיף. כי ללהקות יש אלבומים טובים יותר וטובים פחות, ולינקין פארק תמיד יהיו לינקין פארק=]=]

chaz

New member
תקשיבו...

השירים האלה כנראה באמת באלבום כי כתוב באתרים את הכותרות שלהם אבל מפה ועד ללהאמין שהאיש שמע את האלבום יש דרך ארוכה, כן? חחח תרגעו.. ותסמכו על לינקין שהאלבום שלהם תותחי כמו שאמרו מבקרים ששמעו באמת את האלבום

Unflushable

New member
אני שמח שכולם "מורידים" את הדיסק

תום, לפני שאתה מוציא את האמ-16 ומתחיל לרסס אותי בכדורים כי תכל'ס יש לך את הכתובת שלי, תקשיבו למה א'-מי שלא מחכה לקנות אוכל כזה זין ב'-כמו תמיד מי שמוריד מקבל את ספליטין' דה די.אנ.איי, עכשיו מי שקונה את ספליטין' דה די.אנ.איי מה מקבל? נכון, את השירים של גריי דייז. גריי דייז להקה ענקית, אחת האהובות עליי בעולם, והיא לגמרי אנדרייטד. גם לינקין טובה, כמובן, אבל הייתי שמח שהם היו גם מצליחים, זה לא חייב להיות אחד על חשבון השני. ספולטורה בתקופת מקס קבלרה המציאו את הנו-מטאל והיו אחת הלהקות החשובות בתחום הת'ראש-ד'ת. ואז הסולן עזב כי הבני זונות עלו להופיע למרות שהבת החורגת שלו מתה, והוא הקים את סולפליי שנחשבת לאחת מלהקות המטאלקור הכי חשובות. כנ"ל מייק פאטון עם פיית' נו מור וכל הדברים האחרים שהוא עשה אחרי זה. גריי דייז היו צריכים להצליח ולא להיות להקה שמוכרת רק ע"י מעריצים של לינקין ואנשים מאריזונה עם זכרון לטווח ארוך. הרוק הגראנג'י שלה היה ממש ממש מגניב

למעלה