ביקורת על אתר חדש

DirectT

New member
ביקורת על אתר חדש

היי וערב טוב לכולם בשעה טובה סיימתי את הגרסא הראשונה של האתר הרציני הראשון שלי והייתי רוצה חוות דעת בונות ככל האפשר הכתובת: http://www.funclib.com פרסמתי את ההודעה בעוד כמה פורומים כדי לדעת מה דעתם של מתכנתים מכמה סוגים. אשמח לתגובות מכל סוג, תודה. כמו כן אשמח מאוד לשמוע הצעות לפרסום האתר שכן אני מתמצא במידה מסויימת אך לא יותר מדי מקצועית

אני66

New member
אתר יפה אך...

שמע האתר נראה אחלה במידה ומעניין אותך איך גוגל רואה אותו כנס לכאן משמע גוגל לא ממש רואה על מה מדובר באתר שלך. האתר יפה אבל לא ממש נעשתה אופטימזציה לאתר , או שפשוט עוד לא הכנסת את כל מה שצריך לטובת הקידום שלו. שים לב לתגיות וכותרות הדפים לשם התחלה. מאחר וגוגל לא ממש מבצע חיפוש במנוע הפנימי שלך יהיה צורך בחיזוק קישורי פוטר או לפחות במפת אתר שבנויה נכון. זה ככה על קצה המזלג בהצלחה באתר

אני66

New member
שלום קנגרו

בשמחה כמה הערות. האתר יושב על מערכת גו'מלה שהיא מערכת נוחה למי שלומד לעבוד איתה. אבל לקידום חסרים לי כמה דברים א. שימוש בכותרות לדפים - לא נעשה שימוש בכותרות מותאמות לקידום האתר , מה שעלייך לעשות לקבוע כותרת לכל דף (title) עם שניים שלושה ביטויים שאתה רוצה לקדם. ב. האתר קטן על מנת שיתפוס נפח תפתח קטגורייה של מאמרים ומדי כמה ימים תכתוב לשם מאמר אכותי על התחום שלך. ג. צריך לעשות עבודה על קישורים איכותיים לאתר. ד. בתוכן הדפים לא נעשה שימוש במילות מפתח, בתוך התוכן יש לשלב את מילות המפתח שאנו רוצים לקדם. ה. לא נעשה שימוש ב H1 או H2 שזה אומר הדגשות טקסט בקוד האתר. ו.קוד האתר די מבולגן ולא נעשה שימוש בהגדרות סטייל מה שהיה מוריד בחצי את כמות הקוד. ז. קישורים פנימיים באתר עצמו לא מתאימים למילות החיפוש . ח. ניתן ורצוי לשתול קישורים פנימיים גם בתוך התוכן של האתר ראה דוגמת וויקיפדיה. זה על קצה המזלג. וההמלצה הכי טובה וברור לנו שהיא תגיע בסוף תשיג לך מקדם אתרים אם לא לקידום מלא לפחות לאופטימזציה טובה.

קנגרi

New member
וואו.. תודה על התשובה..ועל הבדיקה.

יש כמה דברים שלא מובנים לי בתשובתך ויעזור לי מאוד אם תענה לי עליהם : א. השימוש בכותרות של הדפים, אתה מתכוון למסגרת הכחולה של האקספלולר? למעלה? ב. "נפח קטגוריה של מאמרים" למה בדיוק אני צריכה מאמרים באתר שלי?הם צריכים להיות בעברית? ג. H1-H2 יש הרבה הדגשות טקסט באתר. זה אומר שאולי ההדגשות שנעשו הן לא בקוד האתר? ד.איך אפשר ללמוד מה זה הגדרות סטייל?

אני66

New member
אני שמח שנהנת

א. כן כותרות הן אילו שמופיעות באקספלורר למעלה בכחול, רמז זה גם מה שמופיע בתוצאות חיפוש של גוגל בכחול. ב. חשוב מאוד שאתר לא יהיה סטטי ויתעדכן מבחינת תוכן באופן סדיר, מאמרים מקצועיים, טיפים, וכ"ד יהווה תוכן חדש שכל הזמן נכנס לאתר ויראה על מקצועיות. ג. הדגשות בטקטס באמצעות עורך טקסט לא נחשבות ל H1 ד. הגדרות סטייל זה בעצם במקום כל פעם שכותבים טקסטס באתר ומגדירים כתב גודל 16 מובלט עם קו למטה זה יקרה אוטמטית במקומות שמוגדר מראש. תביני בטקסט של דף הבית שלך כתובה מילה ואחריה 10 פקודות קוד שונות כדאי לבצע כתב מודגש, קו וצבע גופן מבחינת קוד זה מעמיס סתם. איפה לומדים זה מקצוע שלם שווה להתייעץ עם בוני אתרים ואני חושב שהמערכת שלך מסוגלת לעבוד על סטיילים.

למעלה